Chișinăul ascultă Kiss FM

Kiss FM este numărul 1 pentru tinerii din Chișinău! O nouă confirmare a acestui fapt a venit, după publicarea celor mai noi rezultate ale Studiului de Audiență Radio. Întreaga echipă Kiss FM le mulțumește, celor mai tari ascultători de radio și promite în continuare cele mai tari hituri alături de cele mai bune programe pe frecvența 100,9 FM.

separator

Potrivit Valului de toamnă al studiului de audiență radio realizat de Agenția XPlane, Kiss FM este  cel mai ascultat post de radio la nivel Național pe eșantionul de vârstă 15 – 29 ani cu 9,2% cota de audiență zilnică. Și în Chișinău, Kiss FM este cel mai ascultat post de radio pe eșantionul 15 – 34 ani, cu 8,5 % cota de audiență zilnică.

La nivel urban, pe publicul 12 – 40 ani, Kiss FM devansează Ruskoe Radio, Radio Noroc și Retro FM cu o cotă de audiență de 16,7 % săptămânal.

De asemenea, postul de radio Kiss FM are performanțe mari inclusiv pe audiența săptămânală cu 25%  pe targetul 12 – 29 ani.

Potrivit studiului, 74% din ascultătorii Kiss FM au vârste curpinse între 20-50 ani, iar 62 % au venituri medii și peste medii.

Kiss FM continuă să fie astfel radioul numarul 1 cu 151 mii ascultători pe zi, cu cele mai multe automobile fixate pe frecvența 100,9 FM , cu cele mai tari hituri pentru momentele frumoase petrecute acasă sau relaxante la muncă, cu cea mai tare pagină de facebook în rândul mass media de la noi, cu 62 mii fani în prezent și cu cel mai actualizat site de profil din țară.

Studiul național de audiență radio a fost realizat pe un eșantion de 1200 de persoane cu o eroare maximă de eşantionare de +/- 1%.  Universul – stabilit pe baza unui volum total al populației de 651,260 în Chișinău și 608.505 în alte orașe. Valul de toamnă a audienței radio a fost realizat în luna septembrie de către Agenția Xplane.

Reţete deosebite cu sfeclă roşie
Articolul anterior
Janna Friske nu se va mai ascunde de presă!
Articolul următor
Alte articole interesante