Constantin Țuțu deschide un club de sport pentru copii!

Pentru că atunci când și-a început activitatea, nu erau prea multe posibilități pentru tinerii sportivi, Constantin Țuțu a decis să le ofere o șansă copiilor care vor să facă sport de performanță și să ducă faima țării noastre peste tot în lume. Acesta va deschide un club de sport pentru cei care-și doresc un viitor în acest domeniu.

separator

“Aveam vârsta de 9 ani, când am început să fac sport. Am pornit de jos și nu mi-a fost teamă de greutăți. De atunci au trecut 20 de ani, și cred că a venit timpul să ofer tinerei generații experiența mea, într-un club de sport, care va purta numele Constantin Țuțu. Intenționez să fiu alături de toți cei care au posibilități modeste, dar au talent, precum și alături de toți cei care iubesc sportul.”, a scris Constantin Țuțu pe pagina sa de facebook.

Valentina Luchian, directorul revistei Fashion VIP, a fost prima care i-a susținut ideea.

“Politica e politică și întotdeauna se vorbește urât despre politicieni, însă, Constantin e un sportiv foarte bun. Încerc să văd ce e pozitiv în om. Întotdeauna l-am susținut, chiar îi dădusem sugestia să deschidă un club și mă bucur că ideea a prins contur. Copiii au nevoie de sport, iar el are ce-i învăța pentru că e un specialist de nota 10. Este o speranță pentru copiii noștri și o posibilitate de a se dezvolta și afirma. Sper ca proiectul să aibă continuitate și un viitor frumos.”, a declarat Valentina Luchian pentru Unica.md.

Lilu și Călin Roșca sărbătoresc nunta de piele!
Articolul anterior
Cele mai rele soacre din zodiac!
Articolul următor
Alte articole interesante