Corina Țepeș, despre ”Polobocul de Aur” din Toronto ediția 2017

Interpreta Corina Țepeș s-a întors recent de la cea de-a 11 ediție a Festivalului ”Polobocul de Aur” din Toronto. Revenită acasă, artista ne-a împărtățit impresiile cu care s-a ales în urma participării la tradiționalul eveniment organizat de cuplul de basarabeni Lilia şi Alexei Bodişteanu.

separator

corina1

”Festivalul a fost organizat la cel mai înalt nivel. O sală impunătoare a găzduit experți în vinuri, meșteri handmade, oameni de creație, care depun muncă în ceea ce fac. Ne-a atras atenția multitudinea de vinuri fabricate de ai noștri, moldovenii stabiliți în Canada. Ei sunt mândria noastră, ei sunt Moldova,” ne-a mărturisit Corina.

corina

Corina le-a făcut o surpriză muzicală inedită oaspeților prezenți la ”Polobocul de Aur” din Toronto, dar și fanilor săi de-acasă. Artista a lansat un album de piese noi, realizat în colaborare cu Orchestra Națională ,,Lăutarii” și maestrul Nicolae Botgros. Albumul se intitulează ”Inimă, tu inimă…” și este primul album de muzică populară al interpretei. Corina Țepeș a muncit la el timp de doi ani, iar două dintre cele 14 piese de pe pe CD au deja și videoclipuri.

corina2

Manichiura french modernă, perfectă pentru acest sezon!
Articolul anterior
Femeia de serviciu care face curățenie absolut goală!
Articolul următor
Alte articole interesante