Cornel Botgros are o pasiune pentru blonde!

Nu mai punem sare pe rană, aşa că nu-i vom reaminti de prima blondină din viaţa lui. Adriana e parte din povestea care a rămas în trecut.

IMG_2299

Să revenim la prezent… Lăutarul haina şi-o schimbă, dar năravul ba! Tot în compania blondinelor preferă să-şi facă poze.

În lista lui Cornel mai descoperim încă două fete frumoase care şi-au oxigenat părul: Tany Vander, supranumită pasiunea lui Dan Bălan, şi Gloria Gorceag, care, oficial, este într-o relaţie cu Smally. Păzeaaa, fetelor! Pofta lăutarului vine mâncând!

1079158_706021046108639_826190785_n 1624310_706021049441972_1016010411_n 1779393_706021042775306_478955171_n 1797017_706021039441973_1294446986_n 1899063_706021052775305_247773592_n

Maia Sandu, de Ziua Națională a Vinului: „Industria vinicolă din țara noastră are viitor”

Pe 1 și 2 octombrie, Republica Moldova sărbătorește Ziua Națională a Vinului. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, i-a salutat pe vinificatorii și viticultorii care participă la Ziua Națională a Vinului, azi și mâine, în centrul capitalei și în regiuni.

Șefa statului și-a exprimat admirația și recunoștința pentru toți cei care muncesc în această industrie în Moldova – un sfert de milion de oameni ce duc departe în lume bunul nume al țării noastre – și pentru partenerii de dezvoltare care sprijină dezvoltarea și modernizarea sectorului.

Președinta Maia Sandu a vorbit despre mândria pe care a trăit-o atunci când, în 2022, un vin moldovenesc a fost declarat cel mai bun de pe mapamond, într-o competiție cu alte 5000 de vinuri din întreaga lume. „Republica Moldova este, de altfel, cea mai premiată țară din Europa de Est la concursurile vinurilor de calitate, cu 1200 de medalii câștigate doar într-un an, dintre care aproape jumătate sunt de aur. Este dovada calității muncii și talentului vinificatorilor noștri, industria vinului fiind exemplul viu și concludent când o criză poate fi transformată în oportunitate, iar o catastrofă – într-o revoluție a calității, într-o cale nouă spre rezultate și succes”, a subliniat Maia Sandu în discursul său.

În cadrul evenimentului, Președinta Maia Sandu a înmânat Vinăriei „Purcari” Premiul mare pentru performanțe în domeniu. „M-am bucurat totodată să văd, în Piața Marii Adunări Naționale, multe afaceri mici și crame de familie, prin care arta de a face vin este transmisă noilor generații. Semn că industria vinicolă din țara noastră are viitor”, a mai spus șefa statului.

Iuliana Beregoi, într-o rochie îndrăzneață la Premiile Billboard din Miami. Artista a strălucit peste Ocean!

Iuliana Beregoi, tânăra moldoveancă care a reușit să-și formeze o carieră impresionantă până la vârsta de 18 ani, a ajuns foarte departe. Tocmai în Miami.

Artista este prezentă la evenimentul grandios Premiile Billboard Latin Music din Miami. Moldoveanca a pozat înconjurată de artiști celebri și a atras toate privirile cu o ținută îndrăzneață.

Într-o postare pe contul său de Instagram, Iuliana Beregoi a distribuit mai multe poze, iar fanii săi într-un număr imens au rămas fără cuvinte.

Frumoasa artistă a îmbrăcat o rochie sexy mini, cu un decolteu adânc. Artista a strălucit la propriu peste Ocean.

În escapada peste Ocean, artista nu a plecat de una singură. Aceasta a fost însoțită de mai mulți prieteni ai săi.

Video! O moldoveancă din Paris a întors toate scaunele la ,,Vocea României”!

O moldoveancă a întors toate scaunele antrenorilor la ,,Vocea României”. Valeria Condrea este originară din Chișinău, dar deja de mai mulți ani locuiește la Paris. Tânăra a interpretat melodia trupei italiene Eiffel 65: Blue (Da Ba Dee) și i-a uimit pe jurați.

Primul s-a întors The Motans, mai apoi Theo și Smiley, urmați de Irina și Tudor Chirilă.

„Valeria, prestația ta, nu a fost wow. Ai greșit, pe ici – pe colo. Dar e interesant”, a spus Irina Rimes. The Motans a contrazis-o pe interpretă.

„Mie mi s-a părut genial ce ai făcut! Eu sunt fan la acest gen de interpretări în care un artist își arată caracterul, își arată viziunea. Mie mi s-a părut că tu ai distrus piesa asta în cel mai frumos mod. Cum cineva ar rupe o floare, petală cu petală, iar eu îmi pun dorința. Ai fost extraordinară, ai strălucit. Ai tot ca să câștigi un concurs cum este Vocea României.

Mie mi se pare că elementul principal care poate îți lipsește în momentul dat este susținerea. Eu sunt gata și pot să și-o ofer 100%”, i-a spus The Motans concurentei.

Smiley a aăugat: „Am stat cu urechile ciulite, să văd unde se duce demență asta pe care ai făcut-o tu. Mi-aș dori să te avem în echipă”.

The Motans a dorit cu insistență ca tânăra să fie în echipa lui, dar Valeria a ales să meargă mai departe alături de Tudor. Irina Rimes a rămas uimită de alegerea acesteia: „Nu pot să cred!”.

Așa arată vila Rihannei
Articolul anterior
Află care sunt două cele mai periculoase alimente!!!
Articolul următor