Costi Burlacu, alarmat de sondaje, te îndeamnă!

Costi Burlacu s-a trezit alarmat de ultimele sondaje preelectorale

separator
și a venit cu un mesaj convingător pe un site de socializare, în care îi îndeamnă pe toți cetățenii să ia exemplu de la frații români și să meargă la vot pe 30 noiembrie.

  

Iată ce a scris interpretul pe facebook:

„Analizând rezultatele triste ale acestui sondaj simt cum de casa mea se apropie nenea în verde cu „kalaşu” iar eu mă simt obligat să iau atitudine!

Au mai rămas doar câteva zile până la alegerile din 30 noiembrie iar societatea se pare că a amorţit. Conştientizând pericolul care ne pândeşte, vă îndemn să ne mobilizăm cu toţii şi să ieşim masiv, în număr mare la vot, urmând exemplul recent al românilor de pretutindeni. Victoria lui Iohannis s-a datorat mobilizării de pe internet! Timp de o săptămână Facebook-ul a răsturnat toate sondajele devenind mai puternic decât toate televiziunile luate la un loc! O victorie a internetului! Astăzi este COOL, e TRENDY, E LA MODĂ să fii informat, să te implici. E LA MODĂ SĂ VOTEZI! E ca şi cum ai face un selfie, un check-in, chiar mai simplu, e ca şi cum ai da un like pentru tine, pentru familia şi copiii tăi!

Prin acest mesaj îndemn tinerii, studenţii, intelectualitatea, oamenii de cultură, persoanele publice de pe facebook şi nu doar, să iniţiem o campanie de conştientizare şi mobilizare la vot!

Dacă românii şi-au luat ţara înapoi, noi trebuie să păstrăm ce-a mai rămas din ea. Viitorul este al nostru iar peste 4 ani s-ar putea să nu mai aibă cine vota în R. Moldova.

Fii la modă, mergi la vot!”

Hârtia igienică de culoare albă este mai toxică
Articolul anterior
Îţi săruţi iubita dimineaţa? Trăieşti mai mult cu 5 ani
Articolul următor
Alte articole interesante