Cu MyStarNet – îmbunătăţim biosfera din Moldova

Compania StarNet a lansat la 14 noiembrie aplicația mobilă MyStarNet, care va îmbunătăţi şi va perfecţiona comunicarea cu clienţii.

separator
YPRRoWOb_400x400

Odată cu lansarea acestei aplicaţii, compania noastră a venit cu o inițiativă benefică pentru toată comunitatea. Aplicația mobilă oferă posibilitatea de achitare online a facturii, care pe lângă faptul că economisește timpul clienților, asigură şi protejarea mediului ambiant. Banii economisiți pe tipărire  de conturi vor fi investiți în realizarea unui scop nobil – împădurirea Moldovei.

Îndemnăm clienţii să renunţe la utilizarea contului pe suport de hârtie şi să acceseze contul de pe aplicaţia MyStarNet sau din Cabinetul Personal plasat pe www.starnet.md  De fiecare dată când vor achita factura StarNet online, clienţii vor investi banii economisiţi pe hârtie, în sădirea copacilor și vor contribui la îmbunătăţirea biosferei din Republica Moldova.

StarNet s-a alăturat la Inițiativa Seed it Forward, care derulează, în parteneriat cu proiectul Plantăm Fapte bune în România (un proiect de reîmpădurire a terenurilor degradate) şi cu organizația non-guvernamentală ”ECOVISIO”.

Pe lângă sprijinul financiar oferit de companie, angajații StarNet s-au alăturat iniţiativei și în data de 14 noiembrie au participat la una dintre cele mai vaste acțiuni de reîmpădurire cu ajutorul voluntarilor din Moldova, plantând copaci pe circa 5 hectare de terenuri degradate pe teritoriul satului Bubuieci, municipiul Chișinău.

Fiți client StarNet, folosiți aplicaţia MyStarNet, achitați online – reîmpăduriți Moldova!

Maestrul Eugen Doga și soția sa au marcat astăzi 60 de ani de căsnicie!

Maestrul Eugen Doga, împreună cu soția sa, Natalia, au împlinit astăzi 60 de ani de căsnicie.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, floare, copac şi în aer liber

,,11 august. DE 60 DE ANI ÎMPREUNĂ.

Soții Doga acum 60 de ani și-au unit destinele.

„Familia pentru mine este un port originar unde sunt înscris, unde stau la evidenţă, unde mi-am lăsat cele mai sfinte simţiri adunate în decursul vieţii, unde după îndepărtatele şi îndelungatele călătorii prin oceanele vieţii mă pot întoarce, fiindcă sunt sigur că acolo mă aşteptă, duc dorul după mine şi unde eu mă voi simţi acasă..”, mărturisește maestrul pe pagina de facebook Eugen Doga/ Евгений Дога.

„Nu am stat nicio clipă pe gânduri atunci când a trebuit să las în urmă Rusia de dragul soțului meu – am simțit din prima că el îmi este sufletul pereche”, a dezvăluit la rândul ei Natalia Doga.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi persoane în picioare
Ar putea fi o imagine cu 8 persoane, persoane în picioare şi în aer liber

Astăzi, cuplul a fost vizitat și de către reprezentanți ai primăriei Chișinău.

În interviurile sale, Eugen Doga spunea că a încheiat un pact cu soția sa încă de la început, că pe primul loc în viața lor să fie întotdeauna muzica, iar dânsa a acceptat!

Primăria Municipiului Chișinău a adresat cuplului Doga sincere și cordiale felicitări cu prilejul aniversării nunții de ametist!

Ați știut să păstrați și să dați vigoare dragostei Voastre, de-a lungul celor șaizeci de ani, obținând multe victorii și realizări, trăind în bucurie, pace și înțelegere! Armonia din familie V-a servit drept resursă din care au izvorât creații muzicale superbe, ce V-au dus faima în lume. Sunteți un cuplu longeviv, exemplu demn de urmat pentru generațiile de azi.

Vă dorim sănătate, împliniri și zile senine în compania celor dragi. Suntem onorați că suntem contemporani cu Dumneavoastră, maestre!

Marinela Bezer și Vlad Gațcan s-au cununat în Moldova! Imagini emoționante de la ceremonie

Bloggerița Marinela Bezer și soțul ei, Vlad Gațcan, s-au cununat într-o biserică din Republica Moldova. Ceremonia a avut loc la câteva zile după nunta de poveste jucată în Franța, pe Coasta de Azur. Moldoveanca a publicat câteva imagini de la cununie, alături de un mesaj emoționant.

La cununie tânăra a purtat o rochie albă de mireasă, creată de către mama sa, designer moldovean.

“10 ani în urmă, în această zi, Vlad mi-a cerut să-i fiu iubită. Azi, când sărbătorim cea de-a zecea aniversare, ne-am luat de soț și soție”, a scris Marinela, în dreptul imaginilor. Video:

Pe pagina sa de Instagram, vloggerița moldoveancă a publicat mai multe imagini de la nunta cuplului, care a avut loc în Franța, la Nisa.

Cătălin, tânărul moldovean care a devenit Campionul Europei la Lupte Libere, trăiește într-o sărăcie lucie

La doar 15 ani, Cătălin Spînu a cucerit medalia de aur la Campionatul Europei la Lupte Libere. Tânărul locuiește în Călărași, el fiind discipolul Școlii Sportive Specializate de Rezerve Olimpice din Călărași. Tânărul a contribuit la promovarea imaginii Moldovei în lume, dar realitatea vieții sale este una tristă. Cătălin provine dintr-o familie numeroasă de romi social vulnerabilă, cu venituri mici. Tânărul campion trăiește în condiții greu de imaginat, într-o locuință fără lumină și gaze.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi text care spune „GOLD DOM SPORTOVA 16. -19.7.2022 2022 Artur KOSTIUK (UKR) vs. Catalin SPINU (MDA) STLING UWW TaiShan aiShan MOLG ANAP #WRESTLEZAGREB wrestlezagreb.com U15 EUROPEAN CHAMPIONSHIPS ZAGREB 2022”

Mama lui Cătălin, singura din familie care ar putea să câștige bani pentru întreținerea întregii familii, în prezent este în concediu de maternitate cu mezinul familiei. Cu toții locuiesc într-o casă care necesită reparație urgentă, nu este conectată la lumină, gaz și la alte servicii utilitare din simplu motiv că nu le ajung surse financiare pentru a le conecta.

Copiii familiei nu sunt aprovizionați nici pe departe cu cele necesare pentru a avea o copilărie decentă. Și, uite, că în așa condiții grele pot răsări mari talente sportive.

Școala Sportivă din orașul Călărași vine cu o rugăminte către oamenii cu suflet mare pentru a ajuta familia lui Cătălin să iasă din impasul sărăciei.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane şi în aer liber
Ar putea fi o imagine cu interior
Ar putea fi o imagine cu în aer liber şi zid de cărămidă
Ar putea fi o imagine cu interior
Ar putea fi o imagine cu interior

Cei care doresc să ajute familia tânărului campion pot face donații în conturile menționate mai jos:

COORDINATE BANCARE

”Beneficiar: SPINU MARIA

Cod Fiscal: 2004016035380

IBAN:MD44AG000000022593635647

Banca Beneficiară: BC “MAIB” S.A.BRANCH Sucursala Mitropolit Varlaam

SWIFT: AGRNMD2X 877

Valuta cont: MDL

Doritorii de a face donații personale pot contacta numărul de telefon: Spînu Cătătălin +373 (067314897); Spînu Maria +373 (061092860) sau Constantin Cobîlean: +373 (069177160), directorul Școlii de Sport din Călărași.

Polina Gagarina, Vera Brejneva și alte vedete la prezentarea Reebok Ventilator și Yeka Haski
Articolul anterior
Pericolul cancerigen din pâinea prăjită
Articolul următor