Cu MyStarNet – îmbunătăţim biosfera din Moldova

Compania StarNet a lansat la 14 noiembrie aplicația mobilă MyStarNet, care va îmbunătăţi şi va perfecţiona comunicarea cu clienţii.

separator
YPRRoWOb_400x400

Odată cu lansarea acestei aplicaţii, compania noastră a venit cu o inițiativă benefică pentru toată comunitatea. Aplicația mobilă oferă posibilitatea de achitare online a facturii, care pe lângă faptul că economisește timpul clienților, asigură şi protejarea mediului ambiant. Banii economisiți pe tipărire  de conturi vor fi investiți în realizarea unui scop nobil – împădurirea Moldovei.

Îndemnăm clienţii să renunţe la utilizarea contului pe suport de hârtie şi să acceseze contul de pe aplicaţia MyStarNet sau din Cabinetul Personal plasat pe www.starnet.md  De fiecare dată când vor achita factura StarNet online, clienţii vor investi banii economisiţi pe hârtie, în sădirea copacilor și vor contribui la îmbunătăţirea biosferei din Republica Moldova.

StarNet s-a alăturat la Inițiativa Seed it Forward, care derulează, în parteneriat cu proiectul Plantăm Fapte bune în România (un proiect de reîmpădurire a terenurilor degradate) şi cu organizația non-guvernamentală ”ECOVISIO”.

Pe lângă sprijinul financiar oferit de companie, angajații StarNet s-au alăturat iniţiativei și în data de 14 noiembrie au participat la una dintre cele mai vaste acțiuni de reîmpădurire cu ajutorul voluntarilor din Moldova, plantând copaci pe circa 5 hectare de terenuri degradate pe teritoriul satului Bubuieci, municipiul Chișinău.

Fiți client StarNet, folosiți aplicaţia MyStarNet, achitați online – reîmpăduriți Moldova!

Polina Gagarina, Vera Brejneva și alte vedete la prezentarea Reebok Ventilator și Yeka Haski
Articolul anterior
Pericolul cancerigen din pâinea prăjită
Articolul următor
Alte articole interesante