Cum arăta Ana Barbu în tinerețe!

Pentru că este Ziua Internațională a Copiilor, majoritatea vedetelor au postat poze din copilărie. Natalia Barbu Sota a publicat recent o imagine în care apare alături de mama sa, Ana Barbu.

separator

“Eu cu mămica mea scumpă… La mulți ani copiilor, adică tuturor celor care se simt copii!”, a scris vedeta.

Ana Barbu arăta foarte bine, avea o siluetă ca trasă prin inel și purta o tunsoare scurtă.

Muzică de fanfară, la frontieră! Vicecampionul european Victor Ciobanu, întâmpinat la intrarea în țară

Vicecampionul european și polițistul de frontieră Victor Ciobanu, cel care a obținut medalia de argint la Campionatul European de la Zagreb, a fost întâmpinat de colegi cu muzică de fanfară și flori la punctul de trecere a frontierei Leușeni.

„Coridor verde pentru colegul nostru care a reușit să obțină medalia de argint în categoria de până la 60 kg în cadrul Campionatului European de la Zagreb, Croația, rezervat seniorilor. Sincere felicitări și succese polițistului de frontieră Victor Ciobanu!”, au scris într-o postare pe Telegram reprezentanții Poliției de Frontieră.

Victor Ciobanu, Maestru Emerit al Sportului, a obținut medalia de argint în categoria de până la 60 de kilograme în cadrul Campionatului European, ediția 2023. Competiția s-a desfășurat în perioada 20-23 aprilie în or. Zagreb, Croația.

Victor este sportiv în cadrul Centrului de Pregătire a Loturilor Naționale.  

Cum arăta Nina Crețu când era mică? „Acum, urmează shok content”

Emilian Crețu și sora lui, Nina, au avut o copilărie veselă și plină de aventuri și ghidușii, pe meleagurile natale de la Negureni. De ziua mamei lor, actorul a răscolit în sertarul cu amintiri din copilărie și a împărtășit cu urmăritorii săi câteva poze cu sora sa, Nina, când aceasta era mică. Împreună, frații s-au amuzat și și-au amintit momentele haioase din spatele pozelor care le-au marcat copilăria.

„Acum urmează shok content”, a spus Emilian Crețu, înainte de a prezenta o poză a surorii sale în timp ce aceasta făcea baie într-o cadă, în mijlocul camerei.

Nina Crețu este un model și influencer care și-a construit o comunitate de peste 230 mii de urmăritori pe Instagram.

Halterofila moldoveancă Elena Erighina a cucerit două medalii la Europenele de la Erevan

Halterofila Elena Erighina a cucerit medalia de bronz la total în cadrul Campionatului European de la Erevan.

post-img

De asemenea, ea a cucerit argintul la proba smuls, ridicând 104 kg, iar la aruncat s-a clasat pe locul 4 cu rezultatul 130 kg.

Erighina a evoluat în categoria de greutate 81 kg.

Astăzi la Europenele din Armenia vor intra în concurs ultimii doi halterofili moldoveni: Artiom Grițenco și Tudor Bratu.

Veronica Vizant: La un moment dat nu mai făceam faţă lucrurilor
Articolul anterior
Când au văzut-o, rudele nu știau cum să reacționeze!
Articolul următor