Cum a fost la Avanpremiera celei de-a XI-a ediții a Vernisajului Vinului!

În această seară, a avut loc Avanpremiera celei de-a XI-a ediții a Vernisajului Vinului – ediția Magică, care va avea loc la Palatul Republicii pe 15 decembrie.

separator

img_0175ok

Zeci de vinuri autohtone premiate internațional vor fi degustate la Vernisajul Vinului, ediția a X-a Cuvée Jubiliară

Invitații au degustat vinurile moldovenești și au aflat despre cele mai noi companii vinicole de la noi.

La eveniment au fost prezenți Gheorghe Arpentin, directorul Oficiului Național al Viei și Vinului și mai mulți reprezentanți ai companiilor vinicole.

„Tradițional, Vernisajul Vinului este un prilej pentru vinificatori să-și prezinte cele mai noi produse lansate în ajunul sărbătorilor de iarnă, dar și cele mai bune vinuri, premiate la diferite concursuri și expoziții internaționale. Cea de-a XI-a ediție va fi una deosebită, plină de surprize și magie, iar oaspeții vor avea ocazia să deguste o selecție de peste 200 de vinuri de calitate produse în țara noastră. La fel, am pregătit un program artistic și interactiv care va completa atmosfera evenimentului.”, a declarat Gheorghe Arpentin, directorul Oficiului Național al Viei.
img_0151okimg_0186okimg_0188ok
„Pentru noi, Vernisajul Vinului este un prilej bun de a prezenta seria de vinuri „Rădăcini”, cu care am intrat pe piață în toamna acestui an, pentru a le face cunoscute și apreciate. Vinul nostru este un tandem între tehnologiile moderne implementate în producerea vinurilor și soiurilor indigene de struguri.”, a spus Elena Uporova, director de marketing, vinăria „Rădăcini”.
„Vernisajul Vinului este o platformă de comunicare utilă între vinificatori și consumatori, în special pentru micii producători de vinuri. Astfel, avem ocazia să aflăm preferințele consumatorilor pentru a îmbunătăți produsele noastre. Special pentru vizitatorii Vernisajului vom veni cu 4 vinuri noi, caracteristice sărbătorilor de iarnă.”, a adăugat Constantin Furculița, proprietar vinăria DAC.
img_0193okimg_0229okimg_0233ok

Amintim că în ajunul sărbătorilor de iarnă, pe 15 decembrie, ora 18.00, la Palatul Republicii, vei putea să-ți alegi vinul preferat din colecția celor 200 de vinuri, expuse de 35 companii vinicole producătoare de vinuri de calitate premium reunite sub brandul de țară, Vinul Moldovei. La fel, veți avea ocazia să procurați direct de la producători vinuri la prețuri speciale, asigurându-vă masa de sărbători cu vinuri de cea mai înaltă calitate.

Vernisajul Vinului este un eveniment de clasă dedicat promovării culturii vinului si a consumului vinului de calitate în Republica Moldova, organizat de Oficiului Național al Viei și Vinului, Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Vinuri, cu susținerea partenerului strategic, Proiectul USAID de Competitivitate.

img_0234okimg_0239okimg_0245ok
img_0155okimg_0159okimg_0223okimg_0162ok

Gigi Hadid, dezvăluiri despre silueta sa: ,,Nu am vrut să pierd din greutate!”
Articolul anterior
Patru zodii care vor avea noroc pe toate planurile în 2017
Articolul următor
Alte articole interesante