Cum își dezmiardă vedetele iubiții! Dianna Rotaru îi spune “Gladiatorul meu” sau “Amore”

Se spune că femeile iubesc cu urechile, iar bărbații cu ochii. Iată că există numai un grăunte de adevăr în această expresie, deoarece și bărbaților le place să fie răsfățați, alintați și complimentați. Iar acest lucru  poate fi confirmat chiar de noi, femeile, cele care nu o dată am reușit să le aducem zâmbetul pe buze bărbaților iubiți doar cu niște cuvinte drăgăstoase.

separator

f

Păcat că uneori din cauza problemelor cotidiene și a rutinei zilnice, uităm de acest detaliu simplu, dar totodată semnificativ pentru armonia unei relații de dragoste dintre El și Ea.

Mariana Mihăilă, Diana Rotaru, Cornelia Ștefăneț, Veronica Ghimp și Cristina Croitoru, cu toate că au un program foarte încărcat, nu uită sub nicio formă să le acorde atenția necesară bărbaților din viața lor. Cum acestea își răsfață jumătățile, aflați chiar de la ele.

Mariana Mihăilă

“Ori de câte ori am posibilitatea, încerc să-i demonstrez  cât de mult îl iubesc. Îi zic soțului că pentru mine el este cel mai frumos bărbat din lume. Niciodată nu uit să-i reamintesc ce trăsături și ce calități m-au făcut să mă îndrăgostesc de el. Ador să-l răsfăț cu mici surprize și,  bineînțeles, că nu lipsesc nici dezmierdările gen: dragul meu, puișor etc.”

mihaila

Dianna Rotaru

“Îl numesc: iubi meu, scumpi, amore, Gladiatorul meu.”

rotaru

Cornelia Ștefăneț

“Mereu îl răsfăț cu bucate gustoase, care știu că le preferă și el. Îl dezmierd cu sărutări și cuvinte dulci, cum ar fi: puiu, iubire, Marceluș.”

stefanet

Veronica Ghimp Deineco

“Încerc să  îi ofer  soțului  toată dragostea mea, zi de zi, în orice împrejurare. Deseori îi spun că îl iubesc, nu sunt zgârcită din acest punct de vedere și o fac sincer, fără ca să aștept o altă declarație ca răspuns, chiar dacă aceasta nu întârzie să apară. Uneori îi mai cânt și cred că îi place.”

ghimp

Cristina Croitoru

“Pe soțul meu îl răsfăț cu mâncărică gustoasă și mai am obiceiul să-l surprind cu cine romantice.”

croitoru

  • Text: Ana Marandici

Un spectacol în memoria artistei Lidia Bejenaru va avea loc, marți, la Palatul Național

La Palatul Național ”Nicolae Sulac” din capitală va avea loc mâine, la ora 18.00, spectacolul cu genericul ”M-a cuprins un dor…”, in memoriam Lidia Bejenaru.

Decorată post-mortem: Artista Lidia Bejenaru-Botgros va deveni cetățean de  onoare al raionului Sîngerei | Unica.md

Pe scenă va evolua Orchestra Națională de Muzică Populară „Lăutarii”, condusă de maestrul Nicolae Botgros, alături de invitații săi: Gheorghe Zamfir, Irina Loghin, Cristian Pomohaci, Mioara Velicu, Ionuț Fulea, Viorica Macovei, Nicușor Iordan, Valentina Cojocaru, Nicolae Glib, Ioana Căpraru, Mihai Ciobanu, Nicolae Ciubotaru, Ion Paladi, Lilia Roșca, Tatiana Jacot, Mihaela Tabură, Mariana Dobzeu, Cristian și Corneliu Botgros.

Svetlana Loboda vine cu un concert la Chișinău! Veniturile obținute din vânzarea biletelor vor fi donate Ucrainei

Artista ucraineană Svetlana Loboda va susține un concert la Chișinău. Evenimentul va avea loc pe 22 noiembrie 2022, la Palatul National „Nicolae Sulac”.

Svetlana Loboda este o cântăreață, prezentatoare TV și compozitoare ucraineană, cunoscută și sub numele de LOBODA. Este artistă de onoare a Ucrainei din anul 2013.

Toți banii obținuți din vânzarea biletelor vor fi donați Ucrainei.

Cei care își doresc să achiziționeze bilete pot afla detalii AICI.

Mai mulţi ambasadori au cules struguri în sudul țării pe ritmuri de muzică tradiţională

Au cules roada din acest an pe ritmuri de muzică tradiţională la Festivalul de recoltare a strugurilor din sudul ţării.

Mai mulţi ambasadori au cules struguri pe ritmuri de muzică tradiţională

Mai mulţi ambasadori acreditaţi în Republica Moldova, dar şi locuitori din oraşul Comrat au participat la procesul de recoltare a strugurilor, la una dintre plantaţiile de viţă-de-vie, transmite trm.md.

După ce au adunat roada, musafirii au fost invitaţi să o strivească strugurii, ca să vadă cum se obţine sucul mustos.

Evenimentul a fost organizat la una dintre plantaţiile de lângă Comrat, iar printre invitaţi au fost reprezentanţii misiunilor diplomatice din Letonia, Turcia, Polonia sau Bulgaria, care au rămas surprinşi de frumuseţea tradiţiilor din Republica Moldova.

„Suntem foarte bucuroşi că am venit aici pentru a culege struguri. Aceasta este prima noastră vizită, dar credem că nu va fi ultima. Este o atmosferă foarte frumoasă”, spune reprezentantul Ambasadei Poloniei, Jaho Jahalinski.

„Este prima mea experienţă, primesc o plăcere aflându-mă aici. Este o atmosferă foarte bună. Voi gusta şi vinul de aici”.

„Am mai fost la Comrat cu 10 ani în urmă şi am cules struguri, iar acum am venit din nou. Am venit împreună cu toată familia. Este o sărbătoare foarte frumoasă”.

„În primul rând, strugurii sunt stocaţi, după care sunt puşi într-un butoi, iar produsul final îl vedeţi, este o reţetă deosebită”.

În sudul ţării, viţa-de-vie este plantată pe 2,5 mii de hectare de teren şi se produce peste 50.000 de tone de struguri.

„Noi suntem diferiţi, vorbim mai multe limbi, dar ne uneşte faptul că ne iubim ţara: Republica Moldova. Sărbătoarea de astăzi este aşteptată de fiecare locuitor, iar în septembrie fiecare familie se pregăteşte pentru culesul strugurilor”, a declarat başcanul autonomiei găgăuze, Irina Vlah.

„Este o tradiţie foarte frumoasă ca în fiecare an să avem oaspeţi din diferite ţări pentru a recolta strugurii. Acest proces este o tradiţie foarte frumoasă”, spune primarul oraşului Comrat, Serghei Atanasov.

Festivalul de recoltare a strugurilor din Unitatea Teritorială Autonomă Găgăuzia este organizat de mai mulţi ani pentru promovarea sectorului vitivinicol din regiune.

Andrei Gaidulean s-a însurat
Articolul anterior
Jurnalul unei gravide: ce schimbări au loc în organism în trimestrul III de sarcină! Video
Articolul următor