Cum să nu fii fraier/loh de Dragobete

“Dacă ești bărbat/pațan și te plângi că ești singur de Dragobete/Valentains Dăi îți zic atât: ești un fraier/loh. Nu se poate. Nu te cred. Cunosc atâtea fete/femei foarte frumoase, foarte plăcute, educate, cu câte două facultăți, cu care ai ce să discuți și… singure. Mă gândesc că din atâtea și atâtea femei ai de unde să alegi. Atunci să nu te mai plângi. Că nu e cazul. Problema nu este în fete, problema este în tine, că nu știi să le cucerești. Nu știi să te vinzi mai bine.”, scrie Vitalie Cojocari pe blogul s

separator
ău http://cojocari.ro/

“Este ciudat să vezi băieți pe facebook deplângându-și soarta, că nu-și găsesc un suflet pereche. Pe bune? Hai să facem în felul următor. Te duci o jumătate de an la sală – scapi de burtă. Citești 10 cărți – vei afla chestii despre care să vorbești ca să arăți că ești deștept(fetelor le plac băieții deștepți). Uiți parolele de la Counter Strike și de la alte jocuri prostești. Îți arunci toate șosetele albe, eviți curtica de piele și renunți la pantofii cu bot ascuțit. Te impui să te ridici de pe scaun în autobuz când vezi o femeie lângă tine. Folosești deodorantul și o loțiune de ras mai discretă/fină. Dacă ai făcut toate acestea, garantez că… or să sară fetele pe tine.

Îți mai zic un secret. Din punct de vedere statistic, se nasc mai mulți bărbați decât femei. Până la vârsta de vreo 30-40 de ani suntem mai mulți decât ele. Apoi murim, iar numărul femeilor devine egal cu numărul bărbaților. Pe la vreo 60 de ani ele sunt deja mai multe. Așadar, dacă ai 20 de ani și trăiești cu impresia că unui bărbat îi revin 4 sau 5 femei, te înșeli. Ele sunt mai puține, dar mai rezistente. Dacă nu îți găsești pe cineva repede, o să ți-o ia altul înainte sau… mori și nu mai ajungi să îți identifici sufletul pereche.”

Sursa: cojocari.ro

Dacă nu știi ce să simți față de un om, închide ochii și imaginează-ți că el nu este. Niciunde. Nicicum. Niciodată
Articolul anterior
Masha Rasputina a slăbit enorm. Arată ca o adolescentă!
Articolul următor
Alte articole interesante