Cum sună ”Eroina” lui Carla’s Dreams pe melodia lui Nicolae Sulac!

Băieții de la Comedy Zebra Show au îmbinat versurile lui Carla’s Dreams cu muzica lui Nicolae Sulac. Aceștia au făcut un cover la piesa ”Eroina”.

separator

Carla’s Dreams apare într-un spot publicitar de Crăciun

Piesa trupei Carla’s Dreams a fost interpretată pe melodia piesei ”La o margine de drum”. Mai mult, tinerii au filmat și un videoclip în care apar îmbrăcați în straie tradiționale, cu fețele mascate.

Fanii nu au criticat producția muzicală, ba din contra, au apreciat coverul.

Amintim că Nicolae Sulac a fost un interpret de muzică populară din Republica Moldova. În cei 67 ani de viață, artistul a cântat „Ce frumos mai cânta cucul”, „Tinerețe-tinerețe”, „Foaie verde magheran”, „Când tata va veni”, „Floarea lui Sulac”, doinele „Miorița” și „Doina de jale”, „În pădurea de la Prut” și altele. Nicolae Sulac este laureat al premiilor Uniunii Republicilor Sovietice Socialiste, artist al poporului al R.S.S.M. și ulterior al Republicii Moldova, cavaler al Ordinului Republicii.

maxresdefault

Carla’s Dreams este o formație muzicală din Republica Moldova. Trupa este un grup anonim de vocaliști și compozitori care interpretează melodii în limbile română, rusă și engleză. Înființată în orașul Chișinău, Carla’s Dreams combină mai multe stiluri muzicale printre care, cele mai recunoscute sunt hip hop, jazz, rock și pop.

carlas-bun-e1463774153906

Cu ce persoane publice te vei întâlni la „Cu Vedetele la Târg”
Articolul anterior
„COVORUL DORULUI”, omagiat la ce-a dea treia ediție
Articolul următor
Alte articole interesante