„Dă-o dracului de „VEDETĂ” mai bine și-ar trage o palmă…” De pe urma criticilor Tatiana Spânu adună vizualizări!

În nici două zile, Tatiana Spânu  a reușit să adune  15.000 de vizualizări pe Youtube la piesa „Supermodel”.Astăzi, noutatea muzicală  a ajuns și pe Muligambia, cu următoarea descriere: “Piesa asta conține rime precum „Cafeaua mea e cea mai dulce/Te vei convinge/Dimineața”. PARFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM!!! Generația Cocos/Krysha, acum ai imn”

separator

„Dă-o dracului de "VEDETĂ" mai bine și-ar trage o palmă...” De pe urma criticilor Tatiana Spânu adună vizualizări!ytrfytr uytutyu io78iy kyuht
„Dă-o dracului de "VEDETĂ" mai bine și-ar trage o palmă...” De pe urma criticilor Tatiana Spânu adună vizualizări!

Internauții au sărit pe ea cu cele mai usturătoare comentarii.

Mihaela Tudos: „Cine dracu cinta asa piese?? Ce-s cu versurile astea? si un copil de clasa 1 scrie mai bine. Chiar va place sa va faceti de ris?Unde ajungem cu asa „artisti”? Off,Taniush,Taniush ,daca te dezbraci nu inseamna ca vocea-ti suna mai bine sau piesa devine mai buna. Mi-e scirbaaa”

Lala Guseinov: „nustiu cum altii, da eu n-am putut sa ma uit pina la urma… da-o dracului de „VEDETA” mai bine si-ar trage o palma asa ca sa nu o vada nimeni…”

Parascovia Rodideal: „bani aruncati, mai bine-i investeau intr-un filmulet porno, si ochii ii bucurau si urechile nu mi le jigneau.”

Tatiana Frunze: „Din nefericire eu am rezistat si am privit toata „arta „asta.Draga, daca tot esti James Bond si poti obtin orice ce zici daca data viitoare ai obtine niste substanta cenusie sau macar voce si haine?”

Ina Negruță: „Mama draga, ce aiurea cinta ! Chiar sa te faci asa de ris :) Daca nu poti cinta, stai naibii la locul tau si nu te prosti ”

Sanda Filat: A mâncat brânză de oi cu ceapă, ca o adevărată țărăncuță!
Articolul anterior
Anual în Moldova se nasc circa 200 de copii cu viciu cardiac. Dina este unul din ei!
Articolul următor
Alte articole interesante