Dacă ești pasionată de lectură, vino la Salonul Internațional de Carte, ediția a XXV-a

Dacă nu te poți despărți de carte, ești așteptată, de pe 31 august până pe 4 septembrie, între orele 10:00 și 20:00, la CIE Moldexpo. Acolo, se va desfășura Salonul Internațional de Carte, ediția a XXV-a – Bookfest Chișinău.

separator
8710336

Pe vizitatorii Bookfest îi așteaptă o ofertă de peste 50.000 de volume pe cele mai variate domenii, dar și întâlniri cu unii dintre cei mai îndrăgiți autori ai literaturii române contemporane. Astfel, timp de cinci zile, editorii vor transforma pavilionul central al CIE Moldexpo, într-un spațiu comun al limbii române iar cartea va fi un liant și suport al identității culturale românești. Totodată, în cadrul Salonului vor fi prezente unele dintre cele mai importante edituri din România și Republica Moldova, ca urmare a colaborării fructuoase dintre Uniunea Editorilor din Republica Moldova și Asociația editorilor din România.

Evenimentul este organizat, în contextul sărbătoririi celor 25 de ani de independență a Republicii Moldova, de către Ministerul Culturii al Republicii Moldova în parteneriat cu Institutul Cultural Român, Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni, Biblioteca Națională a Republicii Moldova, Uniunea Editorilor din Republica Moldova și Asociația Editorilor din România.

Salonul Internațional de Carte ajuns la cea de-a XXV-a ediție vine, în acest an, să reconfirme aspirațiile europene ale industriilor culturale din Republica Moldova dar și să consolideze parteneriatele de succes stabilite cu România.

Bookfest este cel mai important Salon de Carte din România, un eveniment al industriei editoriale care a reușit să capete o dimensiune internațională marcantă. Salonul de Carte Bookfest se desfășoară începând cu anul 2012, în mai multe orașe precum Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Târgu Mureș, Brașov iar anul acesta va ajunge, în premieră, la Chișinău.

13932844_1027579080683675_1119313548936743227_n

30 de branduri autohtone îți vor arăta ce se poartă la „Moldova Fashion Days”
Articolul anterior
My London Shop anunță reduceri de 50% timp de 3 zile!
Articolul următor
Alte articole interesante