Dan Bălan a cântat aseară la nunta a doi fraţi din Chişinău, care s-au căsătorit în aceeaşi zi!

Radu şi Cornel Celnacov au cate 34 şi 32 de ani. Fraţii se înteleg de minune iar aseară au fost ambii miri. Primul a spus ,,DA” fratele mai mare, fiind urmat de fratele mai mic.

separator

cattccuraFuncţionarii de la starea civilă recunosc că astfel de  ceremonii sunt destul de rare.

catturcca

”Foarte mult chestii avem în comun şi am hotărât ca şi sărbătoarea asta să unească destinele”, a spus Cornel Celnacov.

Miresele au acceptat decizia mirilor.

”Noi ne cunoaştem atât de bine că nu s-a pus chestia că vreau să fiu mireasă doar eu astăzi. Suntem o echipă bună şi sperăm să ne iasă o sărbătoare pe cinste”, spune Irina Celnacov, mireasă.
”Nu este nici o concurenţă, nimic din contra este foare bine, este mai vesel e mai uşor nu doar pe noi ne filmează”, este de părere Ana Celnacov, mireasă.

Cei doi fraţi spun că părinţii au fost cei care şi-au dorit ca ei să se căsătorească în aceeaşi zi şi să fie organizată o singură nuntă, iar invitaţii au fost surprinşi să joace la două nunţi odată.

cattubbra
”Sunt pentru prima data la o nunta cu doua mirese”, ,,Nouă ne este comod doi în unu pentru că suntem prieteni de mult timp.  Aşa cum îi ştim doi miri şi ambele mirese nouă ne sunt foarte dragi”, ,,Foarte originală idee, foarte frumoase miresele”, au declarat aceştia.

Deşi vine rar la Chişinău, Dan Bălan a acceptat invitaţia mirilor şi a încins atmosfera la maxim. Interpretul i-a surprins pe nuntaşi în momentul în care a venit cu o urare pentru miri:

”Este o nuntă deosebită, am pregătit o piesă, Take me”, a spus acesta.
catturaa

Potrivit invitaţilor, spectacolul a fost un cadou al părinţilor celor doi fraţi. Anterior presa a scris că interpretul Dan Bălan ar lua între 6 şi 15 mii de euro pentru un spectacol în privat.
sursa: www.protv.md

Astăzi se împlinesc 80 de ani de la naşterea regizorului şi scenaristului Emil Loteanu!
Articolul anterior
Spaghete cu legume și sos de roșii
Articolul următor
Alte articole interesante