Dan Bălan dă lovitura într-un top alături de Backstreet Boys, East 17, N’Sync!

Dan Balan atinge un nou succes! The Rolling Stone, una din cele mai celebre publicații americane, a dezvăluit  Top 50 cele mai celebre hit-uri din toate timpurile, interpretate de trupe de băieți.

 

Piesa „Dragostea din tei”, compusă de Dan Balan,  s-a clasat pe locul 18 din 50, alături de mari hit-uri semnate de trupe celebre, precum: Backstreet Boys, East 17, N’Sync, The Jackson 5, One Direction și altii.

“Dragostea din tei” a ajuns pe locul 1 în top-urile din peste 30 de țări, ocupând locul 3 în topul vânzărilor din Marea Britanie, cu încasări de peste 12 milioane de exemplare în intreaga lume. Single-ul a primit Discul de Platină și Discul de Aur  în majoritatea țărilor europene, precum și în Asia și America Latină.

În prezent Dan Balan se pregătește de lansarea noului său single, intitulat „Funny Love”. Premiera piesei va avea loc pe data de 14 octombrie 2015.

Fanii pot vedea deja primele 2 teasere ale videoclipului pe pagina de Facebook a artistului   sau pe canalul de YouTube MediaPro Music.

Gluk’oZa și Natalia Podolskaya, în rochii identice. Pe cine stă mai bine?
Articolul anterior
Nina Ștanski e însărcinată!
Articolul următor
Alte articole interesante