Dan Bălan niciodată nu s-ar însura cu Vera Brejneva. Vezi ce povestește mama acestuia!

4

separator

 

În cadrul proiectului Aishow, Ludmilei Bălan i s-a cerut să-i aleagă fiului o nevastă. Din cele 5 pretendente la inima lui Dan Bălan: Vera Brejneva, Ana Lesko, Angela Gonța, Dara și Dianna Rotaru, prima nu are nicio șansă. Tanti Ludmila vine cu o explicație foarte simplă: Dan niciodată nu s-ar însura cu o femeie care a fost deja măritată și are un copil!

1 2 3

Cine-o întrece pe Tanti Ludmila la învârtit cercul?

Invitată la emisiunea Angelei Sârbu,  Tanti Ludmila a învârtit cercul cum nu-i reușește unei puștoaice.

Acum e clar de ce arată de parcă ar fi trasă prin inel.

Doliu! Decanul Facultății Urbanism și Arhitectură de la UTM s-a stins din viață

Durere nemărginită la Universitatea Tehnică din Moldova! La doar 36 de ani, s-a stins subit din viață Ruslan Bodros, decanul Facultății Urbanism și Arhitectură. Colegii acestuia au transmis un mesaj de condoleanțe:

,,O tristețe nemărginită ne-a lăsat fără grai la vestea fulgerătoarei treceri în neființă a tânărului nostru coleg, decanului Facultății Urbanism și Arhitectură – lector universitar, doctor în științe inginerești, Ruslan Bordos.

Ne vei lipsi mult, dragă colega. Mereu cu zâmbetul pe buze și inima deschisă, ne lași acum cu un gol imens în suflet, având drept tămadă doar speranța că acolo, sus, în ceruri, steaua ta va străluci mereu și ne va aminti că un suflet mare și bun ca al tău e de nestins…

Drum lin către stele. Condoleanțe familiei, prietenilor, colegilor și tuturor care te-au cunoscut…”.

,,Nu a avut loc în avion, deși cumpărase bilet”. Vlada Boțan, în lacrimi pe aeroportul din Paris

Bloggerița și interpreta Vlada Boțan a avut parte de o „surpriză” neplăcută pe aeroportul din Paris. Tânăra nu a avut loc în avion, deși cumpărase bilet. „Prietenele mele au plecat și eu trebuie să mă descurc. Nu știu ce să fac”, a povestit aceasta.

„Trebuia să avem zborul la 14:55. Pe panou de obicei este scris când să mergi să faci check-in-ul, dar nu era.  Noi așteptam, după care vedem un om care striga Craiova-Chișinău, noi mergem la el și ne spune să ducem tichetele. Mergem în altă parte și întrebăm: Când putem face check-in-ul, la care ne spune că am întârziat foarte mult și că nu mai putem face lucrul acesta.

Până la urmă am rezolvat, a venit doamna, facem noi check-in-ul. Prietenele mele trec, iar mie îmi spune că: ne scuzați n-aveți loc în avion, rămâneți aici”. Fetele au plecat, și eu trebuie să mă descurc.”, a povestit Vlada în lacrimi.

„Eu cred că i-au autobuzul, merg în Paris, nustiu eu pur și simplu n-am internet, n-am nimic cu mine, am  eu și bagajul, și fără bilet. Eu am să rezolv”, a povestit Vlada, conform shok.md.

Într-un final, bloggerița s-a cazat la un hotel în apropierea aeroportului și și-a luat alt bilet.

Amintim că mii de curse aeriene în Europa au fost amânate sau chiar anulate din cauza lipsei de personal și cererii mari de călătorie. La haosul de pe aeroporturi contribuie și grevele tot mai dese, dar și problemele cu bagajele pierdute ori cu documentele de călătorie.

Vlada Boțan este o tânără interpretă din showbizul nostru. La doar 18 ani, tânăra are deja în palmares mai multe piese, premii și participări în diferite proiecte muzicale.

Inca n-a ajuns la majorat, dar vrea sa isi cumpere propriul apartament si  automobil! Vlada Botan - despre independenta financiara, tatal deputat si  banii din Instagram: „La 14 ani am inceput sa

Premieră muzicală! Interpretul Johy Davis își bucură fanii cu o nouă piesă

Nu lansează piese pe bandă rulantă, însă atunci când o face reușește să îi surprindă pe fanii săi. Interpretul moldovean Johy Davis a revenit cu o premieră muzicală, în limba engleză. Piesa se numește ,,Without You” (Fără tine).

Johy a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook, iar internauții l-au felicitat:

„Dragii mei, vreau să vă bucur cu o nouă piesă! Johy Davis – Without You. Audiere plăcută”, a menționat Johy.

Versurile si muzica sunt semnate de tânăra interpretă Ginia, iar productia a fost realizata de Sunburn Records.

Substanţă care te slăbeşte în timp record
Articolul anterior
Ce-i doresc cumetrii dar și colegii Nataliei Gordienco!
Articolul următor