Dan Negru, despre concertul întrerupt: „Plecarea lui Carla’s Dreams din mijlocul unui spectacol e efectul unui showbiz incropit”

Și Dan Negru a comentat situația creată la concertul din Târgoviște. Acesta susține că nu este nici vina publicului, nici a trupei, ci a organizatorilor, care nu oferă condiții normale de lucru pentru artiști. Potrivit prezentatorului TV, fapta moldovenilor poate fi înțeleasă.

separator

dan-negru

„Plecarea lui Carla’s Dream din mijlocul unui spectacol e efectul unui showbiz incropit. Culisele showbiz-ului românesc, la propriu, n-ar primi avize nici de la ISU, nici de la SANEPID. Am văzut artişti importanţi care-şi schimbă ţinutele în WC-uri, am văzut nume mari care cântă în condiţii insalubre, în cârciumi ieftine, cu două boxe puse pe podea, am văzut dive care se schimbă în spatele unor cearceafuri ţinute drept paravan de dansatoarele lor. Eu însumi am trecut prin situaţii stânjenitoare acceptând să prezint te miri ce spectacole…Un reportaj cu camera ascunsă în culisele spectacolelor ar face mare deliciul multora, mă miră că nu i-a trecut nimănui prin cap să o facă… Nu, publicul românesc nu e prost-crescut, dobitoci există şi în America sau Anglia, doar că acolo, elitele showbiz-ului sunt intangibile şi culisele spectacolelor ar primi avize de la SANEPID…Măcar atât…”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Carla’s Dreams fac precizări despre concertul întrerupt din Târgoviște. Iată ce s-a întâmplat, de fapt!

https://www.youtube.com/watch?v=U-LS2WOQjs4

Carla’s Dreams fac precizări despre concertul întrerupt din Târgoviște. Iată ce s-a întâmplat, de fapt!
Articolul anterior
Elena Băsescu a rămas piele și os după divorț
Articolul următor
Alte articole interesante