Dan Negru, despre concertul întrerupt: „Plecarea lui Carla’s Dreams din mijlocul unui spectacol e efectul unui showbiz incropit”

Și Dan Negru a comentat situația creată la concertul din Târgoviște. Acesta susține că nu este nici vina publicului, nici a trupei, ci a organizatorilor, care nu oferă condiții normale de lucru pentru artiști. Potrivit prezentatorului TV, fapta moldovenilor poate fi înțeleasă.

separator

dan-negru

„Plecarea lui Carla’s Dream din mijlocul unui spectacol e efectul unui showbiz incropit. Culisele showbiz-ului românesc, la propriu, n-ar primi avize nici de la ISU, nici de la SANEPID. Am văzut artişti importanţi care-şi schimbă ţinutele în WC-uri, am văzut nume mari care cântă în condiţii insalubre, în cârciumi ieftine, cu două boxe puse pe podea, am văzut dive care se schimbă în spatele unor cearceafuri ţinute drept paravan de dansatoarele lor. Eu însumi am trecut prin situaţii stânjenitoare acceptând să prezint te miri ce spectacole…Un reportaj cu camera ascunsă în culisele spectacolelor ar face mare deliciul multora, mă miră că nu i-a trecut nimănui prin cap să o facă… Nu, publicul românesc nu e prost-crescut, dobitoci există şi în America sau Anglia, doar că acolo, elitele showbiz-ului sunt intangibile şi culisele spectacolelor ar primi avize de la SANEPID…Măcar atât…”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Carla’s Dreams fac precizări despre concertul întrerupt din Târgoviște. Iată ce s-a întâmplat, de fapt!

https://www.youtube.com/watch?v=U-LS2WOQjs4

Piesa Moldovei de la Eurovision a ajuns în topul celor mai virale piese pe Spotify, în categoria Viral Global 50

Piesa „Soarele și Luna”, interpretată de Pasha Parfeni, a devenit una dintre cele mai virale piese la momentul dat pe Spotify. Aceasta a ajuns pe locul 24 la categoria Viral Global 50, scrie Diez.md.

🇲🇩 Moldova | Pasha Parfeni - Soarele şi Luna (Grand Final)

Piesa Finlandei – „Cha Cha Cha” –, care în finala Eurovision 2023 a obținut locul 2, se află pe primul loc în top 50 al celor mai virale piese de pe Spotify.

Republica Moldova a ocupat locul 18 la Eurovision Song Contest 2023. Țara noastră, reprezentată de Pasha Parfeni și echipa sa.

40 de elevi, premiați la Olimpiada Republicană la Limba și literatura rusă

40 de elevi au fost premiați în cadrul festivității de încheiere a Olimpiadei Republicane la Limba și literatura rusă, desfășurată în perioada 12–14 mai, la Liceul Teoretic „N. V. Gogol” din Chișinău. Învingătorii competiției sunt discipoli ai unor instituții de învățământ din raioanele/municipiile: Anenii Noi, Bălți, Briceni, Chișinău, Drochia, Dondușeni, Edineț, Hîncești, Ocnița, Rezina, Ungheni, Taraclia și UTA Găgăuzia.

Lilia Ivanov, directoarea Agenției Naționale pentru Curriculum și Evaluare din cadrul Ministerului Educației și Cercetării, a felicitat elevii pentru performanța obținută în cadrul olimpiadei.

„Toți sunteți învingători, deoarece fiecare dintre voi are de câștigat din această experiență frumoasă. Ați dat dovadă de originalitate și creativitate în scrierea probelor și ați demonstrat că puteți să formulați întrebări și să vă argumentați opinia în discuția cu membrii juriului”, a menționat Lilia Ivanov.

În mesajul său, președinta Consiliului Olimpic Republican la Limba și literatura rusă, Olga Gherlovan, doctor, conferențiar universitar, Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă”, a menționat că elevii au reușit să prezinte abordări creative și inspirate la subiectele propuse de juriu, remarcând o creștere a nivelului de pregătire al participanților.

„Vă felicit pentru performanța de care dați dovadă în cadrul olimpiadelor și vă îndemn să continuați să studiați domeniul de care sunteți pasionați, cel al limbii și literaturii ruse”, a spus Olga Gherlovan.

Olimpiada Republicană la Limba și literatura rusă a fost organizată de Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare din cadrul Ministerului Educației şi Cercetării și se înscrie în lista celor 21 de olimpiade și concursuri republicane care au loc în perioada 17 februarie – 22 mai 2023.

Artiom Livadari, vicecampion mondial pentru al doilea an consecutiv

Luptătorul Artiom Livadari s-a ales, pentru al doilea an consecutiv, cu titlul de vicecampion mondial la Muay Thai. La competiția internațional din capitala Thailandei, sportivul din Republica Moldova a luat argintul, la categoria de 81 de kilograme.

Artiom Livadari, vicecampion mondial pentru al doilea an consecutiv

Artiom Livadari a urcat pe treapta secundă a podiumului de premiere și a fost recompensat cu medalia de argint pentru evoluția înregistrată la Campionatul Mondial de Muay Thai, transmite TVR Moldova.

Pe parcursul turneului, sportivul basarabean a înregistrat trei victorii în fața rivalilor din Mauritius, Cehia și Arabia Saudită, dar a pierdut în finala disputată împotriva lui Mustafa Al Tekreeti din Irak. 

Deși s-a impus în runda inaugurală, Artiom Livadari a pierdut în celelalte două și a cedat cu scorul general de 28 la 29.

Este a doua medalie cucerită de sportivul basarabean la Campionatul Mondial de Muay Thai. La ediția precedentă a turneului de anvergură, Artiom Livadari s-a ales, la fel, cu medalia de argint, după ce a suferit înfrângere în fața unui sportiv din Emiratele Arabe Unite.

Carla’s Dreams fac precizări despre concertul întrerupt din Târgoviște. Iată ce s-a întâmplat, de fapt!
Articolul anterior
Elena Băsescu a rămas piele și os după divorț
Articolul următor