Dara a filmat un videoclip într-o noapte!

Dara a început anul cu un nou videoclip la piesa „Sunt Acasă”. Interpreta nu a apelat nici la ținute sofisticate, nici la coafură și machiaj de seară. Aceasta a prins o noapte cu zăpadă, și-a luat căciula, mănușile și s-a apucat de cântat și dansat în cele mai frumoase locuri ale Chișinăului.

jtyyt Снимок

“Dragi prieteni!!! Multe din cele întîmplate în 2014, au rămas ascunse “printre rînduri”. De această dată fără fard, fără coafură, fără costume speciale, cu sufletul desculț, într-un filmuleț de 3 minute… Esențialul l-am păstrat în cîntec!!! Sunt ACASĂ și Vă iubesc!!! Sper să vă fie aproape, această melodie. P.S. Am așteptat zăpada, ca pe o binecuvintare, din copilărie…Am prins-o pe neașteptate, într-o noapte… Am contemplat din magia iernii și iată povestea unei nopți cu adevărat de iarnă, cu scrisori secrete în cosmos. Eu cred în magia unui vis împlinit, cred în dragoste și o aștept în orașul care e cel mai frumos din lume, pentru ca e “orașul de lîngă casa mea”!”, a scris interpreta pe facebook.

Nuntă ca pe vremuri, în Moldova! Un fotograf a surprins nunta a doi tineri dintr-un sat din sudul țării

Cu lux și în săli festive, nunțile astăzi nu mai seamănă deloc cu cele de altădată. Un fotograf din Moldova însă a surprins o nuntă ca pe vremuri, cu mese lungi, doldora de mâncare, oameni simpli, emoții naturale și obiceiuri vechi.

S-a întâmplat în 2014.

Andrei Moraru, cunoscut pe Instagram sub numele de @putesestvennik, a surprins un astfel de eveniment în anul 2014, în satul Avdarma, din UTA Găgăuzia.

„M-am plimbat prin UTA Găgăuzia vreo două săptămâni cu un fotojurnalist din România. Căutam momente care ne-ar putea atrage atenția și întâmplător am dat peste această nuntă din satul Avdarma. Era anul 2014. Mireasa ar fi avut vreo 16 ani. Nuntașii au fost foarte deschiși.”

Iată, mai jos, câteva imagini care nu sunt complet necunoscute pentru mulți dintre moldoveni:

Dan Bălan, prima postare pentru cei un milion de urmăritori, după aproape doi ani. Fanii au rămas surprinși!

Dan Bălan a reapărut pe rețelele de socializare, după o pauză de aproape doi ani de tăcere, în care nu a mai publicat nimic, probabil în contextul evenimentelor din regiune care i-ar fi marcat atât cariera artistică cât și viața privată. Artistul îndrăgit de milioane de fani și-a surprins cu adevărat urmăritorii atunci când a revenit cu noutăți bune. Se pare că Dan Bălan este pregătit să lanseze un nou single.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

,,Uimește-ne cum ne-ai uimit mereu! Dor de tine, de creațiile tale, de muzica ta, de show-ul care numai tu poti să-l faci pe scena! Te așteptăm Dan Balan!”, ,,Te așteptăm la Montreal! Sper să se organizeze un concert și aici!”, ,,Concertul din Toronto, când va fi, să ne anunți din timp, ,,Te iubim!!!”, ,,Așteptăm cu mare drag”, ,,Încep să iasă roadele muncii”, au comentat internauții.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Artistul a publicat un fragment din noul său produs muzical, în limba engleză:

„Aveți ceva interzis”. Farsa făcută lui Pasha Parfeni la aeroport, în timp ce lua avionul să zboare în Marea Britanie

Interpretul Pasha Parfeni a zburat astăzi în Marea Britanie, unde va reprezenta R. Moldova la concursul „Eurovision 2023”, cu piesa „Soarele și Luna”.

VIDEO // Farsa făcută lui Pasha Parfeni la Aeroport, în timp ce lua avionul să zboare în Marea Britanie, unde va reprezenta R. Moldova la concursul „Eurovision”: „Aveți ceva interzis”

În timpul controlului de la Aeroportul Internațional Chișinău, până a ajunge în avion, Pasha Parfeni a fost „reținut” de către o angajată a Poliției de Frontieră, care i-a spus că are „ceva interzis” în rucsacul său.

În timpul controlului repetat, Pasha a descoperit printre lucrurile sale o cutie stranie, iar în cutie – o brățară pe care scria „Soarele și Luna”.

„Este un cadou din partea Poliției de Frontieră. Vă dorim succes și să veniți cu rezultate frumoase acasă”, i-a urat polițista de frontierăm scrie ziarnational.md.

Suprins, Pasha Parfeni și-a pus imediat brățara pe mână, a îmbrățișat polițista, a mulțumim instituției pentru gest și a promis că va purta cadoul.

Pasha Parfeni va urca al 10-lea pe scena de la Liverpool în prima semifinală, care se va desfăşura pe 9 mai.

Alături de Republica Moldova vor concura în prima semifinală reprezentanţii din Croaţia, Irlanda, Letonia, Malta, Norvegia, Portugalia, Serbia, Azerbaidjan, Cehia, Finlanda, Israel, Olanda, Elveţia, Suedia.

Finala concursului va avea loc pe 13 mai.

Care sunt criteriile pentru alegerea partenerului? Cercetătorii au un răspuns
Articolul anterior
A slăbit de sine stătător peste 70 de kilograme! Avea 170 de kg
Articolul următor