Dara colaborează cu Global Records. Vezi ce-a pregătit interpreta!

După aproximativ un an de tăcere, Dara revine cu o piesă nouă. Aceasta își face loc pe piața muzicală din România, iar dovada este anunțul făcut de cei de la Global Records.

separator

18157532_1470169243003493_3994865198925179740_n

„Anunțăm cu bucurie un nou artist în portofoliul Global Records: Dara!
Bine ai venit!
Mâine lansare single #Istoriauneifete
#WeGlobal”

Se pare că videoclipul noii piese a fost filmat de Roman Burlaca. Regizorul de la BR Films a a postat, recent, câteva imagini video în timp ce Dara cântă o piesă nouă, într-o locație din Chișinău.

Amintim că Global Records este una dintre cele mai de succes case de producții de peste Prut, care lucrează cu mai mulți artiști celebri, printre care INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Nicoleta Nucă,Alexandra Stan, Lariss, Mira, Lori și Yanka.

Un nou incident șocant într-un troleibuz din Capitală. Căruciorul unei femei, în care se afla un copil, prins între uși

La mai mult de o lună de la teribilul accident cu implicarea transportului public în Capitală, în urma căruia a murit o fetiță de 12 ani, în spațiul public a fost denunțat un alt caz în care o persoană a avut de suferit. 

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane

E vorba despre o femeie care încerca să iasă din troleibuzul 21, împreună cu copilul său de 7 luni. Aceasta susține că șoferul nu s-ar fi asigurat și căruciorul ar fi fost prins între uși. Ulterior, conducătorul troleibuzului ar fi deschis ușile.

Potrivit mamei, totul s-a întâmplat pe 25 aprilie, în jurul orei 12:45, pe str. Alba-Iulia din Capitală.

Contactată de TV8, purtătoarea de cuvânt a Regiei Transport Electric Chișinău, Felicia Rusu, a precizat că RTEC s-a autosesizat pe acest caz.

„A fost luată legătura și direct cu doamna. Urmează să se întreprindă toate măsurile necesare”, a declarat aceasta.

O minoră a alertat poliția și declară că a fost violată, la Dondușeni

O copilă ar fi fost violată într-o localitate din raionul Dondușeni. Oamenii legii au declarat că cazul a fost înregistrat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, fiind inițiat un proces penal.

O minoră de 13 ani, salvată de la viol de către un polițist de frontieră |  Mamaplus

„În cazurile în care sunt implicați minori, Poliția are responsabilitatea de a proteja drepturile recunoscute prin lege ale minorilor”, au menționat oamenii legii, conform Unimedia.

Președinta Maia Sandu a discutat cu mai mulți reprezentanți ai societății civile despre Adunarea „Moldova Europeană”, din 21 mai

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început discuțiile cu societatea civilă despre Adunarea „Moldova Europeană”, care va avea loc la 21 mai.

Șefa statului a vorbit cu experți și formatori de opinie, care au dat curs invitației, că este nevoie să transmitem comunității europene un mesaj puternic de unitate din partea cetățenilor noștri, care își doresc să fie parte a familiei europene.

,,Unindu-ne forțele vom reuși să ducem Moldova în Uniunea Europeană”.

Felicia Sîrbu a revenit la TV!
Articolul anterior
Cât de sexy este iubita lui Roman Burlaca!
Articolul următor