De azi, Emilian Crețu e mai responsabil. „Badea” va avea grijă de sora lui mai mică

Sora cea mică a lui Emilian Crețu a terminat gimnaziul. De astăzi, actorul are o responsabilitate în plus deoarece Nina își va continua studiile la un liceu din Capitală. Emilian a scris un mesaj emoționant pe facebook despre sora și mama sa, care a rămas singură în sat.

separator

„Azi, ma simt un adevarat frate mai mare care-și petrece sora la 1 Septembrie. Emotii pe care nu le-am trait niciodata alaturi de Nina Cretu.
Pe linga sentimentul de mindrie pe care-l traiesc, am si un gol in suflet, MAMICA a ramas undeva in sat, acasa, singura, si incepind cu acest an, nu mai petrece pe nimeni la scoala si nu mai asteapta pe nimeni. Simt si acum gustul pâinii cu povidla (dulceață) pe care mamica o pregatea in fiecare dimineață, felii mari de te mozoleai in jurul gurii si-ti amorteau maxelarii cand muscai lacom din ele. Chiar si acel glod pina la gât are o anumita incarcatura in acest moment. Nu stiu cum voi, dar eu as mai retrai acele momente… Aseara eram la Negureni, am venit sa luam toate lucrurile Ninuței, in acea atmosfefa ciudata, mamica ne zice : eu tot inteleg, dar cand vad dulapul Ninuței gol, nu pot sa nu pling…
P.S. Chiar daca i-am interzis #Ninuței sa-mi zica badea, azi, BADEA vreau sa fiu)))”, a scris Emilian în dreptul unei poze în care apare alături de sora lui.

Un penitenciar din Moldova apare într-un serial lansat de Netflix

Netflix a lansat al șaselea sezon din seria „În interiorul celor mai dure închisori din lume”. Primul episod din noul sezon spune povestea deținuților din Penitenciarul de la Rezina. Circa o treime dintre pușcăriașii de acolo își ispășesc pedepsele după ce au fost condamnați la detenție pe viață.

În film, deținuții povestesc despre condițiile din celule și mărturisesc crimele grave pentru care au fost la închisoare pentru restul vieții, transmite tv8.md.

„În interiorul celor mai dure închisori din lume” este un documentar de televiziune produs de Emporium Productions din Londra și disponibil pe Netflix.

Documentarul prezintă viața în cele mai dure închisori din întreaga lume, mai ales din perspectiva prizonierilor, dar incluzând și perspectiva gardienilor și a altor persoane care interacționează cu sistemul penitenciar. Sezonul 1 a fost găzduit de jurnalistul irlandez Paul Connolly.

Video:

Un spectacol în memoria artistei Lidia Bejenaru va avea loc, marți, la Palatul Național

La Palatul Național ”Nicolae Sulac” din capitală va avea loc mâine, la ora 18.00, spectacolul cu genericul ”M-a cuprins un dor…”, in memoriam Lidia Bejenaru.

Decorată post-mortem: Artista Lidia Bejenaru-Botgros va deveni cetățean de  onoare al raionului Sîngerei | Unica.md

Pe scenă va evolua Orchestra Națională de Muzică Populară „Lăutarii”, condusă de maestrul Nicolae Botgros, alături de invitații săi: Gheorghe Zamfir, Irina Loghin, Cristian Pomohaci, Mioara Velicu, Ionuț Fulea, Viorica Macovei, Nicușor Iordan, Valentina Cojocaru, Nicolae Glib, Ioana Căpraru, Mihai Ciobanu, Nicolae Ciubotaru, Ion Paladi, Lilia Roșca, Tatiana Jacot, Mihaela Tabură, Mariana Dobzeu, Cristian și Corneliu Botgros.

Svetlana Loboda vine cu un concert la Chișinău! Veniturile obținute din vânzarea biletelor vor fi donate Ucrainei

Artista ucraineană Svetlana Loboda va susține un concert la Chișinău. Evenimentul va avea loc pe 22 noiembrie 2022, la Palatul National „Nicolae Sulac”.

Svetlana Loboda este o cântăreață, prezentatoare TV și compozitoare ucraineană, cunoscută și sub numele de LOBODA. Este artistă de onoare a Ucrainei din anul 2013.

Toți banii obținuți din vânzarea biletelor vor fi donați Ucrainei.

Cei care își doresc să achiziționeze bilete pot afla detalii AICI.

Şocant! Ce a descoperit o femeie într-o banană cumpărată de la un hipermarket
Articolul anterior
Pui umplut cu brânză de capră și cimbru
Articolul următor