De Black Friday, Bestseller anunță reduceri de până la 70%!

Astăzi, 25 noiembrie, iubitorii de literatură pot beneficia de mega reducerile de 70% la peste 400 de cărți! Este al treilea an consecutiv când sunt anunțate reduceri de Black Friday, ultima zi de vineri din noiembrie, ziua care deschide sezonul cumpărăturilor de Crăciun.

separator

download-3

Reducerile sunt disponibile online pe www.bestseller.md și la librăria Bestseller din str. Drumul Viilor, 36/1 din Chișinău.

„Am decis să anunțăm reduceri de Black Friday deoarece cititorii așteaptă foarte mult această oportunitate pentru a-și îmbogăți bibliotecile personale la un preț accesibil.” menționează Ion Bargan, director Bestseller.

download

Termenul de „Black Friday” a apărut în anii ’60, desemnând ziua de debut a cumpărăturilor pentru celebrarea sărbătorilor de iarnă. Adjectivul „black” (negru) se referă la magazinele ce treceau în această perioadă la utilizarea culorilor „roşu” și „negru”, în organizarea contabilă. În acest proces, contabilii marcau cu cerneală roşie pierderile pe care le aveau magazinele, iar cu negru profiturile înregistrate. Debutul cumpărăturilor pentru iarnă a fost marcat prin acestă zi încă din anul 1924, când a avut loc parada pentru Ziua Recunoştinţei, organizată de lanţul de magazine Macy’s, în vinerea de după Thanksgiving în Statele Unite ale Americii.

download-1 download-2

Irina Rimeș, într-o rochie de prințesă creată de Evghenii Hudorojcov
Articolul anterior
50% reducere la brandurile autohtone „Din Inimă”
Articolul următor
Alte articole interesante