De ce n-a ajuns Cezara în finala Eurovision!

Interpreta nu este mirată de decizia juriului deoarece știa că nu va figura în lista finaliștilor. Vedeta este mulțumită de prestația sa și este sigură că nu va mai participa niciodată la acest concurs.

separator

“Eram pregătită pentru așa rezultate. Cumătrismul este în vogă. Cunosc foarte multe lucruri, dar nu vreau să le comunic. Eu nu am trimis mesaje și nu am umplut buzunarul nimănui. Mi-am făcut meseria, sunt mulțumită de piesa și show-ul meu. Este o piesă cu foarte multe vizualizări, ascultată la toate posturile de radio. Nu vi se pare straniu că nu se numără printre cele finaliste? Mă așteptam la așa rezultate… eram relaxată și pregătită”, a declarat Cezara pentru Unica.md

Muzică de fanfară, la frontieră! Vicecampionul european Victor Ciobanu, întâmpinat la intrarea în țară

Vicecampionul european și polițistul de frontieră Victor Ciobanu, cel care a obținut medalia de argint la Campionatul European de la Zagreb, a fost întâmpinat de colegi cu muzică de fanfară și flori la punctul de trecere a frontierei Leușeni.

„Coridor verde pentru colegul nostru care a reușit să obțină medalia de argint în categoria de până la 60 kg în cadrul Campionatului European de la Zagreb, Croația, rezervat seniorilor. Sincere felicitări și succese polițistului de frontieră Victor Ciobanu!”, au scris într-o postare pe Telegram reprezentanții Poliției de Frontieră.

Victor Ciobanu, Maestru Emerit al Sportului, a obținut medalia de argint în categoria de până la 60 de kilograme în cadrul Campionatului European, ediția 2023. Competiția s-a desfășurat în perioada 20-23 aprilie în or. Zagreb, Croația.

Victor este sportiv în cadrul Centrului de Pregătire a Loturilor Naționale.  

Cum arăta Nina Crețu când era mică? „Acum, urmează shok content”

Emilian Crețu și sora lui, Nina, au avut o copilărie veselă și plină de aventuri și ghidușii, pe meleagurile natale de la Negureni. De ziua mamei lor, actorul a răscolit în sertarul cu amintiri din copilărie și a împărtășit cu urmăritorii săi câteva poze cu sora sa, Nina, când aceasta era mică. Împreună, frații s-au amuzat și și-au amintit momentele haioase din spatele pozelor care le-au marcat copilăria.

„Acum urmează shok content”, a spus Emilian Crețu, înainte de a prezenta o poză a surorii sale în timp ce aceasta făcea baie într-o cadă, în mijlocul camerei.

Nina Crețu este un model și influencer care și-a construit o comunitate de peste 230 mii de urmăritori pe Instagram.

Halterofila moldoveancă Elena Erighina a cucerit două medalii la Europenele de la Erevan

Halterofila Elena Erighina a cucerit medalia de bronz la total în cadrul Campionatului European de la Erevan.

post-img

De asemenea, ea a cucerit argintul la proba smuls, ridicând 104 kg, iar la aruncat s-a clasat pe locul 4 cu rezultatul 130 kg.

Erighina a evoluat în categoria de greutate 81 kg.

Astăzi la Europenele din Armenia vor intra în concurs ultimii doi halterofili moldoveni: Artiom Grițenco și Tudor Bratu.

Doinița Gherman îl face praf pe un mebru al juriului de la Eurovision!
Articolul anterior
Membrii juriului Eurovision luați la “puricat”! Cine sunt ei, de fapt?
Articolul următor