De mâine șoferii vor ști cum să evite ambuteiajele. Poliția de Patrulare lansează un nou serviciu

Inspectoratul Național de Patrulare al Inspectoratului General al Poliției lansează un serviciu nou – „InfoTrafic”. Menirea acestuia e să-i informeze pe șoferi pe ce drumuri s-au creat ambuteiaje, fiind vorba atât de drumurile din Capitală, cât și de cele locale și naționale din restul țării.

separator

ambuteiaj

Acest nou serviciu destinat șoferilor a fost prezentat de către șeful Inspectoratului Național de Patrulare, Livii Baziuc, și șeful serviciului „InfoTrafic”, Pavel Apostol.

„De serviciul „InfoTrafic” vor beneficia mai întâi locuitorii capitalei, fiindcă ambuteiajele sunt problema orașelor. Nu vom informa doare despre ambuteiajele existente, ci și despre căile de evitare ale acestora. Mesajele de informare vor fi transmise și pentru mass-media, TV, pe Facebook și alte rețele sociale. Vom pune accent pe transmiterea informației pe canelele radio, fiindcă șoferii fiind la volan ascultă radio”, a comunicat șeful INP, Liviu Baziuc pentru agora.md

Activitatea serviciului se va baza pe acumularea zilnică a informației. „Informația va veni de la inspectorii de patrulare, de la administrația de stat a drumului, de la taximetriști. Vom comunica orice problemă: de la reparația drumului, până la accidente rutiere care provoacă ambuteiaje”, a declarat șeful serviciului „InfoTrafic”, Pavel Apostol.

Informația parvenită va fi verificată și ulterior va fi pusă la dispoziția cetățenilor. „Suntem la început, ne străduim să acordăm un serviciu cât mai complet și cât mai util pentru cetățeni”, au spus oamenii legii.

Tany Vander și iubitul ei au parte de o vacanță de vis. Poze fierbinți cu cei doi
Articolul anterior
4 cărți pe care i le poți dărui de Dragobete! Tu pe care o alegi?
Articolul următor
Alte articole interesante