De ziua Familiei, Emilian Crețu vine cu noi destăinuiri din copilăria lui

De ziua Familiei, Emilian Crețu vine cu noi destăinuiri din copilăria lui. Am încercat să aflăm cum au fost crescuți și educați copiii familiei Crețu, astfel încât să devină un model pentru semenii lor. Unul este foarte creativ, celălalt frate s-a dedicat credinței, fiind călugăr pe muntele Athos, iar surorile sunt frumusețile familiei. Atât de diversi și prin asta sunt ca un lipici pentru cei din jur.

separator

În fruntea clanului, ca un scut de apărare, stă o femeie firavă, dar plină de caracter și suflet. Mama este cea care a îndurat multe în viață ca să formeze o familie sănătoasă.

Unica.md alături de producatorul de saltele de ultima generație Dormeo ți-a pregatit o ediție specială de suflet în care Emilian Crețu se spală de păcatele profesiei și apare în fața fanilor așa cum îl știu doar fetele casei. Este același băiat al casei care s-a dezlipit de Negureni, doar fizic, nu și sufletește, ca să se realizeze în profesie și să-și îndestuleze familia. Doar că primii bani i-a investit în ceea ce mama n-a purtat o mare parte din viată, o pereche de cercei din aur. O adevărată avere, pe atunci, pentru ea.

A muncit ca să-și vadă un mare vis împlinit, propriul apartament. Păcat că în el nu încape și lejanca din Negureni, care însă stă la locul ei neclintită pentru toată viața.

În schimb, dormitorul actorului va avea un loc de cinste. Unde mai pui că somnul unui actor care vrea sa-si lege viata si de calatorii trebuie sa fie unul de calitate. Dormeo vă recomandă salteaua IMemory S Plus este o saltea de înaltă calitate, cu 3 zone de confort, 20 cm, hipoalergenică, produsă pe baza tehnologiei premiate Octaspring®. Perfectă pentru orice poziție de dormit și orice formă a corpului. De la o vreme Emilian a început să pună preț pe lucruri calitative, astfel îmbunătățindu-i pe cât e posibil viața primei femei din inima lui, mama. Pentru ele creează, pentru ele a umplut curtea de la Negureni cu flori și copaci exotici. Pentru fetele casei a desenat pe o foaie casa copilăriei, în care nu mai e loc de suspine, lacrimi, certuri și chiar de acea văcuță salvatoare. Emilian este gata să-și puna sufletul și amintirile triste pe altar, doar dacă ele vor schimba viețile celorlalți oameni în bine. Or el, întotdeauna a visat că mama va fi fericită, frumoasă, cu cerceii dăruiți de el în urechi. Iar pernele și văcuța care ascund trăirile triste ale copilariei, demult nu mai fac parte din acest desen.

Partenerii noștri
Author Dormeo
O fetită de 13 ani a murit după ce și-a mâncat părul din cap
Articolul anterior
Moldoveanca de la ,,Dom 2” și iubitul ei au marcat trei luni de relație. Video
Articolul următor