De ziua Familiei, Emilian Crețu vine cu noi destăinuiri din copilăria lui

De ziua Familiei, Emilian Crețu vine cu noi destăinuiri din copilăria lui. Am încercat să aflăm cum au fost crescuți și educați copiii familiei Crețu, astfel încât să devină un model pentru semenii lor. Unul este foarte creativ, celălalt frate s-a dedicat credinței, fiind călugăr pe muntele Athos, iar surorile sunt frumusețile familiei. Atât de diversi și prin asta sunt ca un lipici pentru cei din jur.

separator

În fruntea clanului, ca un scut de apărare, stă o femeie firavă, dar plină de caracter și suflet. Mama este cea care a îndurat multe în viață ca să formeze o familie sănătoasă.

Unica.md alături de producatorul de saltele de ultima generație Dormeo ți-a pregatit o ediție specială de suflet în care Emilian Crețu se spală de păcatele profesiei și apare în fața fanilor așa cum îl știu doar fetele casei. Este același băiat al casei care s-a dezlipit de Negureni, doar fizic, nu și sufletește, ca să se realizeze în profesie și să-și îndestuleze familia. Doar că primii bani i-a investit în ceea ce mama n-a purtat o mare parte din viată, o pereche de cercei din aur. O adevărată avere, pe atunci, pentru ea.

A muncit ca să-și vadă un mare vis împlinit, propriul apartament. Păcat că în el nu încape și lejanca din Negureni, care însă stă la locul ei neclintită pentru toată viața.

În schimb, dormitorul actorului va avea un loc de cinste. Unde mai pui că somnul unui actor care vrea sa-si lege viata si de calatorii trebuie sa fie unul de calitate. Dormeo vă recomandă salteaua IMemory S Plus este o saltea de înaltă calitate, cu 3 zone de confort, 20 cm, hipoalergenică, produsă pe baza tehnologiei premiate Octaspring®. Perfectă pentru orice poziție de dormit și orice formă a corpului. De la o vreme Emilian a început să pună preț pe lucruri calitative, astfel îmbunătățindu-i pe cât e posibil viața primei femei din inima lui, mama. Pentru ele creează, pentru ele a umplut curtea de la Negureni cu flori și copaci exotici. Pentru fetele casei a desenat pe o foaie casa copilăriei, în care nu mai e loc de suspine, lacrimi, certuri și chiar de acea văcuță salvatoare. Emilian este gata să-și puna sufletul și amintirile triste pe altar, doar dacă ele vor schimba viețile celorlalți oameni în bine. Or el, întotdeauna a visat că mama va fi fericită, frumoasă, cu cerceii dăruiți de el în urechi. Iar pernele și văcuța care ascund trăirile triste ale copilariei, demult nu mai fac parte din acest desen.

Imaginea zilei: Cum arată zebrele din Chişinău pe care mor pietoni

Cum, în 2023, nu trebuie să arate o trecere pentru pietoni în Chişinău? Răspunsul simplu îl puteţi vedea în fotografia postată de autoblog.md care nu mai are nevoie de niciun comentariu.

Anul 2023 a început extrem de prost în ce priveşte numărul de accidente cu implicarea pietonilor şi o parte din vina pentru producerea acestora revine infrastructurii prost amenajate, deşi nu se recunoaşte asta. După cum a declarat expertul Ilie Bricicaru, infrastructura rutieră din preajma trecerilor pietonale trebuie gândită într-un mod în care să fie exclus orice risc de accident, însă…

Însă la ce evoluţie sau revoluţie să ne așteptăm, când elementarul lipsește?! În imagine este o trecere pentru pietoni de pe strada Grenoble, din preajma podului de Telecentru, una des folosită pentru că altele nu se găsesc chiar aproape. Trecerea pe aceasta nu este dirijată de vreun semafor, astfel că pietonii speră mereu că li se va ceda, însă din cele observate şi de noi nu se întâmplă de fiecare dată.

Deşi există indicatoare rutiere care nu se observă excelent din cauza numărului mare de maşini în trafic, inclusiv parcate în preajmă, în mod normal un şofer ar sesiza mai bine apropierea de o trecere, pe timp de noapte, dacă ar fi bine marcată cu un alb intens şi uşor reflectorizant. De iluminare nu mai spunem nimic, căci asta ar fi un lux pentru bugetul Primăriei, comparativ cu semafoarele inteligente…

Încă o remarcă ar fi în privinţa vehiculelor de mare tonaj şi înalte. Să presupunem că acest camionagiu din Ucraina s-a cam rătăcit, dar în general astfel de maşinării nu au ce căuta pe astfel de străzi. Acestea pot spori riscul producerii de accidente cu pietoni, inclusiv din cauza dimensiunilor, devenind un impediment în câmpul vizual al altor participanți la trafic, dar al pietonilor. În acest caz, mamele cu copii au început să traverseze strada prin spatele TIR-ului, însă pe contrasens doar şoferul din Mercedes a observat asta, iar cel din Alfa Romeo într-un ultim moment, oprindu-se practic pe trecere.

Aşadar, mai este mult de lucru pentru a securiza trecerile pentru pietoni din Chişinău şi recomandăm administratorului principal al oraşului, împreună cu echipa sa, să se ocupe de administrarea problemelor reale, nu de politică. Ori aplicarea unui marcaj proaspăt, inclusiv pe această trecere, este planificată abia în al doilea mandat?…

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi, mai scrie autoblog.md.

VIDEO! Imagini spectaculoase cu o bătaie între doi urși, surprinse într-o pădure din județul Suceava

Imagini foarte rare și spectaculoase cu o confruntare puternică între doi urși au fost surprinse într-o pădure administrată de Ocolul Silvic Broșteni din cadrul Direcției Silvice Suceava, scrie hotnews.ro.

„Urșii sunt animale teritoriale și au habitatul în pădurile întinse de munte și cele dese din zonele deluroase. În căutarea hranei, urșii fac deplasări lungi, folosindu-și toate simțurile, în special cel olfactiv, foarte dezvoltat. Hrana lor este predominant vegetală, dar se hrănesc și cu pești, cervide, mamifere mici, până la păsări sau ouă de păsări și insecte”, scrie Romsilva pe pagina de Facebook.

Imaginile au fost surprinse de un angajat al Direcției Silvice Suceava, Ionel Moroșanu, și postate pe Facebook de Romsilva.

Detectivii curajoși Mike Lowry și Marcus Burnett vor reveni în curând pe marile ecrane

Detectivii curajoși Mike Lowry și Marcus Burnett vor reveni în curând pe marile ecrane.

Will Smith și Martin Lawrence au anunțat oficial al patrulea Bad Guys.

Oficialii studioului Sony Pictures au confirmat că continuarea francizei de poliție este deja în primele faze ale pregătirii pentru filmare.

Will Smith e din ce în ce mai pregătit să revină pe marile ecrane.

Actorul a postat un video pe contul său de Instagram, unde s-a dus acasă la Martin Lawrence pentru a confirma fanilor că vor începe filmările la „Bad Boys 4.” Este primul proiect nou al lui Smith după ce l-a lovit pe Chris Rock în martie 2022, pe scena de la Oscar-uri.

Primul „Bad Boys” a apărut în 1995, în regia lui Michael Bay, iar al patrulea film continuă povestea detectivilor Mike Lowrey și Marcus Burnett, în Miami. Întreaga serie (inclusiv II și III) a generat încasări de peste 840 de milioane de dolari la nivel mondial. 

Al treilea film, „For Life”, apărut în 2020, a demonstrat că fanii încă se distrează la aventurile protagoniștilor, ba chiar a generat încasări impresionante, fix înainte ca cinematografele să fie închise din cauza pandemiei.

„Bad Boys 4” va fi regizat de

După întreaga dramă de la Oscar, Smith a jucat și în „Emancipation”, un film care a primit critici mixte și nu a fost intens promovat. În interviuri recente, Will a menționat cum este conștient de faptul că nu toată lumea este pregătită să-l ierte, însă „Bad Boys 4” poate însemna un început fresh pentru el.

Partenerii noștri
Author Dormeo
O fetită de 13 ani a murit după ce și-a mâncat părul din cap
Articolul anterior
Moldoveanca de la ,,Dom 2” și iubitul ei au marcat trei luni de relație. Video
Articolul următor