De ziua lui, Ion Brătescu a născut bandul “Brain”!

Liderul Brio Sonores Art Group, Ion Brătescu, a mai lansat un produs pe piața muzicală de-acasă chiar de ziua lui. Este vorba despre 4 băieți tineri, ambițioși, cu voci deosebite, care s-au unit și au format bandul “Brain”.

separator

„Brain” vine de la inițialele din numele tinerilor: B- band, R-Roi, A-Ale, I-Iv, N- Neil.

Băieții s-au lansat în această seară cu piesa “Pentru ea” și cu un videoclip. Clipul a fost filmat timp de 24 de ore. Eroina principală este cea mai cunoscută balerina de la noi, Anastasia Homițcaia.

“Muzica nu are limită. Mi-am dorit să fac un experiment. Încerc noi ritmuri, noi stiluri muzicale și sper că ce vom face va place publicului. Am făcut o preselecție internă, au fost niște criterii bine stabilite și i-am ales pe acești 4 tineri talentați.”, a spus Ion Brătescu, producătorul bandului Brain.

Ion Brătescu a colaborat la acest proiect cu echipa Alei Donțu.

“Nu întotdeauna poți să știi dacă e cărbune sau diamant ceea ce vrei să cioplești. Vreau să cred că spiritul lui Ion Brătescu este unul care nu dă greș. A pus miza pe acești băieți, a făcut investiții în direcția lor, noi ne-am unit în această nebunie și sper că vom da un rezultat pozitiv pentru public.” , a spus Ala Donțu.

“Pentru băieți totul a fost pentru prima dată. Au intrat într-un studiou, au lucrat la o piesă, au transmis un mesaj, au filmat un videoclip, totul pentru prima dată. Totul s-a produs într-un timp foarte scurt. Aceste 4 voci erau necesare pe piața noastră.”, a adăugat Dara.

_MG_9227 _MG_9234 _MG_9246 _MG_9250
_MG_9253 _MG_9255 _MG_9257 _MG_9258 _MG_9263
_MG_9265 _MG_9285

Pentru că Ion Brătescu și-a sărbătorit și ziua de naștere, soția și prietenii l-au surprins cu un tort imens, flori și multe felicitări.

_MG_9213 _MG_9214 _MG_9218 _MG_9221
_MG_9266 _MG_9273 _MG_9281 _MG_9283

Cleopatra Stratan, seducătoare într-o vacanță de vis. Ce destinație au ales artista și soțul ei

După ce au lansat piesa „Vremea de iubit” care rupe topurile, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au decis că a venit timpul pentru o nouă vacanță. Cleopatra Statan își încântă fanii cu imagini din Maldive. Cântăreața a fost fotografiată de soțul ei, Edward Sanda, într-o ipostază seducătoare într-un decor exotic.

Artista s-a lăsat fotografiată într-un decor superb, îmbrăcată într-o rochie nude mulată. Ținuta i-a pus perfect în valoare silueta de model.

“O zeiță în Eden”.

“Corpul tău e perfect!”

“Un exemplu de grație și rafinament!”

“Felicitări pentru frumusețea minunată și formele voluptoase! Soțul tău este foarte norocos”, i-au transmis fanii.

Soțul ei, Edward Sanda, a postat și o imagine romantică, în care apare sărutând-o pe Cleopatra, înconjurați de un decor luxuriant.

mamaplus
mamaplus

Interpreta și bloggerița rusă Instasamka vine cu un concert la Chișinău

Una dintre cele mai populare și controversate bloggerițe din Rusia, Instasamka, vine la Chișinău pentru a susține un concert în luna mai. Interpreta va evolua alături de soțul ei, rapperul Moneyken.

Хайп, хейт, рэп. История Инстасамки — самой скандальной звезды соцсетей в  России

Concertul va avea loc într-un club din Chișinau.

Daria Zoteeva, în vârstă de 21 de ani, este cunoscută pe internet sub porecla de „Instasamka”.

Până de curand, tânăra locuia în orașul său natal, Tobolsk și abia ținea pasul cu programul școlar. Apoi a renunțat la școală, s-a mutat la Moscova și a devenit blogger. Cu aproximativ 4 milioane de urmăritori, Daria a obținut un astfel de succes datorită carierei sale de hip-hop, dar într-o măsură mai mare s-a remarcat prin comportamentul ei scandalos, natura sa excentrică și explozivă, scrie www.stiri.md.

Я люблю твой чл*н": скандальная Инстасамка преподнесла неожиданный подарок  своему мужу — УНИАН

Ea a fost acuzată că a colaborat cu escroci, și-a înșelat subordonații, urmăritorii și că este grosolană cu alți oameni.

Potrivit statisticilor YouTube, tinerii moldoveni preferă să asculte piesele lui Instasamka, fiind printre cele mai audiate de pe platformă.

Anastasia Nichita a cucerit medalia de aur la turneul internațional „Zagreb Open” din Croația

Comitetul Național Olimpic și Sportiv a anunțat că Republica Moldova are noi distincții la turneul internațional „Zagreb Open” din Croația. Sportivii noștri au reușit a câștiga o medalie de aur și două de argint.

(foto) Sportivii moldoveni aduc acasă o medalie de aur și două de argint de la turneul internațional „Zagreb Open”

Anastasia Nichita și Irina Ringaci au urcat pe podiumul de premiere la lupte feminine.

Anastasia Nichita și-a respectat statutul de favorită în categoria de 59 de kg și cu patru victorii categorice, aceasta a intrat în posesia distincției supreme.

Irina Rîngaci (68 kg) și Alexandrin Guțu (77 kg) au cucerit medalia de argint. Irina a fost învinsă doar de franceza Koumba Larroque, iar luptătorul de stil greco-roman Alexandrin Guțu a pierdut la limită iranianului Mohammadali Geraei.

Cel mai erotic film din ultimul deceniu! Când se anunță lansarea
Articolul anterior
Top diete. Vezi care este cea mai periculoasă dietă pentru sanatate
Articolul următor