De ziua lui, Ion Brătescu a născut bandul “Brain”!

Liderul Brio Sonores Art Group, Ion Brătescu, a mai lansat un produs pe piața muzicală de-acasă chiar de ziua lui. Este vorba despre 4 băieți tineri, ambițioși, cu voci deosebite, care s-au unit și au format bandul “Brain”.

separator

„Brain” vine de la inițialele din numele tinerilor: B- band, R-Roi, A-Ale, I-Iv, N- Neil.

Băieții s-au lansat în această seară cu piesa “Pentru ea” și cu un videoclip. Clipul a fost filmat timp de 24 de ore. Eroina principală este cea mai cunoscută balerina de la noi, Anastasia Homițcaia.

“Muzica nu are limită. Mi-am dorit să fac un experiment. Încerc noi ritmuri, noi stiluri muzicale și sper că ce vom face va place publicului. Am făcut o preselecție internă, au fost niște criterii bine stabilite și i-am ales pe acești 4 tineri talentați.”, a spus Ion Brătescu, producătorul bandului Brain.

Ion Brătescu a colaborat la acest proiect cu echipa Alei Donțu.

“Nu întotdeauna poți să știi dacă e cărbune sau diamant ceea ce vrei să cioplești. Vreau să cred că spiritul lui Ion Brătescu este unul care nu dă greș. A pus miza pe acești băieți, a făcut investiții în direcția lor, noi ne-am unit în această nebunie și sper că vom da un rezultat pozitiv pentru public.” , a spus Ala Donțu.

“Pentru băieți totul a fost pentru prima dată. Au intrat într-un studiou, au lucrat la o piesă, au transmis un mesaj, au filmat un videoclip, totul pentru prima dată. Totul s-a produs într-un timp foarte scurt. Aceste 4 voci erau necesare pe piața noastră.”, a adăugat Dara.

_MG_9227 _MG_9234 _MG_9246 _MG_9250
_MG_9253 _MG_9255 _MG_9257 _MG_9258 _MG_9263
_MG_9265 _MG_9285

Pentru că Ion Brătescu și-a sărbătorit și ziua de naștere, soția și prietenii l-au surprins cu un tort imens, flori și multe felicitări.

_MG_9213 _MG_9214 _MG_9218 _MG_9221
_MG_9266 _MG_9273 _MG_9281 _MG_9283

Cel mai erotic film din ultimul deceniu! Când se anunță lansarea
Articolul anterior
Top diete. Vezi care este cea mai periculoasă dietă pentru sanatate
Articolul următor
Alte articole interesante