Dianna Rotaru: ”Îmi asum răspunderea să nu conduc după ce consum alcool”

În această săptămână, interpreta a devenit mai conștiincioasă. Ce s-o fi întâmplat în viața Diannei Rotaru de promovează în mase astfel de mesaje educative.

separator
11911715_846705612115021_1948728494_n

Dianna a primit titlul de Ambasador al Siguranței Rutiere în Moldova pentru că s-a alăturat eforturilor societății civile și statului. Aceasta își dorește să salveze viețile omenești prin prevenirea accidentelor rutiere pe străzile țării.

La un eveniment tematic din cadrul campaniei de siguranță rutieră “Alcoolul și volanul – cocktail mortal!”, blonda a distrat publicul prin concursuri la tema siguranței rutiere și a distribuit cadouri tematice.

„Eu îmi asum răspunderea să nu conduc după ce consum alcool și vă îndemn și pe Dvs. să apelați la un prieten sau la un serviciu de taxi, atunci când sunteți băut pentru a nu pune în pericol viața Dvs., precum și a altor oameni. Dacă suntem pasageri, nu permitem șoferului beat să conducă mașina, ci găsim o alternativă. Ca și pietoni, de asemenea, putem atenționa, cel puțin, persoanele pe care le cunoaștem cu privire la riscurile la care se expun ei și pe alți oameni nevinovați, atunci când conduc în stare de ebrietate. Eu aleg să NU urc la volan după ce am consumat alcool! Eu aleg viața!”, a spus Dianna Rotaru.

 

Adevărul despre bona bătută-rău de soțul unei vedete din Rusia!
Articolul anterior
Nu pot împărți milionul! Bătălie între două dive din România!
Articolul următor
Alte articole interesante