„Din ♥ Branduri de Moldova” invită iubitorii de modă la cea de-a doua ediție Fashion Soirée Resort Collections 2017!

Sezonul cald a început, vacanța e aproape și cu siguranță te-ai gândit că ar fi excelent să-ți suplinești garderoba cu articole vestimentare noi, din colecțiile de vară. Acum, ai ocazia să afli care sunt tendințele acestei veri, dar și să achiziționezi cele mai actuale ținute prezentate în cadrul Fashion Soirée Resort Collections 2017, ediția a doua!

separator
6797428643c8ecb23af04d7093037c5a

Pentru un început de vară special, iubitorii de modă sunt invitați la Fashion Soirée Resort Collections, eveniment marca „Din ♥ Branduri de Moldova”, unde designeri autohtoni de articole vestimentare și accesorii își vor da întâlnire pentru a-și prezenta colecțiile estivale.

Reuniunea iubitorilor de modă va avea loc pe 8 iunie, la terasa Restaurantului PaniPit, str. 31 august 1989, 115, începând cu ora 18:00.

13 dintre cei mai buni designeri autohtoni își vor prezenta colecțiile de vară într-un defileu inedit, printre care se numără: Alina Bradu, Sekana, Premiera Dona, Georgette, L. Storojuc, Katea Gri, Julia Allert, Amarena Secret, Vitalie Burlacu, EHO, O’Blanc, Vivi Art Boutique, Etnika.18622154_426580631060970_4118703991768123523_n

Evenimentul este unul special, în cadrul căruia vedetele, femeile de afaceri și liderii politici devin ambasadori ai brandurilor autohtone și prezintă pe podium în calitate de modele.

65 de personalități autohtone, dar și membri ai comunității diplomatice, vor prezenta noile tendințe ale modei din această vară, care se regăsesc în brand-urile create de designerii din Republica Moldova.

În cadrul evenimentului veți afla care sunt tendințele acestei veri și veți face cunoștință cu cele mai recente colecții de vară ale designerilor autohtoni, având posibilitatea să vă alegeți articole vestimentare din cele mai actuale colecții pentru a înceape vara în ținute trendy, fabricate în Moldova.

Evenimentul este organizat sub egida Asociației Patronale din Industria Ușoară (APIUS) cu susținerea partenerilor strategici: Proiectul de competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția SUA pentru
Dezvoltare Internațională (USAID) și Agenția Suedeză pentru Cooperare Internațională și Dezvoltare (Sida) și Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO).

Biletele pot fi găsite pe iticket.md.

O actriță celebră a pozat complet goală la 43 de ani!
Articolul anterior
Temperaturi de până la +30 de grade Celsius. Iată de când!
Articolul următor
Alte articole interesante