Directorul companiei „Bombonici” a primit titlul de „Cea mai bună femeie de afaceri”!

Directorul companiei de haine pentru copii  „Bombonici”, Silvia Lazu, a primit titlul de „Cea mai bună femeie de afaceri” al anului 2015. Ceremonia de inaugurare a avut loc în cadrul conferinței internaționale „Întreprinderile mici și mijlocii – perspectiva pentru dezvoltarea Moldovei„.

separator

19116_414823821928516_441212038_n

Brandul este prezent pe piața de acasă din anul 2008 și reprezintă unul din cele mai prospere mărci de haine pentru copii. Iar înainte de a-și deschide propria afacere, Silvia, cosea hăinuțe pentru copilașul ei.

Veronica și Daniela Ghimp: ”Acum nu mai avem timp de răsfăț și relaxare”!

Într-un interviu oferit pentru thewoman.md Silvia declara:”Totul a început mult mai devreme, încă în 2000, odată cu naşterea fetiţei mele Laura. Mamele care au născut în acea perioadă, cu siguranţă, ţin minte cât de greu era să găseşti în magazine sau pieţe, hăinuţe pentru copii, în special pentru nou-născuţi. Eu, absolventă a Colegiului Tehnologic, specialitatea „Designer Vestimentar”, nu am stat mult pe gânduri şi am început să cos fetiţei mele diferite modele de rochiţe şi costumaşe, cu care am intrigat toate mamele din blocul unde locuiam. Le plăceau toate modelele create de mine. În scurt timp, am ajuns să croiesc şi să cos la comandă pentru copii lor.”

din-inima

În concurs au fost înscrise 158 de branduri autohtone, din toate domeniile.

Partenerii noștri
alte Articole interesante