Directorul companiei „Bombonici” a primit titlul de „Cea mai bună femeie de afaceri”!

Directorul companiei de haine pentru copii  „Bombonici”, Silvia Lazu, a primit titlul de „Cea mai bună femeie de afaceri” al anului 2015. Ceremonia de inaugurare a avut loc în cadrul conferinței internaționale „Întreprinderile mici și mijlocii – perspectiva pentru dezvoltarea Moldovei„.

separator

19116_414823821928516_441212038_n

Brandul este prezent pe piața de acasă din anul 2008 și reprezintă unul din cele mai prospere mărci de haine pentru copii. Iar înainte de a-și deschide propria afacere, Silvia, cosea hăinuțe pentru copilașul ei.

Veronica și Daniela Ghimp: ”Acum nu mai avem timp de răsfăț și relaxare”!

Într-un interviu oferit pentru thewoman.md Silvia declara:”Totul a început mult mai devreme, încă în 2000, odată cu naşterea fetiţei mele Laura. Mamele care au născut în acea perioadă, cu siguranţă, ţin minte cât de greu era să găseşti în magazine sau pieţe, hăinuţe pentru copii, în special pentru nou-născuţi. Eu, absolventă a Colegiului Tehnologic, specialitatea „Designer Vestimentar”, nu am stat mult pe gânduri şi am început să cos fetiţei mele diferite modele de rochiţe şi costumaşe, cu care am intrigat toate mamele din blocul unde locuiam. Le plăceau toate modelele create de mine. În scurt timp, am ajuns să croiesc şi să cos la comandă pentru copii lor.”

din-inima

În concurs au fost înscrise 158 de branduri autohtone, din toate domeniile.

Gemenele Aurei au împlinit 18 ani! Mesajul emoționant al artistei

Ziua de 23 martie este una specială pentru îndrăgita artistă Aura, mamă de gemene. În această zi, fiicele interpretei, Lori și Beti, își sărbătoresc ziua de naștere, iar anul acesta este unul special deoarece fetele împlinesc 18 ani și își sărbătoresc majoratul.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi interior

Aura a publicat un mesaj emoționant:

,,18 !

Atunci când sunt foarte emoționantă, nu găsesc cuvintele potrivite. Este și in acest caz.

Pur și simplu nu-mi vine să cred. Și bucurie și tristețe în același timp. Am așa o stare, de parcă am absolvit o universitate. De parcă s-a finalizatt o etapă în viața mea și începe una nouă. În altă postură, cu alte griji, cu alte responsabilități și scopuri.

La Mulți Ani, fetele mele! Bine-ați venit intr-o lume nouă, a celor maturi, o lume cu bune și cu rele. Intr-un ceas bun! Eu vă voi fi alături și mă voi ruga pentru voi! Vă iubesc! 💕”, a scris interpreta pe facebook.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi persoane în picioare

Surorile s-au felicitat reciproc în mediul online. Beti a publicat un video în care este alaturi de Lori și a scris:

„Happy 18th birthday to us” (în traducere din engleza „La multi ani de 18 ani noua”).

Si Lori a publicat pe Instagram o imagine cu sora ei, din perioada copilariei.

O interpretă din Moldova, prezentată pe un ecran gigantic din New York

Interpreta moldoveancă Valeria Stoica a apărut pe un ecran gigant din inima orașului New York.

Tânăra a publicat imagini pe pagina sa de Instagram.

„Sunt în TIMES SQUARE din New York!!!

Încă nu pot să cred. Sunt fericităi recunoscătoare și mândră”, a scris Valeria.

Valeria a menționat că a fost aleasă de streaming Spotify drept ambasador pentru proiectul Equal, care promovează interprete din toată lumea.

Tinerii vor putea călători gratis cu trenul spre Iaşi şi Odesa

Aproape 120 membri ai Parlamentelor României, Republicii Moldova și Uniunii Europene susțin și solicită extinderea proiectului DiscoverEU.

TVR MOLDOVA

În curând, 10 mii de tineri vor putea călători gratis cu trenul între Chişinău, Iaşi şi Odesa. Ideea a primit susţinerea unor eurodeputaţi, printre care şi Siegrfried Mureşan, dar şi a unor înalţi oficiali, printre care preşedintele Parlamentului European, Roberta Metsola, transmite Tvr Moldova.

IURIE CALESTRU director programe IDEP Moldova: „Este o responsabilitate enormă şi un credit de încredere acest demers consemnat de 36 de eurodeputaţi până astăzi. În acest sens, vom depune efoturi să fim până la nivelul aştepărilor astfel încât să putem vedea în sfârşit să asistăm la validarea şi lansarea acestei iniţiative de către Comisia Europeană.”

Runda de înscrieri în cadrul proiectului DiscoverEU, prin intermediul căreia 35 de mii de tineri vor primi un permis gratuit de călătorie de cale ferată, pentru a explora Europa, se va încheia pe 29 martie.

Iniţiativa DiscoverEu a fost lansată de Uniunea Europeană pentru popularizarea destinaţiilor turistice Chişinău, Iaşi, Odesa, pentru creşterea numărului de vizitatori în regiune şi promovarea transportului verde, grav afectat de pandemia Covid-19 şi războiul din Ucraina.

Partenerii noștri
Author Bombonici
Adresa: bd. Decebal, 70
Tel.: +373 608 222 60
Email:info@bombonici.md
Facebook: https://www.facebook.com/bombonici.md/?fref=ts
10 curiozități despre nunți
Articolul anterior
Teatrul de Păpuşi Ţăndărică invită copiii la spectacolul ,,Albă ca Zăpada”! Iată cum poţi rezerva bilete
Articolul următor