Doina îi pregătea lui Ion cele mai gustoase torturi!

Aseară, pe scena Filarmonicii Naţionale, artiștii autohtoni au interpretat creațiile 

separator
mai puţin cunoscute ale lui Ion Aldea-Teodorovici. Compozitorul ar fi împlinit ieri 60 de ani.

Află cum era Doina Aldea-Teodorovici dincolo de scenă! _MG_6507 _MG_6511 _MG_6509 _MG_6520
_MG_6517 _MG_6514 _MG_6513 _MG_6522 _MG_6524
_MG_6533 Află cum era Doina Aldea-Teodorovici dincolo de scenă!

Cu această ocazie, am fost curioase să aflăm cât de dulce era viața de familie a cuplului. Mama Doinei Aldea-Teodorovici a scos din casă unele secrete.Află cum era Doina Aldea-Teodorovici dincolo de scenă!

  • Atunci când se isca o ceartă, Doina era diplomatul familie. Știa să mușamalizeze toate colțurile ascuțite.
  • Soția îi pregătea lui Ion  cele mai gustoase torturi! Era o bună gospodină. Îi plăcea să facă dulciuri. Prepara torturi pe care eu niciodată nu am putut să le fac.
  • Ion niciodată nu i-a reproșat Doinei că ar cheltui foarte mult pentru ținutele scenice. Știa că iubitei îi plăcea să se îmbrace frumos. Vestimentația ei era mereu asortată cu tematica cântecelor. Doina avea o pasiune pentru rochii şi îşi croia câte una pentru fiecare cântec nou. Își crea singură modelele, dar avea o croitoreasă care i le cosea. Scopul Doinei era să aducă moda europeană pe scena din Moldova.
  • Acum au rămas doar zece costume şi rochii din cele 30 de ţinute scenice ale Doinei. A fost înmormântată într-o rochie argintie, preferata ei, care-i devenise carte de vizită.
  • Doina nu mergea niciodată la salon și nici nu avea trucuri de înfrumusețare. Ea se cunoștea foarte bine și știa cum să se machieze singură. Părul, doar îl spăla și îl aranja, iar când avea concerte, mergea la un coafor.

Află cum era Doina Aldea-Teodorovici dincolo de scenă!Ion+si+Doina+AldeaTeodorovici+5 Doina-Teodorovici Doina_și_Ion_Aldea_Teodorovici doina si ion
Află cum era Doina Aldea-Teodorovici dincolo de scenă!

Text: Sorina Țurcanu

Postezi des poze pe internet? Medicii te avertizează că suferi de o boală
Articolul anterior
Cum își pedepsește fetița Victoria Bonea
Articolul următor
Alte articole interesante