Ei sunt cei mai buni studenți de la UTM

Universitatea Tehnică a Moldovei a desemnat studenţii cu cea mai înaltă reuşită academică, în baza rezultatelor ultimei sesiuni de examene din anul curent.

separator

Potrivit reuşitei academice a studenţilor înregistrate în sesiunea de vară a anului universitar 2015-2016, printr-un ordin al rectorului UTM, a fost aprobată Lista Rectorului, care reprezintă top-ul studenților în număr estimativ de cca 1% din numărul total al studenților UTM, precum şi listele decanilor, care reprezintă top-ul studenților facultății în număr estimativ de cca 3% din contingentul de studenți al fiecărei facultăți.

Astfel, Lista Rectorului include 68 de studenţi, reuşita academică a acestora variind între 10 – 9,58. Iar listele decanilor celor nouă facultăţi ale UTM includ de la 7 până la 45 de studenţi, care au obţinut în urma sesiunii de vară 2015-2016 media de 9,91-9,11.

Pentru a stimula interesul studenţilor faţă de studii, dorința lor de a-și aprofunda cunoștințele și aptitudinile şi pentru a evidenţia efortul lor de autodepăşire, de manifestare a personalităţii prin realizări academice de excepţie, listele respective au fost afişate la un loc vizibil în blocurile tuturor celor nouă facultăţi ale UTM.

Lorena Bogza ne colindă. Vezi ce voce are prezentatoarea TV
Articolul anterior
Specialiștii avertizează! Cantități mari de pește infestat cu paraziți ajung la vânzare în Moldova
Articolul următor
Alte articole interesante