Enter va trimite scrisorile copiilor voștri către Santa Claus

Crăciunul și Anul Nou sunt deja lângă portiță, Enter vă propune să întoarcem credința copiilor, dar și a adulților în magie, de fapt, expedierea unei scrisori către Santa Claus este cu adevărat un miracol. Doar imaginați-vă cum copilul dumneavoastră scrie scrisoarea, o pune în plic, pe care e scris cu mână de copil – „Dragă Santa”.

separator

Este foarte simplu să îndeplinești visul copilului de a trimite o scrisoare lui Santa Claus, tot ce trebuie e să intrați în orice magazin Enter până la 10 decembrie, să aruncați scrisoarea în cutia poștala magică, și să așteptați miracolul să se întâmple. De ce suntem atât de siguri ca scrisorile vor ajunge la timp, și că vrăjitorul cu barbă le va primi personal? Simplu, în îndepărtata și magica Laponia va pleca elful de Crăciun de la Enter, care nu doar va duce toate scrisorile cu atenție, dar va raporta fiecare pas făcut.

Scrisoare mamei: „Vreau la tine, Mamă, să fac primii pași, să merg la grădiniță, să vezi cât de frumos desenez”

Din 11 decembrie, ziua în care scrisorile vor porni la drum, pe site-ul Enter fiecare doritor va putea urmări calea scrisorii sale. În fiecare zi, copilul va avea noi emoții pozitive văzând cum dorința lui se apropie de destinație. În ziua în care scrisorile vor fi pe loc, pe pagina de facebook a Enter fiecare va putea privi live-video din locul de destinație.

Dar noi am decis că nu trebuie să ne oprim aici, intrând în orice magazin Enter, veți putea completa un formular, până pe 10 decembrie, pentru a primi invitație la o sărbătoare mare, care va avea loc pe 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului! La petrecere copii vor avea parte de tot ce trebuie pentru o dispoziție de sărbătoare, Moș Crăciun și Alba ca Zăpada, dansuri și cântece, concursuri și cadouri dulci de la noi.

Creați o sărbătoare mai luminoasă și distractivă pentru copiii voștri împreună cu echipa Enter.

201512-7206-lkqsv-iulxdtrj7o

 

Clubul Internațional al femeilor din Moldova a organizat Târgul Caritabil de Crăciun la Moldexpo!
Articolul anterior
Ciorbă cu varză și fenicul
Articolul următor
Alte articole interesante