Epopeea stropitului cu verde de briliant continuă. Costiuc afirmă….

Mașina liderului Partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc, a fost stropită din nou cu verde de briliant. Într-o intervenție live pe pagina sa de Facebook din această dimineață, politicianul a spus că Gheorghe Cavcaliuc ar sta în spatele acestei acțiuni.

„Doar câinii lui Cavcaliuc au acționat ca bandiții noaptea asta. Acesta e un semn și vreau să vă spun că am primit mai multe semne de avertizare zilele acestea, dar asta nu înseamnă că lupta se oprește aici. Eu m-am dus și le-am transmis un semnal că nu au procedat omenește, dar ei au venit noaptea ca bandiții la mine acasă și au dat pe mașina cu verde de briliant. Cavcaliuc, eu nu mă tem nici de tine, nici de câinii tăi care umblă noaptea ca vagabonzii, asta e o formă de intimidare. Acum umblați ca hienele pe la porțile oamenilor și aruncați cu verde de briliant pentru ce? Aștept ca Cavcaliuc să iasă astăzi la tribuna lui și să spună că-și asumă gestul politic”, a declarat Costiuc.

Gheorghe Cavcaliuc, deocamdată, nu a comentat acuzațiile.

Amintim că liderul Partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc, a stropit cu verde de briliant sigla de la sediul Partidului Acasă Construim Europa, în semn de nemulțumire, după ce membrii PACE l-au băgat în spital pe șeful CES Sîngera, pe motiv că s-ar fi vaccinat înaintea medicilor.

sursa: unimedia.md

Mărturiile unei gravide care s-a infectat cu Covid-19 și a fost internată într-un spital din Capitală
Articolul anterior
De astăzi începe vaccinarea populației cu „Pfizer/BioNTech”
Articolul următor