Exclusiv! Cristina Moldovanu s-a logodit cu fiul lui Valeriu Pleșca!

După vacanța exotică de la început de an, prezentatoarea tv Cristina Moldovanu  și iubitul ei, Alexandru Pleșca au hotărât să se căsătorească. Tinerii au luat exemplu de la prietenii lor, care și-au organizat nunta în Dubai.

separator

Îndrăgostiții au ales inelul de logodnă în vacanță și Alexandru i-a cerut mâna Cristinei tot acolo, în Dubai. Viitoarea mireasă nu și-a putut reține lacrimile.Reveniți acasă, evenimentul a fost sărbătorit alături de părinți. Nunta se va juca în toamna acestui an.

IMG_9157
 
IMG_955610294334_10152448422082296_1431626864278076744_n

Anterior, Cristina Moldovanu a declarat pentru Unica.md că niciodată nu a văzut o nuntă mai frumoasă decât cea a prietenilor din Kazahstan. Fiind întrebată dacă și-ar organiza și ea nunta după un astfel de scenariu, prezentatoarea  a răspuns laconic: ”Veți afla la timpul potrivit” .

Alina Stoianov a devenit mămică. Emilian Crețu a publicat primele imagini de la maternitate

Actrița Alina Stoianov a devenit astăzi mămică. Ea a adus pe lume o fetiță sănătoasă, iar Emilian Crețu a publicat primele poze de la maternitate.

Emilian a mers la maternitate împreună cu sora sa Nina.

Actorul a dezvăluit ieri că fetița va purta numele Mora.

Sănătate multă și felicitări tuturor cu ocazia acestui fericit eveniment!

Artiști consacrați de pe ambele maluri ale Prutului își dau întâlnire la Chișinău, la Festivalul-Concurs „Prezintă Orchestra Folclor”

Artiști consacrați de pe ambele maluri ale Prutului își dau întâlnire joi, 5 octombrie, la Palatul Republicii în cadrul Festivalului-Concurs Televizat Pentru Tinerii Interpreţi de Muzică Populară „Prezintă Orchestra FOLCLOR”. Concertul începe la ora 18:00 și este organizat de Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chişinău în colaborare cu Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, Orchestra de Muzică Populară „FOLCLOR”, Compania Publică TeleRadio Moldova și Primăria Municipiului Chișinău.

În cadrul celei de-a doua etape, vor evolua patru concurenţi: doi la categoria „Instrumentişti” şi alții doi la categoria „Interpreţi”.

În partea a doua a concertului vor avea loc recitaluri de muzică susţinute de artişti consacraţi şi cunoscuţi pe ambele maluri ale Prutului: interpreta Zinaida Bolboceanu și duetul compus din trompetistul Anatolie Nunu și clarinetistul Sorin Zberea. Toţi concurenţii şi interpreţii vor beneficia de acompaniamentul Orchestrei de Muzică Populară „FOLCLOR”, condusă de maestrul Petre Neamţu.

Ei sunt noii prezentatori Prima Oră! Iată cine va lua locul Liliei Lozan și al lui Eugen Bulgaru

Matinalul ,,Prima Oră” de la Prime TV are noi prezentatori, după ce Lili Lozan și Eugen Bulgaru au anunțat că se despart de emisiune.

În fața spectatorilor, vor apărea Elena Calistru, fostă reporteră în cadrul aceleeași emisiuni, și actorul Cristian Perepeliuc.

Potrivit producătorilor TV, noul sezon va începe pe 9 octombrie, la ora 6 dimineață.

Vedeta care a apărut aproape goală pe Instagram!
Articolul anterior
Eminenți cu orice preț: cu prețul copilăriei
Articolul următor