Exclusiv! Vera Terentiev revine la ecran. Iată cu cine își va lăsa fiul!

Au trecut peste doi ani de când prezentatoarea TV a născut și i-a dedicat tot timpul fiului ei, Răzvan. Chiar dacă a primit mai multe oferte din partea televiziunilor din Moldova, Vera Terentiev nu le-a acceptat pentru că nu a vrut să piardă cele mai frumoase clipe pe care le poate trăi alături de copilul ei.

separator
fdfs-6

Acum, când fiul a crescut și poate fi lăsat în grija bunicii, prezentatoarea TV a hotărât să revină pe micile ecrane. Aceasta va prezenta principalul buletin de știri de la postul NTV Moldova, care va fi lansat în curând.

Echipa s-a format, muncește. Au fost adunați jurnaliști de la diferite televiziuni, e o atmosferă foarte frumoasă. Eu fac știri, chiar și atunci când voi prezenta, nu voi renunța la reporterie”, a declarat Vera Terentiev în exclusivitate pentru Unica.md.

În primele zile de lucru, jurnalista l-a luat pe Răzvan cu ea, i-a spus ce va face când nu va fi acasă, așa că micuțul nu face mofturi și nu plânge în absența mamei sale.

„Când vin acasă, zice „vine Vera”. Îi priește statul cu bunica. Nu l-am lăsat brusc, la început am stat ambele cu el pentru a se deprinde. Îmi lipsește foarte mult. Mă gândesc mereu la el, dar nu îi tachinez cu sunete.”, a adăugat prezentatoarea TV.

vera

Carla’s Dreams vine cu o replică la acuzațiile de plagiat!
Articolul anterior
Poze. Fiul Gabrielei Antocel este astăzi omagiat
Articolul următor
Alte articole interesante