Exclusiv! Vera Terentiev revine la ecran. Iată cu cine își va lăsa fiul!

Au trecut peste doi ani de când prezentatoarea TV a născut și i-a dedicat tot timpul fiului ei, Răzvan. Chiar dacă a primit mai multe oferte din partea televiziunilor din Moldova, Vera Terentiev nu le-a acceptat pentru că nu a vrut să piardă cele mai frumoase clipe pe care le poate trăi alături de copilul ei.

separator
fdfs-6

Acum, când fiul a crescut și poate fi lăsat în grija bunicii, prezentatoarea TV a hotărât să revină pe micile ecrane. Aceasta va prezenta principalul buletin de știri de la postul NTV Moldova, care va fi lansat în curând.

Echipa s-a format, muncește. Au fost adunați jurnaliști de la diferite televiziuni, e o atmosferă foarte frumoasă. Eu fac știri, chiar și atunci când voi prezenta, nu voi renunța la reporterie”, a declarat Vera Terentiev în exclusivitate pentru Unica.md.

În primele zile de lucru, jurnalista l-a luat pe Răzvan cu ea, i-a spus ce va face când nu va fi acasă, așa că micuțul nu face mofturi și nu plânge în absența mamei sale.

„Când vin acasă, zice „vine Vera”. Îi priește statul cu bunica. Nu l-am lăsat brusc, la început am stat ambele cu el pentru a se deprinde. Îmi lipsește foarte mult. Mă gândesc mereu la el, dar nu îi tachinez cu sunete.”, a adăugat prezentatoarea TV.

vera

Președinția publică lista cadourilor primite de Maia Sandu în cadrul vizitelor oficiale

Cărți, tablouri, bijuterii și nu doar se regăsesc pe lista darurilor primite de președintele Maia Sandu în cadrul vizitelor oficiale. Lista a fost publicată de Aparatul Președintelui Republicii Moldova pe pagina presedinte.md.

În context, e vorba de cadouri protocolare admisibile, oferite în dar șefului statului în cadrul vizitelor sale oficiale sau vizitelor oficialilor străini în Republica Moldova.

Pe pagina web a instituției prezidențiale sunt prezentate cadourile oferite în trimestrul IV din anul 2022. Toate cadourile protocolare sunt înregistrate în Registrul de evidență a cadourilor admisibile și au fost trecute în proprietatea instituției prezidențiale.

Audiţiile live pentru selecţia naţională Eurovision vor avea loc astăzi

Audiţiile live pentru selecţia naţională Eurovision 2023 vor avea loc astăzi, cu începere de la ora 14.00. Audițiile vor fi transmise în direct la postul de televiziune Moldova 2, precum și pe site-ul oficial al competiției. Lista finaliștilor va fi anunțată într-o ediție specială LA Moldova 1, cu începere de la ora 19.30.

Din totalul de 60 de dosare înregistrate în cadrul Selecției Naționale Eurovision Song Contest 2023 au fost selectate 33 de piese. După descalificarea a două piese, în etapa audițiilor live vor fi audiate 31 de piese. Conform Regulamentului selecției naționale, primii zece concurenți care vor acumula cel mai mare punctaj în audițiile live vor concura în Finala Națională.

Cea de-a 67-a ediție a Eurovision se va desfășura în Liverpool, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. Din cauza războiului declanșat de Rusia, Marea Britanie va organiza evenimentul în numele Ucrainei care a câștigat anul trecut concursul cu piesa „Stefania”.  Cele două semifinale vor fi transmise în direct, în datele de 9 și 11 mai, iar Marea Finală va avea loc în data de 13 mai.

Mesajul „We remember”, proiectat pe clădirea Parlamentului. Scopul acțiunii

Parlamentul s-a aliniat Campaniei „We remember”, lansată în contextul Săptămânii Internaționale de Comemorare a Holocaustului. Pe clădirea instituției parlamentare a fost proiectat mesajul „We remember”, la inițiativa Comunității Evreiești din Republica Moldova. O serie de imagini au apărut vineri seara, 27 ianuarie.

FOTO Pe clădirea Parlamentului a fost proiectat mesajul „We remember”. Ce înseamnă

În acest an, genericul campaniei „We remember” este „Învață din trecut, protejează viitorul”. Scopul acțiunii este de a promova memoria Holocaustului și a culturii toleranței în vederea combaterii rasismului, antisemitismului, xenofobiei și altor forme de intoleranță.

Parlamentul Republicii Moldova a condamnat Holocaustul în iulie 2014, adoptând o declarație politică de acceptare a Raportului Comisiei Internaționale pentru Studierea Holocaustului, prezidată de Elie Wiesel. Declarația politică mai condamnă orice tentative de ignorare și negare a Holocaustului și aduce un omagiu victimelor și supraviețuitorilor acestuia.

Anual, la 27 ianuarie este marcată Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Holocaustului. Acest lucru a fost decis prin Rezoluția Adunării Generale a Națiunilor Unite, adoptată în 2005. În Republica Moldova, Ziua naţională de comemorare a victimelor Holocaustului este marcată anual din 2015, conform unei hotărâri aprobate de Parlament.

Carla’s Dreams vine cu o replică la acuzațiile de plagiat!
Articolul anterior
Poze. Fiul Gabrielei Antocel este astăzi omagiat
Articolul următor