Expoziție personală a pictorului Serghei Bucur!

Artistul plastic moldovean  Serghei Bucur a decis să nu-și mai țină lucrările ascunse, ci să le expună publicului iubitor de frumos.  Aşa că zilele acestea, în salonul  DAAC Hermes „LandRover-Jaguar-Volvo”, a avut loc o expoziție  cu titlul  «Subiectele poveștilor nescrise».

C1

Galeria a cuprins 38 de picturi semnate de Serghei Bucur.  Vernisajul a avut un format foarte agreabil, ”condimentat” cu un mic concert.  Trupa Nicorasong, O’CHAD, Roman Iagupov, Valy Boghean – au fost cei careau încântat auzul invitaţilor. Aceştia au mai avut parte şi de un fourshete şi băuturi fine.

C2 C3 DSC_1115

Marea parte a lucrărilor plastice sunt pictate în acuarelă, la unele pictorul a folosit și guașe.

„Noi toți suntem copii, chiar și cei trecuți de 40. Atunci când ne e bine, se trezește copilul din noi, care încântă prin sinceritate și simplitate. Doresc să mulțumesc companiei DAAC Hermes, în particular – salonului  „Land Rover-Jaguar-Volvo” pentru susținere  – altfel, expoziția nu ar mai fi avut loc”, a spus Serghei Bucur.

DSC_1224 DSC_1251 DSC_1269

E de menționat, că Salonul auto s-a transformat într-o galerie de basm. ”Personajele” principale– automobilele  LandRover-Jaguar-Volvo,  desigur, nu au fost uitate – erau decorate cu motive din picturi.

Partenerul evenimentului –  JuliusMeinl, ca de obicei, a bucurat musafirii cu ceaiuri și cafele aromate. Evident, într-un asortiment deosebit de bogat.

DSC_1398 DSC_1495 DSC_1521

Compania DAAC Hermes are  de mai mult timp statutul  de organizator  al diverselor  evenimente  culturale.  Astfel, anul trecut compania a organizat, în incinta  Palatului Național,  spectacolul muzical  «Omul Pamântului», care s-a bucurat de un succes enorm.

DSC_1601 DSC_1642 DSC_1748

O șansă la schimbare pentru 3 femei din Moldova (Video)
Articolul anterior
Femeile au fost invitate la un master class de coafuri!
Articolul următor
Alte articole interesante