Fanii către Ion Paladi: “Ai făcut pact cu diavolul”

Ion Paladi s-a fotografiat alături de o femeie vampir, care și-a implantat coarne și și-a umplut corpul cu piercing-uri și tatuaje. Fanii nu au reacționat la fel de pozitiv ca și interpretul, care le-a dorit

separator
o zi minunată”.

Contrar așteptărilor,  Ion Paladi a fost criticat dur de fani:

Costi Bordeeanu: “Ai facut pact cu diavolul, Ion Paladi?”

Vasilica Postelnicu Patrut: “Nu se poate Ioane,cu siguranta cred ca mai un frate geaman.Nu ,nu esti tuuuuuuuu.”

Moisuc Veronica: “Doamne fereste !Chiar trebuie sa te afisezi langa femeia aia care sigur e bolnava,posedata.?Cred ca are nevoie de ajutor nu sa fie tratata ca o vedeta.”

Renata Cristina Stoicea: “De ce simtiti nevoia de a va fotografia cu un om cu probleme mintale?? Asta nu-i un exemplu de asa Da!! In plus prin atitudinea pe care o aveti voi cei care sunteti formatirii de opinie fata de astfel de lucruri influentati copiii sa faca la fel!!! Va fotografiati langa exemple negative…nu e bine deloc!!!”

Dorina Brinzei: “Paladi te-ai pozat cu satana,nici nu trebuia sa te apropii de asa ceva.”

Valeriu Cerchez: “da, ai dreptate ,noi promovam hotii, curvele, analfabeti….etc!!! Valorile noastre sunt ca ,,trufele,, le promoveaza strainii intai!!!! CUM E GUVERNUL ASA SUNT SI TELEVIZIUNILE!!!”

“Dragii mei, va multumesc la toti ca sunteti atit de activi pe pagina mea. Multumesc pentru Like-uri si comentarii. Aceasta poza am făcut-o ca sa va spun, ca din pacate unele emisiuni din Romania promovează astfel de oameni sau nu stiu daca se pot numi oameni. Sper ca emisiunele din R.Moldova sa nu promoveze niciodata asa ceva!!!Va salut!”, le-a răspuns Ion Paladi fanilor.

Poza a acumulat aproape 2.000 de like-uri și peste 150 de comentarii.

 

Noi detalii în cazul violului în care este implicat Valeriu Cornea
Articolul anterior
Nașul mare Alexandru Manciu!
Articolul următor
Alte articole interesante