Fiscul a început lupta cu persoanele care prestează servicii foto, video și muzicale, fără să achite impozite

Muzicanții, fotografii, cameramanii și alte persoane care-și fac salariul din petreceri, fără a achita impozite, vor primi sancțiuni contravenționale.

separator

Jeff & Heidi Wedding

Pe parcursul lunii mai, inspectorii fiscali au desfășurat controale și au întocmind 61 de procese verbale, pentru desfășurarea activității de întreprinzător fără înregistrare la Camera Înregistrării de Stat sau la o altă autoritate publică competentă. În rezultat, SFS va aplica sancțiuni contravenționale în sumă de 91.500 lei.

SFS avertizează că, orice activitate, potrivit legislației, cu excepția muncii efectuate în baza contractului (acordului) de muncă, desfășurată de către o persoană, având drept scop obținerea venitului, sau în urma desfășurării căreia, indiferent de scopul activității, se obține venit se califică a fi activitate de întreprinzător.

Citește continuarea pe bizlaw.md!

Lindsay Lohan, însărcinată pentru prima oară! Cum a făcut anunțul

Lindsay Lohan este însărcinată. Actrița în vârstă de 36 de ani și soțul ei, Bader Shammas, vor deveni părinți pentru prima oară.

How Lindsay Lohan changed her fashion style after moving to Dubai: 'More  conservative'

Vestea că va deveni mamă vine la mai puțin de un an după ce Lindsay Lohan s-a căsătorit cu Bader Shammas. Cei doi au început să se întâlnească înainte de pandemie, iar logodna a avut loc în noiembrie 2021.

„Suntem foarte entuziasmați de sosirea noului membru al familiei noastre și așteptăm cu nerăbdare acest nou capitol al vieții noastre!”.

Postarea a adunat peste 978 mii de like-uri și peste 16 mii de comentarii pe Instagram. Actrița a fost felicitată de urmăritorii fideli, dar și de staruri precum Paris Hilton, Elizabeth Gillies, Bella Thorne etc.

În momentul în care  a fost cerută în căsătorie, cu un inel în valoare de aproximativ 200.000 de dolari, actrița le-a comunicat celor 9.7 milioane de fani de pe Instagram că este cea mai fericită femeie din lume. Cu toate acestea, Lindsay Lohan a decis ca nunta să fie una discretă, căsătorindu-se în secret.

„Sunt cea mai norocoasă femeie din lume. Tu m-ai găsit și ai știut că vreau să găsesc fericirea și harul, toate în același timp. Sunt uluită că ești soțul meu, viața mea și totul pentru mine. Fiecare femeie ar trebui să se simtă așa în fiecare zi”, a spus ea, referindu-se la iubitul ei, Bader.

Tany Vander, imagini rare alături de mama și sora sa

Tany Vander și-a surprins urmăritorii virtuali cu imagini rare din sânul familiei. Vloggerița moldoveancă este urmărită de peste 220 mii de abonați pe Instagram, internauții s-au arătat curioși să facă cunoștință cu mama și sora acesteia.

Tany a publicat o poză de familie și i-a întrebat pe prietenii săi virtuali ce părere au despre femeile casei – seamănă acestea între ele?

Familia s-a reunit cu ocazia zilei de naștere a filui lui Vander. Adam a împlinit recent trei anișori.

Tany Vander este căsătorită cu omul de afaceri Vasili Lungo și împreună îl cresc pe unicul lor fiu.

Nuntă de poveste pentru Prințesa Iman a Iordaniei

Prinţesa Iman, fiica regelui Abdullah al II-lea al Iordaniei, s-a căsătorit duminică cu un finanţist de origine greacă în cadrul unei ceremonii organizate la palatul regal din apropierea capitalei Amman, scrie tabuhighlive.ro.

Televiziunea de stat iordaniană a difuzat ceremonia căsătoriei dintre prinţesă, născută în 1996, şi Jameel Alexander Thermiotis, la care au fost prezenţi regele, regina Rania şi alţi membri ai familiei regale, precum şi familia mirelui.

Prințesa a purtat o rochie de mireasă semnată Dior și un voal impunător din dantelă. Concepută de Maria Grazia Chiuri, ținuta de mireasă a onorat vălul impunător cu ocazia nunții prințesei de la Beit Al Urdun, reședință privată a tatălui ei, regele Abdullah al II-lea.

La brațul fratelui ei mai mare, tânăra de 26 de ani se alătură logodnicului ei, Jameel Alexander Thermiotis, îmbrăcată într-o rochie Dior Haute Couture de culoare albă, cu decolteu și manșete din dantelă, asortată cu o diademă și un voal lung. Mama ei, Regina Rania, a ales și ea să poarte o rochie Dior pentru nunta fiicei sale. Un model plisat de culoare ecru, cu mâneci evazate și guler, alunecând până pe podea.

Printre invitați au fost prezenți și frații și surorile prințesei. Cea mai mică, Salma, în vârstă de 22 de ani, a îmbrăcat o rochie roz cu umeri lejeri și cu brâu cu o bijuterie verde, cu balerini ascuțiți argintii. Cumnata sa, mireasa Prințului Moștenitor, purta o rochie galbenă care i se drapează peste brațul drept. În curând va fi în locul Prințesei Iman, deoarece nunta acestuia din urmă este programată pentru începutul lunii iunie. Un an festiv, marcat de rochii elegante.

Prinţesa Iman, absolventă a Şcolii de Design Parsons din New York, este fiica cea mare a cuplului regal al Iordaniei şi a doua în ordinea succesiunii la tron, după prinţul Hussein ben Abdullah al II-lea.

Soţul ei, născut în 1994 în Venezuela, într-o familie de origine greacă, lucrează în domeniul finanţelor la New York.

Palatul regal a anunţat logodna cuplului în iulie anul trecut.

Află totul despre Tomografia Computerizată – metoda recomandată în investigarea leziunilor hemoragice și osoase
Articolul anterior
Fotograful Igor Schimbător a învins cancerul!
Articolul următor