Fiul deputatului Nae Simion-Pleșca a fost GĂSIT

Sorin Pleșca, fiul deputatului Nae Simion-Pleșca, care și-ar fi împușcat mortal fratele mai mare, a fost găsit astăzi, la Chișinău, de către polițiști.

separator

media_145839220876801100

Informația a fost confirmată pentru Publika TV de șeful interimar al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc.

Potrivit acestuia, Sorin Pleșca se află într-o stare psihologică gravă și este supravegheat de medici.

Fiul lui Nae-Simion Pleșca, petrecut pe ultimul drum!

Amintim că în seara zilei de 7 martie, fiul mai mare al deputatului liberal-democrat Nae-Simion Pleșca din actualul Parlament a fost împușcat mortal de către fratele său mai mic. Totul s-a întâmplat în apartamentul deputatului de pe strada Sfatul Țării din Centrul capitalei.

Mesajul lui Nae-Simion Pleșca către fiul său!

Deputatul și soția sa se aflau acasă în timp ce frații se aflau în bucătărie, unde s-a întâmplat tragedia. Fratele mai mic este născut în 1990, iar cel care a decedat era născut în 1984.

După tragedie, Sorin a fugit de acasă cu mașina tatălui său. Automobilul a fost găsit în dimineața zilei de ieri, 8 martie, în orașul Bălți.

Maia Sandu, de Ziua Națională a Vinului: „Industria vinicolă din țara noastră are viitor”

Pe 1 și 2 octombrie, Republica Moldova sărbătorește Ziua Națională a Vinului. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, i-a salutat pe vinificatorii și viticultorii care participă la Ziua Națională a Vinului, azi și mâine, în centrul capitalei și în regiuni.

Șefa statului și-a exprimat admirația și recunoștința pentru toți cei care muncesc în această industrie în Moldova – un sfert de milion de oameni ce duc departe în lume bunul nume al țării noastre – și pentru partenerii de dezvoltare care sprijină dezvoltarea și modernizarea sectorului.

Președinta Maia Sandu a vorbit despre mândria pe care a trăit-o atunci când, în 2022, un vin moldovenesc a fost declarat cel mai bun de pe mapamond, într-o competiție cu alte 5000 de vinuri din întreaga lume. „Republica Moldova este, de altfel, cea mai premiată țară din Europa de Est la concursurile vinurilor de calitate, cu 1200 de medalii câștigate doar într-un an, dintre care aproape jumătate sunt de aur. Este dovada calității muncii și talentului vinificatorilor noștri, industria vinului fiind exemplul viu și concludent când o criză poate fi transformată în oportunitate, iar o catastrofă – într-o revoluție a calității, într-o cale nouă spre rezultate și succes”, a subliniat Maia Sandu în discursul său.

În cadrul evenimentului, Președinta Maia Sandu a înmânat Vinăriei „Purcari” Premiul mare pentru performanțe în domeniu. „M-am bucurat totodată să văd, în Piața Marii Adunări Naționale, multe afaceri mici și crame de familie, prin care arta de a face vin este transmisă noilor generații. Semn că industria vinicolă din țara noastră are viitor”, a mai spus șefa statului.

Iuliana Beregoi, într-o rochie îndrăzneață la Premiile Billboard din Miami. Artista a strălucit peste Ocean!

Iuliana Beregoi, tânăra moldoveancă care a reușit să-și formeze o carieră impresionantă până la vârsta de 18 ani, a ajuns foarte departe. Tocmai în Miami.

Artista este prezentă la evenimentul grandios Premiile Billboard Latin Music din Miami. Moldoveanca a pozat înconjurată de artiști celebri și a atras toate privirile cu o ținută îndrăzneață.

Într-o postare pe contul său de Instagram, Iuliana Beregoi a distribuit mai multe poze, iar fanii săi într-un număr imens au rămas fără cuvinte.

Frumoasa artistă a îmbrăcat o rochie sexy mini, cu un decolteu adânc. Artista a strălucit la propriu peste Ocean.

În escapada peste Ocean, artista nu a plecat de una singură. Aceasta a fost însoțită de mai mulți prieteni ai săi.

Video! O moldoveancă din Paris a întors toate scaunele la ,,Vocea României”!

O moldoveancă a întors toate scaunele antrenorilor la ,,Vocea României”. Valeria Condrea este originară din Chișinău, dar deja de mai mulți ani locuiește la Paris. Tânăra a interpretat melodia trupei italiene Eiffel 65: Blue (Da Ba Dee) și i-a uimit pe jurați.

Primul s-a întors The Motans, mai apoi Theo și Smiley, urmați de Irina și Tudor Chirilă.

„Valeria, prestația ta, nu a fost wow. Ai greșit, pe ici – pe colo. Dar e interesant”, a spus Irina Rimes. The Motans a contrazis-o pe interpretă.

„Mie mi s-a părut genial ce ai făcut! Eu sunt fan la acest gen de interpretări în care un artist își arată caracterul, își arată viziunea. Mie mi s-a părut că tu ai distrus piesa asta în cel mai frumos mod. Cum cineva ar rupe o floare, petală cu petală, iar eu îmi pun dorința. Ai fost extraordinară, ai strălucit. Ai tot ca să câștigi un concurs cum este Vocea României.

Mie mi se pare că elementul principal care poate îți lipsește în momentul dat este susținerea. Eu sunt gata și pot să și-o ofer 100%”, i-a spus The Motans concurentei.

Smiley a aăugat: „Am stat cu urechile ciulite, să văd unde se duce demență asta pe care ai făcut-o tu. Mi-aș dori să te avem în echipă”.

The Motans a dorit cu insistență ca tânăra să fie în echipa lui, dar Valeria a ales să meargă mai departe alături de Tudor. Irina Rimes a rămas uimită de alegerea acesteia: „Nu pot să cred!”.

Un fost participant “Дом 2” a slăbit 45 de kilograme!
Articolul anterior
Ceapa verde – „viagra” primăverii!
Articolul următor