A fost lansată ediția de primăvară a revistei „Nunta by Aura”. Cum a fost la evenimentul “La-la-la Lalele”

Aura a lansat cu mare fast ediția de primăvară a revistei „Nunta by Aura”. Interpreta a organizat cea mai colorată petrecere a primăverii, cu peste 200 de invitați aleși pe sprânceană.

separator
_MG_1479_MG_1713_MG_1718

Unul câte unul, și-au făcut apariția oamenii de afaceri, interpreții, modelele și prezentatorii TV. Femeile au pus pe ele cele mai frumoase rochii, iar bărbații au îmbrăcat cele mai noi costume din garderobă. Se pare că doar vinovata petrecerii a ținut cont de dress-code-ul care impunea ținute cu elemente florale. Aceasta a optat pentru o rochie mulată și colorată de la Magazinul My London Shop.

Cele două femei care conduc Revista „Nunta by Aura” au vorbit despre cele mai proaspete proiecte pe care le-au pregătit cititorilor în ediția de primăvară.

“E o tradiție deja să facem două petreceri pe an, toamna și primăvara. Suntem la cea de-a doua ediție de “La-la-la lalele”, care e o simbioză de muzică și flori. Pe coperta revistei din această primăvară îl avem pe Ștefan Bănică Jr, un cadou pentru toate domnișoarele și doamnele, pentru că o primăvară trebuie să vină și cu bărbați frumoși și adorați de toate femeile.”, a declarat Aura.
“Revista are un look, un logo nou și 2 coperți. Pentru a fi la un click distanță de “Nunta by Aura”, aceasta are și un site modern, care bucură ochiul, pe care puteți găsi cele mai utile sfaturi în materie de nuntă și nu doar. Mai mult, am decis să vă oferim ocazia să răsfoiți și revista tipărită online.”, a adăugat directorul revistei „Nunta by Aura”, Aurelia Gândea.

În cadrul evenimentului, invitații au admirat o colecție de rochii de mireasă create de designerul autohton Ina Nour și o colecție primăvăratică marca Evghenii Hudorojcov.

_MG_1617_MG_1618_MG_1621
_MG_1623_MG_1625_MG_1632
_MG_1695_MG_1697

Mai mult, oaspeții au avut ocazia să admire un flower-show, să pozeze alături de două statuii vii și să asculte muzică instrumentală live.

Evenimentul a avut și o cauză nobilă. Cei care au vrut să o ajute pe Tudorița, o fetiță de un anișor, care a suportat deja 3 intervenții chirurgicale peste hotare și are nevoie de restabilire, au cumpărat bilete și au participat la o tombolă cu premii valoroase.

_MG_1454_MG_1457_MG_1458
_MG_1461_MG_1467_MG_1470
_MG_1474_MG_1496_MG_1498
_MG_1503_MG_1506_MG_1522
_MG_1528_MG_1531_MG_1532
_MG_1524_MG_1608_MG_1614
_MG_1537_MG_1538_MG_1542
_MG_1544_MG_1550_MG_1553
_MG_1554_MG_1563_MG_1565
_MG_1570_MG_1571_MG_1576
_MG_1581_MG_1582_MG_1585
_MG_1588_MG_1590_MG_1595
_MG_1599_MG_1603_MG_1607
_MG_1615_MG_1643_MG_1644
_MG_1646_MG_1649_MG_1655
_MG_1659_MG_1667_MG_1673
_MG_1665_MG_1680_MG_1704
_MG_1681_MG_1682_MG_1683

Ziua Mondială a Teatrului, marcată într-un mod inedit de Teatrul Dramatic Rus de Stat ,,Anton Cehov”

Imagini surprinzătoare și emoții deosebite pentru chișinăuieni și oaspeții Capitalei! Costumați ca la carte, actorii Teatrului Dramatic Rus de Stat ,,Anton Cehov”din Chișinău au făcut o prezentare în centrul capitalei oferind momente agreabile pentru trecători. Astfel, echipa a marcat Ziua Mondială a Teatrului care este sărbătorită astăzi, 27 martie. De ceva timp, Teatrul Cehov lucrează la implementarea unui “theatre performance” în aer liber.

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, persoane în picioare şi în aer liber

„Pe o rampă teatrală improvizată ad-hoc actorii vor performa poezii, fragmente din povestiri, scene din îndrăgitele spectacole ale Teatrului Cehov. Anton Cehov, Sławomir Mrożek, Don Nigro și Mihai Eminescu „vor vorbi” cu vocile actorilor Vera Mariancik, Iurii Andriușcenko, Natalia Cornigruță, Olga Kosnițer, Ecaterina Brausova, Alina Grinevici, Artiom Goncarov și Ecaterina Boldescu. Actorii vor transforma strada într-o scenă teatrală, scenografia va fi una urbană, fundalul muzical va fi compus din zgomotele orașului, iar ei vor comunica cu spectatorii. Mesajul artiștilor e de a le transmite locuitorilor orașului că teatrul e un fenomen viu, că, în orice clipă, spectatorii pot deveni actori și viceversa!”, se precizează într-un comunicat emis de Ministerul Culturii.

Cu prilejul Zilei Mondiale a Teatrului, ministrul Culturii, Sergiu Prodan, a menționat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că de-a lungul istoriei, teatrul a fost un mijloc prin care oamenii au spus povești și au transmis mesaje importante publicului larg.

„Prin interpretarea personajelor și a scenelor, actorii și regizorii au adus la viață emoții puternice, au suscitat imaginația și au provocat gândirea critică. În aceste vremuri dificile, teatrul a reușit să se adapteze și să continue să ofere spectacole inovatoare și captivante. Restricțiile de nu demult ne-au arătat cât de mare poate fi dorul de teatru și al teatrului de public. Astfel, teatrul a demonstrat încă o dată că este o forță culturală esențială și o sursă de inspirație enormă”, a subliniat ministrul.Totodată, Sergiu Prodan a venit cu îndemnul către fiecare de a sărbători toate formele de teatru, de la piese de teatru tradiționale la teatru de improvizație și teatru experimental.„Fie că sunteți un artist, un spectator sau doar un iubitor al artei, sărbătoriți Ziua Mondială a Teatrului alături de noi și recunoașteți impactul pe care teatrul îl are asupra vieților noastre”, este mesajul ministrului Culturii.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, persoane în picioare şi în aer liber

Cum se dezmiardă reciproc Renato Usatîi și Nina Crețu

Renato Usatîi a dat din casă. Acesta a dezvăluit cum o dezmiardă pe Nina Crețu, tânăra cu care formează un cuplu, și cum îl dezmiardă ea pe el, transmite www.stiri.md.

Nina Crețu dezvăluie cum a făcut cunoștință cu Renato Usatîi - Stiri.md

„Eu îi spun «păsărunea» și ea îmi spune «păsăroi»”, a spus Usatîi în cadrul unui nou interviu al podcastului „Bandstage”.

Usatîi a mai adăugat că Nina permanent îi face observații, în special în ceea ce ține de greșelile din vorbire sau scriere și îmbrăcăminte.

„Eu am rugat-o chiar, dacă undeva fac greșeli, ori scriu unele postări, ea se uită peste ele dacă am scris corect. Sau câteodată îmi mai trag câte o hăinuță mai smeșnaia (n.r. – amuzantă), îmi zice: «Ce ți-ai luat cămașa asta de președinte de colhoz?»”, spune el.

Cu toate acestea Usatîi zice că în relația lor „tăt îi четко, обстановка по кайфу” (n.r. – totul e bine, o atmosferă de plăcere).

Întrebat când ar putea să o ceară pe tânără de soție, Usatîi a răspuns: „Când o s-o cer pe domnișoara Nina Crețu de mireasă atunci o să vă informez, o să veniți vornicel cu Gonța (n.r. – jurnalistul Gheorghe Gonța), în pereche, amândoi frumușei cu aceeași ukladkă (n.r. – coafură), o să aibă un impact nu mai mic decât nunta mea cu Nina Crețu”.

Nina Cretu - dezvaluiri neasteptate despre relatia sa cu Renato Usatii.  Afla cum s-au cunoscut cei doi indragostiti: „Am crezut ca e o gluma de la  inceput...” - FOTO

Uimitor! Roboți programați de studenții de la UTM ca să danseze hora

Un grup de studenți de la Facultatea Calculatoare, Informatică și Microelectronică, din cadrul Universității Tehnice a Moldovei, au reușit să programeze doi roboți, astfel încât aceștia să danseze hora.

Inedit: Doi roboți au fost programați de studenții de la UTM să dansezeFoto: Fb.com/USAID Moldova

Studenții au explorat capacitățile roboțeilor, pe nume NAO, la laboratorul de robotică CIRCLE de la UTM.

„Roboții au venit în familia UTM-ului recent prin intermediul programului „Tehnologiile viitorului”, finanțat de USAID și Guvernul Suediei. Studenții noștri și-au manifestat acest interes, au studiat ce pot ei, conform instrucțiunilor, chiar și ceea ce nu scrie în instrucțiuni, explorând capacitățile acestor roboți”, a explicat Dumitru Ciorbă, decanul  Facultăţii Calculatoare, Informatică și Microelectronică de la UTM, în cadrul emisiunii „Telemagazin”.

Studenții care și-a manifestat interesul de a explora roboțeii sunt Arina Carauș, Virgiliu Vîlcu, Vladislav Ccorcodel. Ei spun că a fost o experiență interesantă, dar și complicată pe alocuri. La moment, tinerii spun că își doresc să studieze mai detaliat roboțeii, pentru că aceștia au capacități mai mari și pot face o mulțime de lucruri.

Pe lângă dans, roboții pot discuta între ei, fac flotări, răspund la întrebări, dar au și capacitatea de a recunoaște fețele oamenilor și de a reacționa în anumite moduri.

Ar putea fi o imagine cu 11 persoane, persoane în picioare şi interior
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Ar putea fi o imagine cu 8 persoane, persoane în picioare şi interior
Ar putea fi o imagine cu 8 persoane, persoane în picioare şi interior

Shakira, însărcinată cu cel de-al treilea copil!
Articolul anterior
Această plantă este cel mai util medicament de pe pământ!
Articolul următor