Fragment din cartea lui Nelu Stratan. Era despre o iubire interzisă

Una dintre cele mai bune prietene ale interpretului care s-a stins din viață acum două zile era Ludmila Bălan. Aceasta a prezentat chiar și un fragment din cartea lui Nelu, pe care n-a reușit s-o termine, dar era despre o dragoste neîmpărtășită.

separator

BBI

Potrivit mamei lui Dan Bălan, Nelu Stratan trebuia să publice o carte, iar ea urma să fie vocea variantei audio.

„Nelu Stratan scria o carte …Despre Marea lui Dragoste !!! Pe eroii din carte ii cheama Marcus si Lena , dar de fapt e vorba despre Nelu si iubita lui. Istoria acestei iubiri este atat de fascinanta , emotionanta, cutremuratoare,incat Nelu vroia s-o afle toata lumea! Cand mi-a spus aceasta Poveste de Dragoste, am plans … A fost o iubire interzisa… El o scria in limba rusa, dar urma sa fie tradusa si in limba romana. Ținea neaparat sa apara si varianta audio a acestei carti si m-a rugat sa fiu eu vocea naratorului.”

11181376

Îți prezentăm un fragment din cartea care urma să fie lansată:

„De la tine miroase atât de gustos, îi spuse Marcus cu greu dezlipindu-și buzele sale de ale ei.
În răspuns, Elena doar i-a zâmbit cu sfială, încercând să oprească valul de emoție care s-a răspândit prin tot corpul și au luat-o în stăpânire. Acest prim sărut a aprins-o într-o clipă… Fața i s-a îmbujorat de emoție, ardea pe dinăuntru, iar gândurile îi pluteau simplu și ușor pe valul acestei noi realități. De mult nu a mai trăit astfel de senzații și în fiecare noapte își imagina aceste întâlniri cu Marcus… Abia aștepta ora întâlnirii… Și aceasta era o chestiune de timp. Așteptând să-l vadă, imaginația îi desena conturul trăirilor plăcute din trecut. Erau și discuții, plimbări și săruturi… Din cauza acestor vise, spațiul din pieptul ei se micșora tot mai mult… Imediat o cuprindeau fiorii și această excitare tandră îi umplea sufletul dincolo de orice limită… Acum, în realitate, totul părea mult mai strălucitor, mult mai senzual decât își imagina ea. Și sufletul i-a zburat… i-a zburat într-o clipită în căutărea dorinței, ca mai apoi să se întoarcă în această poveste pe care a așteptat-o atât de mult timp.
–    Din păcate, trebuie să plec, a spus Elena cu voce joasă, ascunzându-și în continuare trăirea arzătoare provocată de acel prim și mult dorit sărut. – Mama cred că își face griji și curând o să înceapă să mă sune. Și pe urmă… mâine trebuie să mă trezesc dimineață devreme… de obicei, mă străduiesc să nu întârzii la lecții…
–    Bine… a spus Marcus cu puțină tristețe în glas… Eu te înțeleg…
S-a apropiat de ea ca să-i simtă încă o dată buzele moi, cu miros de vanilie. Marcus i-a sărutat ușor buzele Elenei și au trăit încă o dată acea senzație de parcă totul ar fi dispărut în jurul lor și ar fi rămas doar ei doi. Dezlipindu-se cu greu de buzele ei, Marcus a privit-o pe Elena și i-a zis:
–    Elena, am început un joc periculos… foarte periculos…
–    Mie nu îmi este frică, a răspuns fata.
Dintr-o dată, Elenei i s-a părut că îl cunoaște pe Marcus de foarte mult timp… poate o sută de ani… Îl cunoaște și are deplină încredere în el. Își dori să-l atingă încă o dată. Pe neașteptate i-a mângâiat ușor obrazul și l-a privit cu aceiași ochi inocenți.”

O femeie din Tiraspol a trăit clipe de coșmar când a găsit cadavrul unui necunoscut în apartamentul fiului

O femeie a găsit cadavrul unui necunoscut în locuința feciorului. S-a întâmplat la Tiraspol, forțele de ordine fiind alertate pe 1 decembrie.

Identitatea persoanei decedate, precum și informațiile despre suspect, au fost stabilite ulterior de anchetatori. Drept urmare, un prieten al proprietarului locuinței a fost reținut.

Într-una din zilele în care stăpânul imobilului a lipsit, amicul lui a invitat persoana în casă. Între cei doi s-a iscat o ceartă, iar drept urmare bănuitul ar lovit victima de mai multe ori în regiunea capului, apoi a părăsit locuința.

Autopsia a stabilit că victima a decedat din cauza rănilor suportate. Suspectul, în vârstă de 51 de ani, a fost anterior condamnat de mai multe ori. Actualmente, acesta se află în arest, scrie realitatea.md.

Un tânăr s-a dat drept femeie și a intrat în în discuție online cu un bărbat, pe care uterior l-a șantajat

Un tânăr de 24 de ani, originar din Dondușeni, a fost reținut pentru 72 de ore, fiind suspectat de șantaj.

Acesta, prin intermediul unui cont fals de pe o rețea de socializare, dându-se drept femeie, a intrat în discuție cu un bărbat de 55 de ani. După o săptămână de discuție, suspectul l-a convins pe interlocutor să-i expedieze imagini intime cu el.

Ulterior, l-a amenințat că va face publice pozele dacă nu-i achită 300 de euro.

Atunci suspectul s-a întâlnit cu victima și a primit prima tranșă de 100 de euro.
La sfârșitul lunii noiembrie victima a sesizat polițiștii. Suspectul a fost reținut în flagrant în timp ce primea a doua tranșă.

Pentru fapta comisă el riscă închisoare de la 7 la 10 ani cu amendă de la 92 500 la 117 500 de lei.

Accident grav în nordul țării! A fost implicat un microbuz cu pasageri

Astăzi dimineață, pe traseul Bălți-Rîbnița, în apropiere de localitatea Gura Căinarului din raionul Florești, a avut loc un accident rutier soldat cu mai multe persoane traumatizate.

La fața locului polițiștii au stabilit preliminar că, șoferul unui Volkswagen, cu vârsta de 63 de ani, nu s-a asigurat și a ieșit la depășire, iar din cauza vizibilității reduse nu a putut reveni pe bandă, tamponându-se frontal cu un microbuz de marca Mercedes, care se deplasa regulamentar pe banda de sens opus, fiind condus de un bărbat de 64 de ani.

Microbuzul implicat în accident avea ca pasageri mai multe persoane, angajate ale unei întreprinderi din Bălți.

În urma impactului, 5 persoane din microbuz, printre care și șoferul, dar și conducătorul Volkswagen-ului, au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul raional Florești.

În context, Poliția vă reamintește că din cauza ceții dense se circulă cu dificultate pe mai multe drumuri din țară, nivelul de vizibilitate fiind foarte redus, fapt care duce la riscul producerii de accidente rutiere.

Imagini video șocante! O mașină a lovit în plin o ambulanță. Medicul a fost aruncat pe ușa din spate
Articolul anterior
Madonna a mai adoptat doi copii! Află cine a criticat-o pentru acțiunea sa
Articolul următor