Fundaţia de Binefacere Caritas Moldova lansează campania de Crăciun „Dăruieşte lumină”

Cu fiecare lumânare cumpărată  vei transforma masa de Crăciun  într-o sărbătoare pentru cei flămânzi. Zilnic, sute de bătrâni singuratici cu surse minime de existenţă, bolnavi incurabili, copii  şi familii social vulnerabile  sunt lipsiţi de bucuria de  a pune pe masă o bucată de pâine.

separator

 

În preajma sărbătorilor de Crăciun, pentru al 5-lea an consecutiv, Fundaţia de Binefacere „Caritas Moldova ” organizează campania  de crăciun „Lumânarea Credinţei”. Scopul campaniei este de a sensibiliza membrii comunităţii pentru a-şi manifesta solidaritatea faţă de cei în nevoie.

Organizată anul acesta sub sloganul „Dăruieşte lumină!”, tinerii din grupul Young Caritas,  prin dedicare și stăruință , în ajun de sărbători vor devenit meșteri handmade  în confecționarea lumânărilor ce ulterior vor fi vândute în incinta Episcopiei Providența Divină din Chișinău  şi în cadrul târgurilor de caritate. Toate resursele financiare acumulate vor fi utilizate pentru procurarea și distribuirea pachetelor alimentare la bătrâni singuratici asistate de centrele medico-sociale Caritas Moldova  și persoanelor cu o situație materială precară care zilnic ne cer ajutor.

daruieste-lumina_2

Astfel în perioada  27 noiembrie  – 18 decembrie voluntarii Young Caritas Moldova, vor vinde lumânări în fiecare duminica la Episcopia Romano-Catolică „Providența Divina”, la biroul național Caritas Moldova, și la târgurile de caritate organizate în Chișinău în perioada sărbătorilor de iarnă.

Toată lumea poate face ceva pentru a pune capăt sărăciei și a foametei în lume. Este important ca fiecare să conștientizeze acest lucru pentru a face prim pas spre îmbunătățirea lucrurilor. Dacă ați decis că doriți să participați la stoparea sărăciei, atunci fiecare decizie pe care o faceți de acum în colo trebui să fie în serviciul acesta

Cei care doresc să devină ambasadori ai bunătăţii, sunt invitaţi să participe la atelierul de creaţie  în fiecare zi de miercuri şi vineri, începând cu ora 14:30.

daruieste-lumina_1

 

Pentru mai multe detalii, înregistrează-te pe pagina web www.caritas.md

Devino voluntar! Completează formularul de înscriere și în scurt timp vei fi contactat.

Poți face minuni de Crăciun, ajută-i pe cei în nevoie să simtă spiritul sărbătorilor de iarnă!

Cei care doresc să contribuie cu o donaţie financiară şi să ajute un bătrân înconjurat de singurătate şi neajunsuri, pot dona https://guvern24.md/projects/ajutor-persoanelor-in-etate sau pe www.caritas.md

Fundaţia de Binefacere Caritas Moldova – Dragoste, Atenţie, Grijă!

Stradela Sfântul Andrei 7, MD-2004, Chişinău Tel/ fax: +373 22 29 31 56.

Durerea de gât: cum scapi rapid de ea!
Articolul anterior
Dmitrii Shepelev, primul interviu la TV despre Janna Friske și fiul lor
Articolul următor
Alte articole interesante