Galina Tomaș îți va spune cum poți să slăbești fără să stai înfometată la Women’s Days in Chișinău

Frumoasă, perseverentă și încrezătoare în forțele proprii, Galina Tomaș – fondator Unica Sport, doctor în științe medicale, nutriționist și magistru în sport. Ea este femeia, care cunoaște cel mai bine secretele unui corp perfect sănătos, este acea luminița de la capătul tunelului la care apelam atunci, când nu mai avem nicio speranța fie sa slăbim, fie sa ne modelăm corpul.

separator

Galina Tomas

Ca și orice femeie prosperă, Galina Tomaș lupta în fiecare zi să-și organizeze timpul, să împartă atenția, între fiul său Daniel, pe care îl adoră  și „fiica” ei Unica Sport (cea mai mare rețea de săli de sport din Republica Moldova) , așa cum îi place ei să glumească.

Galina Tomaș, investește mult suflet și încredere în tot ceea ce face, ea crede în femeia de azi și în femeia de miine, ea are încredere în tine ca poți fi mai bună, mai înțeleaptă, mai frumoasă cu multa dorința și puțin efort. Mai jos am selectat câteva principii din viața ei:

  1. „M-aş descrie ca pe un vânător cu suflet de artist. E atât de frumos să fii femeie… chiar dacă uneori este dificil. Fiecare cu atuurile şi cu înzestrările sale. În  ziua de azi, femeile au de luptat din greu pentru a se face auzite şi pentru a face carieră: vânezi sau eşti vânat!”
  2. „Activitatea mea este destinată femeilor puternice, dar totodată sensibile, care au un mod de viaţă activ. Sunt femeile care ştiu să se alinte, să se simtă importante prin simpla lor prezenţă, sunt informate şi prin asta devin câştigătoare.”
  3. „A fi emancipată, independentă şi orgolioasă nu înseamnă să renunţi la feminitate, nu-mi stă în fire să-mi reneg delicateţea şi gingăşia.”
  4. „O carte deschisă nu este neapărat întotdeauna şi uşor de citit… Viaţa, prin forţele noastre şi ale destinului, ne scrie şi ne pictează povestea fiecăruia, ne citeşte fiecare dezamăgire şi fiecare aşteptare manifestată prin momentele de fericire, confuzie, prin durerile noastre.”

Dacă vrei sa afli mai multe despre un stil sănătos de viață, cum poți să slăbești fără să stai înfometată  sau să-ți modelezi corpul cu multă dorința și puțin efort, vino să petreci timpul alături de noi  la „Women’s Days in Chișinău”  pe data de 25-26 februarie, orele 10.30-15.00, hotelul Regency.

Vă invităm să vă redescoperiți, pentru că iubim femeia din noi. LOCURILE SUNT LIMITATE!

Biletele se pot procura pe adresa: str. Iu. Gagarin, 3 sau pe: iticket.md

Pentru mai multe informații sunați la numerele de tel.: 076004200, 067466699

  • Autor: Tatiana Ganziuc

Halucinant! O femeie a plătit o sumă colosală unui fals atronaut rus care i-a cerut bani de rachetă să se întoarcă pe Pământ şi să se căsătorească cu ea

O femeie din Japonia, înşelată de un fals astronaut rus care a cerut bani să se întoarcă pe Pământ şi să se căsătorească cu ea.

O femeie japoneză în vârstă de 65 de ani a fost victima unei escrocherii romantice internaționale puse la cale de o persoană care pretindea că este un astronaut rus care are nevoie de fonduri pentru a se întoarce pe Pământ, a anunțat poliția locală.

Poliția prefecturii japoneze Shiga a afirmat că victima din orașul Higashiomi i-a trimis escrocului aproximativ 4,4 milioane de yeni (aproximativ 41.340 de dolari) pe parcursul a mai multor luni, potrivit Global News.

Cei doi s-au cunoscut pe Instagram în iunie, când falsul astronaut i-a trimis femeii un mesaj și a pretins că lucrează la Stația Spațială Internațională, susține poliția.

Rețeaua de televiziune japoneză TV Asahi a afirmat că profilul escrocului includea mai multe fotografii făcute din spațiu.

Kyodo News, o agenție de știri cu sediul la Tokyo, a relatat că cei doi au comunicat și prin intermediul unei aplicații de mesagerie numită Line. Acolo, escrocul a pretins că este îndrăgostit de victimă și că vrea să se întoarcă pe Pământ pentru a se căsători cu ea.

Dar exista o capcană: escrocul pretindea că trebuie să plătească din buzunar pentru mai multe elemente ale călătoriei de întoarcere, inclusiv o rachetă și „taxele de aterizare” ale acesteia, a relatat Kyodo News.

Bani de rachetă pentru a se întoarce pe Pământ

Escrocul i-a spus femeii că o iubește și că vrea să înceapă o nouă viață cu ea în Japonia, dar că acest lucru se poate întâmpla doar după ce cumpără racheta pentru a zbura în țară, a susținut el. Femeia s-a conformat și i-a trimis „astronautului” tranzacții monetare repetate într-un cont bancar specificat.

Când escrocul a continuat să insiste ca ea să trimită mai mulți bani, victima a devenit suspicioasă și a alertat poliția.

Escrocheriile romantice online – deși rareori prezintă astronauți – au crescut în popularitate în ultimii ani.

Poliția regală canadiană încurajează utilizatorii rețelelor de socializare să rămână sceptici cu privire la mesajele venite de la persoane necunoscute. Organizația recomandă efectuarea unei căutări amănunțite pe internet cu privire la identitatea unei persoane. De asemenea, aceștia susțin că, dacă o persoană s-a „îndrăgostit repede” sau cere bani, ar trebui să fie privit ca un semnal de alarmă.

sursa

Mod sănătos de viață după gratii: Cursuri gratuite de fitness pentru deținutele de la Rusca

Pentru prima oară în istoria penitenciarului de femei din Rusca sunt organizate și desfășurate cursuri de instruire fitness. O antrenoare celebră în lumea sportului din Republica Moldova, Natalia Șveț s-a oferit să instruiască, gratis, timp de 6 săptămâni, femeile aflate în detenție, scrie unimedia.info.

„În scop de solidaritate, dar și de promovare a unui mod sănătos de viață după gratii, la prima ședință de sport, alături de femeile din detenție s-au antrenat și doamnele din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor, în frunte cu directoarea adjunctă Liuba Jignea-Suveica. 

Înainte de a purcede la antrenamentul propriu-zis, directoarea adjunctă a ANP și-a exprimat mulțumirea pentru un astfel de eveniment, menționând că cea mai bună pastilă antistres este efortul fizic, îndemnând persoanele din custodia penitenciarului gazdă să practice sportul, indiferent de starea  de spirit. 

Pe lângă antrenamentele performante, trainer-ul Natalia Șveț, a venit cu un șir de recomandări în fața celor prezenți ce ține de o poziționare corectă, respirație corespunzătoare, stare de sănătate pozitivă și altele. Totodată, antrenoarea a dat promisiuni că timp de 6 săptămâni va depune toată străduința ca să transmită femeilor din detenție o parte din dragostea sa față de sport, dar și experiența acumulată, astfel încât, pe viitor, aceste antrenamente să aibă continuitate în cadrul penitenciarului. 

„Rănile câștigătorilor se vindecă mai repede, este un fenomen stabilit științific. La fel ca și faptul că frica și stresul slăbesc imunitatea. Trăim un stres continuu și acest lucru este cu certitudine dăunător pentru sănătate. A venit timpul să schimbăm lucrurile!„ a menționat înainte de a purcede la „treabă„ Natalia. 

Administrația Națională a Penitenciarelor aduce sincere mulțumiri antrenoarei Natalia Șveț pentru efortul și contribuția sa la reintegrarea persoanelor din detenție”, menționează ANP.

Dacă vrei și TU să abordezi un stil de viață sănătos, solicită o consultație gratuită cu un specialist care să te ajute să faci corect pașii. Nu ezita, accesează Centrul Onlin de Nutriție și Sport al Galinei Tomaș, din orice colț al lumii, pentru a găsi răspuns la orice întrebare și a primi ghidare corectă!

Condiții moderne la Hubul educațional de la Colegiul „Iulia Hasdeu” din Cahul, renovat și dotat cu mobilier. Ce alte instituții urmează

Hubul educațional de la Colegiul „Iulia Hasdeu” din Cahul a fost renovat și dotat cu mobilier modern pentru elevi și profesori. Încăperea are o suprafață de 500 de metri pătrați și cuprinde mai multe laboratoare și săli de clasă, un spațiu de consiliere psihologică, un laborator de creație video și o sală multifuncțională.

Modernizările au fost făcute din cadrul proiectului „Învățământul Superior din Moldova”, implementat de Ministerul Educației și Cercetării și finanțat de Banca Mondială. Suma investițiilor alocate colegiului din Cahul se ridică la 339 175 euro.

În total, în cadrul Proiectului „Învățământul Superior din Moldova” sunt prevăzute aproape 25 mln euro pentru modernizarea a 7 universități și 6 colegii pedagogice din țară.

Cum să scapi de cearcăne
Articolul anterior
Imagini video șocante! O mașină a lovit în plin o ambulanță. Medicul a fost aruncat pe ușa din spate
Articolul următor