„Gândul Mâței”, timp de 8 ani s-au însurat, au făcut copii..și un nou album!

După 8 ani de tăcere, formația Gândul Mâței revine cu albumul

separator
Generația în Blugi”. În tot acest timp, băieții din trupă nu s-au odihnit:  s-au însurat ,au făcut copii și…13 piese noi.

_MG_6647

“Generația în blugi”este o etapă de maturitate în creație. La cele 13 piese, membrii formației au lucrat 4 ani. Compozitorul albumului este Serghei Iarovoi, iar textele aparțin tatălui lui Nicu, Tudor Țărnă și Bogdan Dascăl.

Cu acest album, “Gândul Mâței” vrea să schimbe lumea!

 “După crearea acestui album, mulți interpreți o să-și pună întrebarea dacă vor să mai cânte.  De ce Generația în Blugi? Pentru că blugii și muzica au schimbat lumea din toate timpurile. Pentru că nu am apărut de 8 ani, ne-am gândit să revenim cu o denumire care va deranja în sens frumos și va intriga. Vrem să schimbăm lumea noastră, să o facem mai frumoasă, mai bună, să o facem să zâmbească, să spunem că dragostea contează.”, spune solistul trupei, Nicu Țărnă.

_MG_6648 _MG_6654 _MG_6656

În acești 8 ani, băieții din “Gândul Mâței” au muncit, deși n-au făcut publice aparițiile. Au cucerit scenele din Germania, Italia, Bulgaria și Franța. Trupa este angajată la Centrul de Cultură și Artă ”Ginta Latină”.

_MG_6668 IMG_6662 IMG_6666

În anul 2008 „Gândul Mâței” a suferit un accident rutier în România, care a stopat cariera băieților timp de 2 ani.

În plan personal, toți membrii trupei s-au căsătorit și au făcut câte un copil, cu excepția lui Nicu Țărnă, care ne-a spus că este pe cale să aducă urmași în familie.

Text: Sorina Țurcanu

Noua colecţie NIKITA RINADI aduce primăvara în toate capitalele lumii!
Articolul anterior
Andra și Cătălin Măruță divorțează!
Articolul următor
Alte articole interesante