Gestul de dragoste al omului de afaceri Dorian Berdos! Vezi despre ce este vorba

Astăzi a avut loc deschiderea oficial

separator
ă a primului design hotel din Moldova, Berd’s. Acesta îmbină stilul minimalist-modern cu elementele tradiționale, iar administraţia acestuia promite servicii deosebite.

Ce poate face un om de afaceri când îi place frumosul, sănătatea, stilul delicat și istoria? Bineînțeles că ceva ce i se primește cel mai bine. Iar eu m-am gândit că gestionarea unui hotel va fi un bussines ospitalier. Rolul generației mele este foarte important. Trebuie să facem ceva ca țara să prospere, să se dezvolte. Eu, în așa fel, mi-am adus aportul. Acesta este un gest de dragoste față de țara mea”, a declarat proprietarul hotelului, Dorian Berdos.

Ne-am dorit să creăm anumite emoții oaspeților noștri. Să transmitem energia locală. Un lucru important pe care aș vrea să-l menționez este că folosim în hotel doar cosmetică cu ingrediente naturale, produse alimentare eco și o gamă largă de proceduri bazate pe tehnici orientale și occidentale”, a adăugat femeia de afaceri, Lucia Berdos.

Unul dintre obiectivele principale a hotelului este valorificarea tradițiilor naționale. De aceea, un element de bază, ce poate fi admirat peste tot, sunt covoarele care datează din sec. XIX.

_MG_1106 _MG_1114

Hotelul dispune de 33 de camere, inclusiv 3 apartamente de lux, toate amenajate cu mobilier exclusivist. Decorul este definit de elemente tradiționale, parchetul din lemn natural și covoarele cu motive naționale, țesute manual în tibet, conceptualizate după schițele arhitectului italian Luca Scacchetti. Iar în fiecare cameră este prezent câte un obiect de ceramică realizat de sculptorul moldovean Iurie Platon. De asemenea, un aport deosebit l-au adus Lorina Bălteanu, designerul moldovean stabilit în Franța, Mihaelina Horozova, expert internațional în domeniul hotelier și Varvara Buzilă, etnograf și muzeograf din Republica Moldova.

_MG_1137
 
_MG_1118 _MG_1119 _MG_1120 _MG_1121 _MG_1122
_MG_1123 _MG_1124 _MG_1126 _MG_1128 _MG_1129
_MG_1130 _MG_1131 _MG_1132 _MG_1133_MG_1136
_MG_1138 _MG_1140 _MG_1141 _MG_1142 _MG_1145
_MG_1146 _MG_1147 _MG_1151 _MG_1153 _MG_1154
_MG_1157 _MG_1158 _MG_1160 _MG_1161 _MG_1162
_MG_1163 _MG_1164 _MG_1165 _MG_1166 _MG_1167
_MG_1171 _MG_1172 _MG_1174 _MG_1175

Ce afaceri are Carla’s Dreams în România: „De mine depind niște oameni”

Artistul are și afaceri conexe carierei sale muzicale, mai ales că nu se vede machiindu-se și la 50 de ani, după propriile mărturisiri. „Sunt două căi de a trece prin viață: degeaba sau nu. Eu vreau să pun banii să muncească pentru mine”, a mărturisit Carla’s Dreams, în cadrul unui interviu.

Carla's Dreams - Simplu si Usor | Official Video - YouTube

Carla’s Dreams este un proiect muzical de succes de mai bine de un deceniu, transmite libertatea.ro.

Timp în care membrii trupei au reușit să-și păstreze identitatea secretă.

Solistul formației, Sergiu pe numele său de scenă, a fost invitatul ultimei ediții „Fain și simplu” a lui Mihai Morar, în care, în aproape două ceasuri de interviu, a făcut câteva dezvăluiri despre el, despre personalitatea lui, despre viitorul său, în condițiile în care a fost mereu atent să se afle cât mai puține detalii despre viața personală.

Marcus Aurelius, Dostoievski, autodistrugere, legi morale, importanța haosului în viața fiecăruia dintre noi, definiții despre iubire și sacrificiu, afaceri.

A fost o conversație amplă între doi oameni care au uitat, în câteva momente, că microfoanele sunt pornite.Publicitate

„De mine depind niște oameni” Solistul Carla’s Dreams nu face bani doar din muzică. Printre altele, are un atelier de tablă la Bistrița, în Transilvania.

„Sper să mă ocup de asta mai departe. Am un prieten care se ocupă de chestia asta. În Bistrița e o întreprindere metalurgică, mare, dar hai chill…

Nu vreau să vorbesc despre asta. Am «ouă» peste tot. Avem grijă de noi, atâta tot. În general, nu prea am nevoie de nimic.

De mine depind niște oameni, îmi trebuie niște bani lunar”, a explicat moldoveanul.

„Nu vreau să mă mai machiez la 50 de ani” Cântărețul a mărturisit că estimează că nu va putea fi pe scenă până la bătrânețe. Nici nu ar dori asta.

„Asta n-o să dureze veșnic, eu nu vreau să mă machiez la 50 de ani în câmp! Nu sunt atât de plecat de pe fix. Dar nu vreau să-mi fie rușine de nimic din ceea ce am făcut. Asta este «beția» mea artistică”,  i-a mărturisit artistul jurnalistului.

Carla's Dreams plănuiește să se retragă din activitatea muzicală?! Primele  declarații ale artistului: „Voiam să mă retrag de acum 2 ani” - Radio Impuls

Sergiu, Carla’s Dreams: Da, am avut frica să fiu sărac! Dacă ieșim pe stradă și luăm 5 oameni de pe drum, ei îți vor spune acest lucru. Banii iubesc liniștea! Eu nu lucrez pentru bani, vreau ca banii să lucreze pentru mine.

Marcus Aurelius și Dostoievski

Un mare fan al împăratului și filosofului roman Marcus Aureliu, opera acestuia „Gânduri către sine însuși” o are pe noptieră, a citit-o de 30 de ori.

Cărți preferate? „«Vrăjitorul din Oz», «Contele de Monte Cristo», «Vicontele de Bragelonne» și «Sora Carrie», la asta am plâns, sărmana fată… Le-am citit pe la 13-14 ani, la adolescență.

Acum, îmi plac «Însemnări din subterană» și «Scrisori din casa morții», ale lui Dostoievski”, a dezvăluit artistul.

„Două căi de a trece prin viață: degeaba sau nu”

Ideile cântărețului sunt bine conturate: „În viață, nu trebuie să fie ușor!

Altfel, trăiești degeaba. E nevoie de zbatere, de esența omului. Suntem crescuți în vremuri ușoare, iar acestea nasc oameni slabi.

Oamenii slabi nasc vremuri grele. Vremurile grele cresc oameni puternici, care fac vremuri ușoare și tot așa, este un ciclu

Suntem la sfârșitul celei de-a treia. Toate imperiile, toate culturile, au căzut așa. Dar nu suntem proști, suntem adaptabili”.

Sergiu, Carla’s Dreams: Viața nu e gustoasă când nu e grea! Sunt două căi de a trece prin viață: degeaba sau nu! Vrei să trăiești degeaba, plutește, domne, și fă ce vrei! Dar mie îmi pare o pierdere.

Un pompier din Moldova a obținut medalia de aur în turneul internațional de la Roma

Pompierul Bradu Mihai a obținut medalia de aur în turneul internațional de lupte greco-romane de la Roma.

Un pompier din Moldova a obținut medalia de aur în turneul de la Roma

În seara zilei de 25 iunie la Chișinău a revenit pompierul superior Bradu Mihai, sportivul care a obținut medalia de aur în Turneul Internațional de la Roma Ranking Series Matteo Pelicans.

Pompierul a câștigat titlul de campion la lupte greco –romane, categoria 82 kg.

Acesta a arătat cele mai bune performanțe, reușind să se învrednicească cu titlul de câștigător.

La întoarcere, pe Aeroportul Internațional Chișinău, salvatorul a fost așteptat de colegii de breaslă fiind felicitat pentru merite înalte, dedicație, rezistență și curaj.

Bradu Mihai face parte din lotul național de sportivi și reprezintă țara noastră în campionate și competiții.

Pompierul în vârstă de 27 de ani este parte a echipei IGSU de 5 ani și a intervenit în multiple operațiuni și misiuni de salvare.

Un pompier din Moldova a obținut medalia de aur în turneul de la Roma
Un pompier din Moldova a obținut medalia de aur în turneul de la Roma
Un pompier din Moldova a obținut medalia de aur în turneul de la Roma
Un pompier din Moldova a obținut medalia de aur în turneul de la Roma

Irina Rîngaci și Mariana Draguțan, pe locul doi la turneul internațional Ranking Series

Luptătoarele Irina Rîngaci (68 kg) și Mariana Draguțan (53 kg) au ocupat locul 2 la turneul internațional Ranking Series ”Matteo Pellicone”, care se desfășoară la Roma.

Irina Rîngaci și Mariana Draguțan, locul doi la turneul internațional Ranking SeriesFoto: olympic.md

Ambele au pierdut în finală în fața reprezentantelor Ucrainei, Alla Belinska, respectiv Lilia Malanchuk, transmite olympic.md.

La masculin, în finala mică va evolua Pavel Graur (70 kg).

Șapte tineri au făcut toxiinfecție alimentară după ce au mâncat kebab
Articolul anterior
Iubita lui Marius Moga, cu burtica la vedere
Articolul următor