Gheorghe Erizanu lansează „Texte egoiste”

Astăzi, pe 1 iunie, Gheorghe Erizanu lansează „Texte egoiste”. Evenimentul se va desfășura începând cu ora 18:15, la Librăria din Centru.

separator

658x0_erizanu

La lansare vor fi prezenți criticul literar Mircea V. Ciobanu, avocatul Oleg Efrim, jurnalista Mihaela Gherasim, pictorul și ilustratorul Lică Sainciuc, iar moderatorul va fi Emilian Galaicu-Păun.

„Lapidare, abrupte, punctându-şi sau rezumându-şi la modul eliptic mesajele, textele lui Gheorghe Erizanu par nişte telegrame adresate urbi et orbi. Telegrame-avertizări – fiţi atenţi la ce se întâmplă, că ne ducem pe copcă! Sau telegrame-demascări – aţi văzut ce fac pramatiile? Sau care constată, abătut, o ecuaţie-dilemă cu trei termeni şi fără nicio soluţie”, menționează Eugen Lungu.

Amintim că Gheorghe Erizanu s-a născut la 8 iunie 1967 în satul Cigârleni, Ialoveni. Copilăria și clasele gimnaziale și le-a petrecut la Pererita. A fost licențiat în Jurnalism la Universitatea de Stat din Moldova (1991). Și-a făcut debutul editorial cu volumul Carte orange, Editura Arc, 1995.

A activat în calitate de jurnalist la mai multe ziare și reviste din Republica Moldova (1987-1995). A fost fondator și director al Editurii Cartier din 1995. A mai publicat: Miercuri când era joi, Editura Arc, 2012; Ce spun cărțile. Bookiseli, Editura Cartier, 2012; Ce spun cărțile. Alte bookiseli, Editura Cartier, 2014.

Codul Muncii actualizat. Angajatorul va plăti o compensație de trei ori mai mare dacă salariul se reține din vina lui
Articolul anterior
Vera Terentiev este însărcinată. Detalii exclusive despre sarcină
Articolul următor
Alte articole interesante