Gheorghe Țopa are o nepoțică! Vezi cum arată micuța

Bucurie mare în familia artistului.  Gheorghe Țopa Junior a adus în familie o fetiță. Pe 14 septembrie, Victoria,  soția mezinului familiei Țopa a născut o fetiță perfect sănătoasă.

separator

1436884

Anunțul a fost făcut pe facebook de către interpretul de muzică populară, Gabriel Nebunu:

„Am o imensă bucurie și ași vrea să o împart cu dumneavoastră, cei mai aleși prieteni ! Cum vă spun mereu, Dumnezeu face minuni! În familia artistului Gheorghe Țopa, este prilej de mare sărbătoare. S-a născut un îngeraș de copil, o fetiță minune, o viitoare artistă pe data de 14.09.2016 o zi însemnată de sus ! MULȚI ANI TRĂIASCĂ!”

Acum un an, Gheorghe Țopa a declarat în cadrul unui interviu pentru Unica.md că este fericit pentru că are doi nepoți, Gabriel și Tudor, însă și-ar dori și o nepoțică.

“Pentru că sunt doar băieți în neamul nostru, nici eu nu am avut fete, mi-aș dori să văd hăinuțe de fetițe prin casă, să le văd cum se joacă.”,declara artistul.

11036035_1492390521057332_1401824784455876844_n

O moldoveancă va apărea în noul serial internațional The Power

Tînăra actriță Cătălina Cazacu face parte dintr-o nouă producție internațională. Moldoveanca apare într-un episod din noul serial The Power, care va fi lansat pe 31 martie.

Filmările au avut loc în 2021, spune Cătălina.

„Am o noutate pentru voi. În iunie 2021 am avut frumoasa ocazie de a face parte din distribuția serialului The Power. Vă povestesc mai multe după apariția serialului. Acum vă las cu Teaser-ul postat de cei din producție în care apar și eu”, a scris actrița, conform unimedia.info.

Serialul The Power este bazat pe cartea cu același titlu. Printre actorii principali din producție se numără Toni Collette, Toheeb Jimoh, Halle Bush. Moldoveanca va apărea în episodul 5.

Maia Sandu va merge în Găgăuzia pentru a planta copaci

Preşedintele Maia Sandu va participa sâmbătă la o acţiune de plantare a copacilor care va avea loc în autonomia găgăuză.

Maia Sandu merge să planteze copaci în Găgăuzia

Acest lucru a fost anunţat de secretarul de presă al preşedintelui, Irina Gotişan, transmite Infotag.

Campania de plantare face parte din Programul naţional de extindere şi refacere a pădurilor şi se desfăşoară în toată ţara, iar cetăţenii, agenţii economici şi autorităţile publice sunt încurajaţi să participe, a menţionat Gotişan. 

Potrivit ei, preşedintele nu are programate întâlniri cu conducerea Găgăuziei, astfel că vizita este „o manifestare a unei poziţii civice de îmbunătăţire a calităţii mediului şi de atenuare a efectelor schimbărilor climatice în Moldova”. 

Fotografii uimitoare surprinse în Moldova! În țara noastră au sosit lebede și rațe sălbatice

Pentru că e anotimpul reînvierii și toate păsările migratoare se reîntorc pe meleagurile moldave, Inspectoratul pentru Protecția Mediului a publicat o serie de fotografii rare cu păsări, surprinse la Cantemir.

Imagini rare cu lebede și rațe sălbatice, surprinse la CantemirPoza: Facebook/Inspectoratul Pentru Protecția Mediului

Din aceste fotografii se poate observa că un stol de rațe sălbatice aterizează pe malul unui lac, unde se află deja câteva lebede, transmite diez.md.

Mai jos regăsiți câteva dintre aceste fotografii.

Rețeta unui păr sănătos și frumos!
Articolul anterior
Andreea Bălan i-a ales un nume deosebit fetiţei sale!
Articolul următor