Gheorghe Urschi, în lacrimi. Cum l-au felicitat reprezentanții AGEPI

Pentru că astăzi e Sfântul Gheorghe, reprezentanții Agenției de Stat pentru Proprietate Intelectuală l-au vizitat pe artist pentru a-l felicita. Aceștia i-au dăruit o diplomă și un buchet de flori.

separator

Octavian Apostol, directorul AGEPI, a scris și un mesaj de felicitare pe pagina sa de facebook.

”Pentru că astăzi îl sărbătorim pe Sfântul Gheorghe, vreau să-i urez un sincer La mulți ani și, mai ales, multă sănătate Regelui umorului din Republica Moldova, maestrului Gheorghe Urschi. Zilele trecute, am fost în vizită la marele umorist și i-am oferit, din partea AGEPI, o diplomă pentru activitatea extraordinară în promovarea culturii și creativității. De asemenea, în cadrul vizitei, am discutat cu marele umorist și ne-am amintit de glumele sale care au amuzat publicul mai bine de 40 de ani. În final, i-am citit o poezie dedicată personal dlui, scrisă de epigramistul Ion Diviza. Versurile au reușit să-l sensibilizeze până la lacrimi. La mulți ani, maestre!”

Miss Bikini, imaginea unui brand de costume de baie!
Articolul anterior
Experimentul care ar putea readuce la viaţă pe oricine, aflat în moarte cerebrală, poate fi pus acum în practică de către oamenii de ştiinţă
Articolul următor
Alte articole interesante