Ghimpu își sărbătorește ziua de naștere cu „podruga” lui

Vestea a fost lansată în presă de nimeni altul decât Vladimir Voronin. Liderul PL își sărbătorește ziua de naștere în compania a doi deputați din partid, unul dintre care este… Alina Zotea.

separator

”Până în prezent, sărbătorim aniversarea unui an a Parlamentului fără grupurile de prietenie cu parlamentele altor țări. Consider că pentru 26-27 noiembrie noi suntem datori să includem în ordiena de zi și să adoptăm aceste grupuri de prietenie a Parlamentului Republicii Moldova”, a spus Neguța.

„Vreau să-l susțin pe Andrei Neguța, numai invers. De lichidat toate grupurile de prietenie. De lăsat numai grupurile parlamentare cu destinație specială. Grupurile acestea de lucru nu au niciun rezultat. Nu dau nimic, totul aiurea se cheltuiește. Iaca Ghimpu și-a luat „podruga” și s-a dus să facă ziua de naștere în grupul de prietenie. Toți ceilalți se plimbă aiurea toată planeta și niciun fel de rezultat”, a declarat Vladimir Voronin.

Eurovision 2023: Delegația Moldovei a strălucit pe Turquoise Carpet

Tradiționalul Turquoise Carpet, evenimentul oficial de deschidere a concursului Eurovision Song Contest, a avut loc pe 7 mai, la St. George’s Hall, în inima orașului Liverpool. Pasha Parfeni și echipa sa au purtat ținute cu design modern și elemente tradiționale.

Eurovision 2023: Delegația Moldovei a strălucit pe Turquoise Carpet

Turquoise Carpet 2023 a reunit reprezentanții celor 37 de țări participante în cadrul Eurovision Song Contest din acest an, transmite moldova1.md.

Pasha Parfeni și echipa sa au optat pentru un dress code original, culorile de bază ale ținutelor fiind alb și ivory, cu ușoare accente de negru. De asemenea, elementele tradiționale au fost de nelipsit.

Gazdele evenimentului au fost Timur Miroshnychenko, jurnalist și comentator ucrainean și Sam Quek, prezentatoare TV.

Publicul a fost încântat de apariția interpretului pe turquoise carpet, iar refrenul piesei Soarele și Luna a fost fredonat de întreaga mulțime.

Jurnaliștii prezenți la ceremonia de deschidere nu au ezitat să ofere reprezentantului Republicii Moldova întrebări despre emoțiile și pregătirile de pe ultima sută de metri înainte de marele show.

Daria Capațîna, Șefa Delegației Republicii Moldova la Eurovision Song Contest 2023, a declarat că evenimentul a fost organizat la cel mai înalt nivel, iar echipa țării noastre a fost primită cu multă căldură la Liverpool.

În cadrul evenimentului, Pasha a declarat că cea mai importantă lecție pe care a învățat-o în experiența sa la Eurovision este să găsească fericirea în fiecare moment, chiar dacă procesul de pregătire pentru marea competiție este pe alocuri dificil. De asemenea, artistul a îndemnat publicul să îl susțină în semifinala de pe 9 mai.

Turquoise Carpet este o ceremonie tradițională de deschidere a săptămânii Eurovision. La acest eveniment au acces reprezentanții presei acreditate, care au ocazia să afle mai multe detalii despre artiști și show-ul pregătit de aceștia pentru semifinalele care vor avea loc săptămâna aceasta.

Mâine are loc primul show live al competiției muzicale, unde Pasha Parfeni poate fi votat prin televoting cu indicativul 10 de către publicul din țările participante în prima semifinală: Norvegia, Serbia, Malta, Letonia, Portugalia, Irlanda, Croația, Elveția, Israel, Suedia, Azerbaidjan, Cehia, Olanda și Finlanda. De asemenea, Franța, Germania și Italia, țările din grupul Big Five, au drept de vot în prima semifinală.

gallery images
gallery images
gallery images

Bat clopote de nuntă? Emilian Crețu l-ar putea cununa pe Renato Usatîi

În familia lui Emilian Crețu, în curând ar urma să bată clopote de nuntă. 

Emilian Crețu a spart tăcerea! Ce spune despre sora sa, Nina, și Renato  Usatîi | Unica.md

Actorul a fost întrebat, într-un podcast „Bandstage”, dacă el va fi vornicel la nunta surorii sale, Nina Crețu, care formează un cuplu cu politicianul Renato Usatîi, dar și cine va fi vornicica, transmite www.stiri.md.

Emilian Crețu a dezvăluit, însă, că el ar putea fi chiar nașul celor doi.

„Eu probabil că o să fiu chiar nașul. Nu-i neapărat să fii însurat ca să fii naș. Cumnatul (n.r. – Renato Usatîi) deja o să fie finul”, a spus Emilian Crețu în cadrul unui nou episod al podcastului „Bandstage”.

Producătorii filmului Carbon anunță lansarea unui nou lungmetraj, în regia lui Anatol Durbală

Echipa de producție a filmului ”Carbon” anunță lansarea unui nou lungmetraj în regia lui Anatol Durbală. Astăzi, 8 mai, a fost prezentat trailer-ul filmului ”Varvara”.

Producătorii filmului Carbon anunță lansarea unui nou lungmetraj

Scenariul cuprinde istoria lui Sașa, un instalator care își face meseria cinstit și refuză să trăiască după regulile unei societăți infectate de corupție, transmite www.stiri.md.

Nașterea prematură a fiicei care suferă de o anomalie de dezvoltare, îl provoacă să se confrunte cu dublele standarde ale unei lumi decăzute. 

Lansarea oficială este preconizată pentru luna iunie 2023, iar autorii ne îndeamnă să urmărim pagina filmului pentru a fi la curent cu ultimele noutăți. Regizorul Anatol Durbală spune că filmul vine să dea mai multe întrebări decât răspunsuri.

Tema sistemului, religiei, societății, luptei și familiei, sunt doar câteva din acele retorici care pot fi citite printre rânduri.

”Mi-am propus să fac un film despre cum poți să câștigi, chiar dacă aparent ești în pierdere. E o istorie despre un om mic, care este presat de circumstanțe să calce peste cumsecădenia sa. Varvara nu este despre bine și rău, ci despre cât de tare ne-am îndepărtat noi oamenii de ceea ce ne definește ca atare.”, a menționat regizorul.

gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images

Filip Kirkorov i-a cerut mâna unei foste Miss Rusia!
Articolul anterior
Împletitură pe unghii. Trendul care face ravagii!
Articolul următor