Haideți să facem sărbătoare copiilor cu deficienţe mintale din ORHEI!

Comunitatea Picături de fericire te invită la seminarul motivațional ˮE timpul pentru viseˮ. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 17 decembrie, începînd cu ora 14.00, la Centrul de Excelență și Accelerare în Design și Tehnologii ZIPhouse  al Universitaţii Tehnice a Moldovei.

separator

15036176_547503252113221_462339017775719200_n

Te invităm să reflectăm împreună despre cât este de important să aplecăm urechea la ceea ce vrea trupul, mintea și sufletul nostru. Te invităm să vorbim despre fericire și să vedem dacă Mahatma Ggandi avea dreptate atunci când zicea că fericirea este atunci când ceea ce crezi, ceea ce spui și ceea ce faci sunt în armonie!

Te invităm într-un spațiu cu oameni frumoși și calzi, pentru a încerca să visăm frumos. Te invităm să reflectăm în ce măsură și în ce condiții visele devin realitate!

Accesul la eveniment se va face în baza unei cutii magice – cadou, destinată unui copil al Casei-Internat pentru copii cu deficienţe mintale din ORHEI. Tot ce trebuie să faci este să pui într-o cutie niște daruri pentru un copil trist… bomboane, o jucărie, o carte, o scrisoare, poate.

captureorfelinat-2

În cadrul evenimentului va fi conturat şi un vis transformat în realitate şi mai exact va fi prezentat conceptul LUNA, dar şi o mini – prezentare de colecţie. LUNA este primul producător autohton de pijamale personalizate pentru întreaga familie.

Detalii despre evenimentul motivațional le găsiți aici. Detalii despre locați le găsiți aici. Detalii despre LUNA le găsiți aici.

Pentru orice detalii cu privire la organizare, vă rugăm să telefonați la numărul de telefon 068543777  sau să expediați un email la adresa caraus_viorica@yahoo.com.

orfelinat-4

Notă:

Comunitatea Picături de fericire reprezintă o comunitate ce îşi propune să promoveze starea de bine, bucuria de a trăi și a regăsi fericirea, punînd accentual pe gînduri bune, armonie, echilibru

alte Articole interesante