Haideți să facem sărbătoare copiilor cu deficienţe mintale din ORHEI!

Comunitatea Picături de fericire te invită la seminarul motivațional ˮE timpul pentru viseˮ. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 17 decembrie, începînd cu ora 14.00, la Centrul de Excelență și Accelerare în Design și Tehnologii ZIPhouse  al Universitaţii Tehnice a Moldovei.

separator

15036176_547503252113221_462339017775719200_n

Te invităm să reflectăm împreună despre cât este de important să aplecăm urechea la ceea ce vrea trupul, mintea și sufletul nostru. Te invităm să vorbim despre fericire și să vedem dacă Mahatma Ggandi avea dreptate atunci când zicea că fericirea este atunci când ceea ce crezi, ceea ce spui și ceea ce faci sunt în armonie!

Te invităm într-un spațiu cu oameni frumoși și calzi, pentru a încerca să visăm frumos. Te invităm să reflectăm în ce măsură și în ce condiții visele devin realitate!

Accesul la eveniment se va face în baza unei cutii magice – cadou, destinată unui copil al Casei-Internat pentru copii cu deficienţe mintale din ORHEI. Tot ce trebuie să faci este să pui într-o cutie niște daruri pentru un copil trist… bomboane, o jucărie, o carte, o scrisoare, poate.

captureorfelinat-2

În cadrul evenimentului va fi conturat şi un vis transformat în realitate şi mai exact va fi prezentat conceptul LUNA, dar şi o mini – prezentare de colecţie. LUNA este primul producător autohton de pijamale personalizate pentru întreaga familie.

Detalii despre evenimentul motivațional le găsiți aici. Detalii despre locați le găsiți aici. Detalii despre LUNA le găsiți aici.

Pentru orice detalii cu privire la organizare, vă rugăm să telefonați la numărul de telefon 068543777  sau să expediați un email la adresa caraus_viorica@yahoo.com.

orfelinat-4

Notă:

Comunitatea Picături de fericire reprezintă o comunitate ce îşi propune să promoveze starea de bine, bucuria de a trăi și a regăsi fericirea, punînd accentual pe gînduri bune, armonie, echilibru

Gemenele Aurei au împlinit 18 ani! Mesajul emoționant al artistei

Ziua de 23 martie este una specială pentru îndrăgita artistă Aura, mamă de gemene. În această zi, fiicele interpretei, Lori și Beti, își sărbătoresc ziua de naștere, iar anul acesta este unul special deoarece fetele împlinesc 18 ani și își sărbătoresc majoratul.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi interior

Aura a publicat un mesaj emoționant:

,,18 !

Atunci când sunt foarte emoționantă, nu găsesc cuvintele potrivite. Este și in acest caz.

Pur și simplu nu-mi vine să cred. Și bucurie și tristețe în același timp. Am așa o stare, de parcă am absolvit o universitate. De parcă s-a finalizatt o etapă în viața mea și începe una nouă. În altă postură, cu alte griji, cu alte responsabilități și scopuri.

La Mulți Ani, fetele mele! Bine-ați venit intr-o lume nouă, a celor maturi, o lume cu bune și cu rele. Intr-un ceas bun! Eu vă voi fi alături și mă voi ruga pentru voi! Vă iubesc! 💕”, a scris interpreta pe facebook.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi persoane în picioare

Surorile s-au felicitat reciproc în mediul online. Beti a publicat un video în care este alaturi de Lori și a scris:

„Happy 18th birthday to us” (în traducere din engleza „La multi ani de 18 ani noua”).

Si Lori a publicat pe Instagram o imagine cu sora ei, din perioada copilariei.

O interpretă din Moldova, prezentată pe un ecran gigantic din New York

Interpreta moldoveancă Valeria Stoica a apărut pe un ecran gigant din inima orașului New York.

Tânăra a publicat imagini pe pagina sa de Instagram.

„Sunt în TIMES SQUARE din New York!!!

Încă nu pot să cred. Sunt fericităi recunoscătoare și mândră”, a scris Valeria.

Valeria a menționat că a fost aleasă de streaming Spotify drept ambasador pentru proiectul Equal, care promovează interprete din toată lumea.

Tinerii vor putea călători gratis cu trenul spre Iaşi şi Odesa

Aproape 120 membri ai Parlamentelor României, Republicii Moldova și Uniunii Europene susțin și solicită extinderea proiectului DiscoverEU.

TVR MOLDOVA

În curând, 10 mii de tineri vor putea călători gratis cu trenul între Chişinău, Iaşi şi Odesa. Ideea a primit susţinerea unor eurodeputaţi, printre care şi Siegrfried Mureşan, dar şi a unor înalţi oficiali, printre care preşedintele Parlamentului European, Roberta Metsola, transmite Tvr Moldova.

IURIE CALESTRU director programe IDEP Moldova: „Este o responsabilitate enormă şi un credit de încredere acest demers consemnat de 36 de eurodeputaţi până astăzi. În acest sens, vom depune efoturi să fim până la nivelul aştepărilor astfel încât să putem vedea în sfârşit să asistăm la validarea şi lansarea acestei iniţiative de către Comisia Europeană.”

Runda de înscrieri în cadrul proiectului DiscoverEU, prin intermediul căreia 35 de mii de tineri vor primi un permis gratuit de călătorie de cale ferată, pentru a explora Europa, se va încheia pe 29 martie.

Iniţiativa DiscoverEu a fost lansată de Uniunea Europeană pentru popularizarea destinaţiilor turistice Chişinău, Iaşi, Odesa, pentru creşterea numărului de vizitatori în regiune şi promovarea transportului verde, grav afectat de pandemia Covid-19 şi războiul din Ucraina.

Meniul zilnic din grădinițe și școli va costa cu 3 lei mai mult. Așa a decis Guvernul
Articolul anterior
Mască pentru un păr mai puternic și mai strălucitor!
Articolul următor