Iată cu cine seamănă Cezara!

Interpreta nu și-a arătat niciodată, până acum, părinții. Vedeta a postat astăzi o fotografie cu fiul și mama sa, Galina.

separator

Cezara îi seamănă izbitor, diferă doar lungimea părului. Mama vedetei, în vârstă de 60 de ani, are o siluetă frumoasă și se îmbracă foarte stilat. Interpreta a ținut, pe această cale, să-i mulțumească pentru că a ajutat-o mereu.

„Mama mea e profesoară de română, e autor de manuale și are toate gradele, diplomele și premiile pe care le poate avea un pedagog. E bravo, le reușește pe toate,  aș vrea să fiu și eu așa.”, a declarat vedeta pentru Unica.md.
  
12108168_10203530375459493_3334121399866464951_n

Moldoveanul Serghei Uscov a obținut argintul la European Club Championships

Luptătorul de taekwondo din Republica Moldova, Serghei Uscov, a cucerit medalia de argint la European Club Championships, care s-a desfășurat în capitala Bulgariei, Sofia.

El a obținut patru victorii în lupte cu sportivi din Italia, Turcia și Franța, anunță Comitetul Național Olimpic și Sportiv.

Serghei Uscov, care este calificat la Jocurile Europene de la Cracovia, a cedat în finală în fața sportivului azer Gashim Magomedov.

Imagini uimitoare surprinse în Moldova de către un fotograf, cu ajutorul unei drone. Vezi foto!

Fotograful Vasilii Zeliznîi a reușit să captureze, în Moldova, imagini video senzaționale. Un stol de berze, filmate de la înălțime, cu ajutorul unei drone, lângă Strășeni, ne arată cât de superbă este natura și locurile pe care ar trebui să le protejăm și valorificăm!

Vezi frumusețea filmată, în video de mai jos!

sursa video: Facebook

Fiica Doinei Sulac a împlinit 18 ani. Moment emoționant pentru interpretă: ,,Ești mândria mea!”

Interpreta Doina Sulac are deja fiică adultă. Nepoata lui Nicolae Sulac a împlinit 18 ani, iar cu ocazia acestui eveniment mama sa i-a dedicat un mesaj în care și-a împărtășit emoțiile.

„Fiica mea Nicoleta Sulac, a împlinit vârsta majoratului, mama te iubește foarte mult si îti urează succese mari pe tărâmul muzicii, ești mândria mea!!! Ești totul pentru mine. La mulți ani!!!”, a scris Doina Sulac.

Doina Sulac a a rămas însărcinată la 17 ani.

„A fost un stres pentru că nu era timpul atunci. Nu eram pregătită. Am trecut ușor pentru că mămica mea m-a ajutat mult. M-a susținut și mi-am continuat studiile. Prima persoană care a aflat vestea a fost tatăl Nicoletei, apoi mama. A fost complicat să-mi anunț sarcina. Eu am fost un caz fericit. Am avut susținerea părinților mei care m-au ajutat la creșterea fetei. A fost o dragoste copilăroasă, dar puternică, și din această iubire s-a născut Nicoleta. Nu îmi pare rău”, a dezvăluit interpreta în cadrul unui interviu.

Cât despre tatăl biologic, artista a declarat: ,,Nu o sună, însă Nicoleta a depășit această etapă și nu are probleme la acest capitol. Pentru ea e important ca mama să fie sănătoasă și fericită. Tată este cel care își crește copilul”.

Fiica interpretei Doina Sulac împlinește 12 ani. Vezi cât de mare s-a făcut  Nicoleta!

Toamna trecută, Doina Sulac s-a căsătorit cu Isidor Tănase, iar la sfârșitul lunii martie a născut un băiețel.

“Botul de rață” nu mai e la modă. Acum se poartă „gura de pește”!
Articolul anterior
Coconadă în mișcare! Unica Sport pregătește fizic mămicile pentru naștere
Articolul următor